Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Masallah cnm insallah saglikla kucagina alirsin bebisini Allah in izniyle.

YASEMINNN hopp aglamak uzulmek yoook kuzum sakin ol bebeklerın bundan etkılenırler ve sımdı sana yenı yenı tutunuorlar agrın sızın olmayabılr kuzum lutfen ama yaa bole yapmaaa benm adet agrım oldu hep bı ara gectı sonra yıne basladı ınan kı o belırtıler hemen baslamıormuss cnm benm sen sakın ol ınss bebeklerın senınle

Nurumm canimm aminn aminn insallah ya zor bu beklemek cok zorr saglam bi psikoloji gerektiriyor gercekten

Canim ya moralini bozma bendede belirti yok Rabbim ne derse o olur inşallah olcak canim Rabbimin izniyle dua et

S.a kızlar bi şey sormak istiyorum rahim yatağı darlığı ve rahim ağzı darlığı aynı şey mi? Bn yurt dışında yaşıyorum Mustafa beye böyle bi durumla giden oldu mu bilgi verir misiniz?

Yavrum herkeste belirtimolacak diye birşey yok ki sen neden kendini yiyip bitiriyorsun. Şuan hem kendine hemde oluşmakta olan minnoşuna zarar veriyorsun. Biliyorum elinde değil ama sen kendime bunu yapınca değişen birşey olmuyor ki. Yapma gülüm yapma. Çevrende sana yakın oturan arkadaşın akraban vs varsa onlara git yada onlar sana gelsin farklı muhabbetlerle kafan dağılsın biraz. Bugun kaçıncı günün?

S.a kızlar bi şey sormak istiyorum rahim yatağı darlığı ve rahim ağzı darlığı aynı şey mi? Bn yurt dışında yaşıyorum Mustafa beye böyle bi durumla giden oldu mu bilgi verir misiniz?

Ben rahimağzı darlığı nedeniyle histeroskopi olmuştum sanırım ikisi aynı şey demek olmayabilir

Aminn cnm benim Allah im nasip etsin ikimizede hayirlisi ile

Canım bende de hiç belirti olmamıştı adet tarihim geldiğinde her zamanki belirtiler oldu ve adet olmayı bekliyordum ki mutlu haberi aldık inşallah sizler de alacaksanız gönlünüzü ferah tutun Allaha güvenin vesveselere kulak asmayın

Canim transferi.saymassak 6. Gunum bugun. Ya cnm ugrasacak sey gidecek insan cok ama kimseyle ilgilenmek istemiyorum su an insanlarin sorulari beni yoruyor. Dun dershaneye gittim iyi geldi kafam dagildi baya.

VenüsCum testi ne zamn yapicak sin mustafa hoca transferi saymazsak 14 gün yap dedi ama ben 12.gün yani haftaya carsamba yapmayı dusunuyorum

Insallah bizim de oyledir cnm aminnn. Aynen vesvese pesini birakmiyor insanin

Bi de kizlar bu gebelik testlerinden hangisinin markasi iyi guvenilir. Nur sen hangi marka kullanmistin cnm. Bir de bunlar hemen sonuc veriyomu yoksa yarim saatte falanmi cikiyor

Cnm bende daha once yapmayi dusunuyorum bakalim ne biliyim bi yandan korkuyorum. Sen ne durumdasin
VenüsCum ben bu sefer çok rahatım hayırlısı diyorum pek oldu gibi gelmiyor yada bu kadar negatif ten sonra donmuslara guvenemiyorum kendimi negatif e hazırladım pozitif olursa benim için süpriz olcak hiç bi belirti de yok canım sende varmi degisiklikler

Yok cnm bugun bi ara regl agrisi gibi oldu gecti. Ben hic rahat olamadim cnm ne biliyim Rabbim hayirlsini nasip etsin. sende yine iyi dusum ama rahat olman iyi cnm yinede pozitif ol.

Yok cnm bugun bi ara regl agrisi gibi oldu gecti. Ben hic rahat olamadim cnm ne biliyim Rabbim hayirlsini nasip etsin. sende yine iyi dusum ama rahat olman iyi cnm yinede pozitif ol.
Sende rahatlik canim bizim elimizde olan bişey yokki Allah nasip etcek nasip etmezse elden bişey gelmezki canim inşallah Rabbim evlat hasreti çeken herkese nasip etsin amin

Canim transferi.saymassak 6. Gunum bugun. Ya cnm ugrasacak sey gidecek insan cok ama kimseyle ilgilenmek istemiyorum su an insanlarin sorulari beni yoruyor. Dun dershaneye gittim iyi geldi kafam dagildi baya.

Anaaamm daha 6. Gün mü Böyle durumlarda hiç zaman geçmez şansa. Cnm bende belirti regli tarihim yaklaşınca başladı. Sol kasığımda ara ara batmalar ve regli belirtileri olmuştu. Daha belirti arama çok erken hem dediğim gibi çoğu zaman hiç bir belirti olmuyormuş. Bundan önceki gebeliğimde hiç bir belirtim yoktu mesela. Sana soru sormayacak birileri olsa aslında. Seni sık boğaz etmicek birisi iyi gelebilirdi. Evde film izlesene cnm yada takip ettiğin dizilerin kaçırdığın bölümleri varsa onları izle kafan dağılır biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…