- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Kızlar şimdi yaptım ilk defa bu kadar koyu ilaç etkisi falan olabilirmi
Esmaa canim daha 6. Gun ve cok koyu bence de var masallah ikiz gibi duruyor ya Rabbim guzel sonuclar gostersin. Bu arada benim bugun sabahtan beri adet gibi agrilarim var kizlar ama daha rahatim Allah hayirlisini nasip etsin. Ben de dun yaptim idrar testi benimki silik cikti ama guvenemiyorum su an. Beklemedeyim..
Canim benim inşaallah ikimizde sevinecegiz bole koyu ilk defa gördüm inşallah hayirlisiyla güzel sonuçlar alalimEsmaa canim daha 6. Gun ve cok koyu bence de var masallah ikiz gibi duruyor ya Rabbim guzel sonuclar gostersin. Bu arada benim bugun sabahtan beri adet gibi agrilarim var kizlar ama daha rahatim Allah hayirlisini nasip etsin. Ben de dun yaptim idrar testi benimki silik cikti ama guvenemiyorum su an. Beklemedeyim..
Aminn cnm sagolasinn Rabbim isteyen herkese nasip etsinCanim Rabbim seninde yüzünü guldursun kopkoyu testler nasip etsin insaaallaahhh :)) amin amin amin
Nur cnm benim silik cikti foto cektim ama tlfnu yakinlastirinca bulanik cekiyo. Senin 6. Gunundeki gibi cikmis geri donup karsilastirdim bileYasemın sende koysana yaaa esma cnm benmde esim ancsk sekızıncı gunde ızın vermıstı daha dogrusu oda artık testlerden sonra ınanmıstıııı inşş ıkınızınde tuttuu yaaa
Canim regli ağrıları biliosun normal inşallah bebis tutunuyodur benimde ara ara oluo umarım YavrularıMiz bizimledirNur cnm benim silik cikti foto cektim ama tlfnu yakinlastirinca bulanik cekiyo. Senin 6. Gunundeki gibi cikmis geri donup karsilastirdim bilebu arada kadinlar klubunde tup bebekle alakali o kadar forumlari okudum ki artik anlatamam. Sadece bu regl gibi agrilar canimi skiyor ama cok takmamaya calisiyorum canim
Yasmeın bıtanem benmde cok oldu adet agrıları kesınlıkleee valla bak ona takılma sen rahat ol yarın testı tkrarla senjnde koyulasacak bak gorNur cnm benim silik cikti foto cektim ama tlfnu yakinlastirinca bulanik cekiyo. Senin 6. Gunundeki gibi cikmis geri donup karsilastirdim bilebu arada kadinlar klubunde tup bebekle alakali o kadar forumlari okudum ki artik anlatamam. Sadece bu regl gibi agrilar canimi skiyor ama cok takmamaya calisiyorum canim
Esmaa canim daha 6. Gun ve cok koyu bence de var masallah ikiz gibi duruyor ya Rabbim guzel sonuclar gostersin. Bu arada benim bugun sabahtan beri adet gibi agrilarim var kizlar ama daha rahatim Allah hayirlisini nasip etsin. Ben de dun yaptim idrar testi benimki silik cikti ama guvenemiyorum su an. Beklemedeyim..
Canim regli ağrıları biliosun normal inşallah bebis tutunuyodur benimde ara ara oluo umarım YavrularıMiz bizimledir
Canim benim inşaallah ikimizde sevinecegiz bole koyu ilk defa gördüm inşallah hayirlisiyla güzel sonuçlar alalim
Cnm en son salı gunu mınıklerımı gordum m ama esım o gun gelemedı o sebeble dr um haftaya bıdaha gelebılırsın deı carsamba bıdaha :) sonra mayıs 23 dedi nasıl dayanacaksam
Yasemın sen bugun ıdrrı takrar et kan ıdrar koyulasınca yaptırEsma cnm napiyosun yaptiracakmisin bugun test. Ben bugun yaptirmak istiyorum bi yandan esim bekle diyo pazartesi yaptiralim diyo
Kızlar bişey sormak istiyorum progestan kapsülü vajinadan koyarken vajinanın içinde şişlik hissediyorum sizlerde bole bişey oldumu
Cnm en son salı gunu mınıklerımı gordum m ama esım o gun gelemedı o sebeble dr um haftaya bıdaha gelebılırsın deı carsamba bıdaha :) sonra mayıs 23 dedi nasıl dayanacaksamvalla bılemıorum ama 23 de ense kalınlıgına falan bakacak bıze ıkılı test yok cnm ıkız oldugu ıcıın bakalım hayırlısıylaa bı zmaan gecseydı sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?