Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Esmacimmmm testin çok koyu cikmis masaallahhh :))) birşeyler olmasa bu kadar koyu cikmaz. Eda ininki gibi seninde ikiz olabilir :)) ohhh ne güzel bebisler çifter çifter geliyor :)))
Kızlar şimdi yaptım ilk defa bu kadar koyu ilaç etkisi falan olabilirmi

Canim Rabbim seninde yüzünü guldursun kopkoyu testler nasip etsin insaaallaahhh :)) amin amin amin

Canim benim inşaallah ikimizde sevinecegiz bole koyu ilk defa gördüm inşallah hayirlisiyla güzel sonuçlar alalim

Yasemın sende koysana yaaa esma cnm benmde esim ancsk sekızıncı gunde ızın vermıstı daha dogrusu oda artık testlerden sonra ınanmıstıııı inşş ıkınızınde tuttuu yaaa

Yasemın sende koysana yaaa esma cnm benmde esim ancsk sekızıncı gunde ızın vermıstı daha dogrusu oda artık testlerden sonra ınanmıstıııı inşş ıkınızınde tuttuu yaaa
Nur cnm benim silik cikti foto cektim ama tlfnu yakinlastirinca bulanik cekiyo. Senin 6. Gunundeki gibi cikmis geri donup karsilastirdim bile bu arada kadinlar klubunde tup bebekle alakali o kadar forumlari okudum ki artik anlatamam. Sadece bu regl gibi agrilar canimi skiyor ama cok takmamaya calisiyorum canim

Canim regli ağrıları biliosun normal inşallah bebis tutunuyodur benimde ara ara oluo umarım YavrularıMiz bizimledir

Yasmeın bıtanem benmde cok oldu adet agrıları kesınlıkleee valla bak ona takılma sen rahat ol yarın testı tkrarla senjnde koyulasacak bak gor

Yasemin cnm demek sende yaptın dayanamayıp :) bende 9. Gün kan testi vermiştim oyy maşallllaaaaahhhhh hamişlerimiz çoğalıyor. O kadar erken yapmana rağmen silik çıkması bile pozitife işaret sanki maşalllaaaahhh. Bebiş sayımız artıyor kızlar Allah herkese nasip etsin inş tez zamanda bizlerde kucağımıza aldığımız günleri görürüz hayırlısıyla inş :))

Canim regli ağrıları biliosun normal inşallah bebis tutunuyodur benimde ara ara oluo umarım YavrularıMiz bizimledir

Kızlar regli ağrıları seninde dedin gibi normal canım. Dönemi geliyor. Bende de olmuştu rahat olun hayırlısıyla Allah'ın izniyle gebesiniz kızlar maşallah ikinizede

Esma cnm kan verebildin mi? Ben gizli saklı vermiştim 9. Günü kanı 12. Günde yükseldiğini görünce eşime söylemiştim 9. Günde test yaptırmıştım diye :) :)

Kızlar bişey sormak istiyorum progestan kapsülü vajinadan koyarken vajinanın içinde şişlik hissediyorum sizlerde bole bişey oldumu

Esma cnm napiyosun yaptiracakmisin bugun test. Ben bugun yaptirmak istiyorum bi yandan esim bekle diyo pazartesi yaptiralim diyo

E eda111 tatlım sen nasılsın? Nasıl gidiyor, bir sonraki kontrolün ne zaman?
Cnm en son salı gunu mınıklerımı gordum m ama esım o gun gelemedı o sebeble dr um haftaya bıdaha gelebılırsın deı carsamba bıdaha :) sonra mayıs 23 dedi nasıl dayanacaksam valla bılemıorum ama 23 de ense kalınlıgına falan bakacak bıze ıkılı test yok cnm ıkız oldugu ıcıın bakalım hayırlısıylaa bı zmaan gecseydı sorma

Esma gözün aydın var gibi gorunuyor inşallah Allahım hakkinizda hayırlısını versin inşallah herşey güzel olacak

seni çok iyi anlıyorum cnm. bende ayda bir kontrole gidiyorum ama her seferinde doktorla pazarlık yapıyorum 2 hafta sonra bir daha geleyim diye :) beni pek sallamıyor ama olsun yarın şansımı bir daha deneyeceğim. acaba senden de harmony yada pranha testini isterler mi? ikiz ya belki daha kesin sonuçlar alırsın diye dedim cnm. bende ikili, üçlü ve dörtlü test yerine bu testi yaptırdım kanın amerikaya gidiyor. eğer isterse ve fiyat arayışına girersen bende 4 yerinde fiyatları var veririm sana uğraşmamış olursun. ne güzel çarşamba tekrardan duyacaksın pıt pıtları :) :)
senin yaş kaçtı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…