cnm drum ensesıne bakacak gerek gorrse ıkılının detaylı ult sokucam dedı ama ben dıgerlerını yaptrmayacgım seln kotu cıksa allah korusun ne yapacagım kı o nedenle rabbıme bıraktım saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın rabbım dedıgım gıbı drum bu sonuclar ıkızlerde hep yanlıs cıkıor dedı bende guvendım ben 27 yasına gırdım cnm yenıseni çok iyi anlıyorum cnm. bende ayda bir kontrole gidiyorum ama her seferinde doktorla pazarlık yapıyorum 2 hafta sonra bir daha geleyim diye :) beni pek sallamıyor ama olsun yarın şansımı bir daha deneyeceğim. acaba senden de harmony yada pranha testini isterler mi? ikiz ya belki daha kesin sonuçlar alırsın diye dedim cnm. bende ikili, üçlü ve dörtlü test yerine bu testi yaptırdım kanın amerikaya gidiyor. eğer isterse ve fiyat arayışına girersen bende 4 yerinde fiyatları var veririm sana uğraşmamış olursun. ne güzel çarşamba tekrardan duyacaksın pıt pıtları :) :)
senin yaş kaçtı canım?
Cnm eşim bekleyelim diyo çarşamba randevu var jzamn yaptircm büyük ihtimal le srn napcaksinEsma cnm napiyosun yaptiracakmisin bugun test. Ben bugun yaptirmak istiyorum bi yandan esim bekle diyo pazartesi yaptiralim diyo
Merhaba canım nasilsin Kuzenin ne durumda acaba kalinlasma oldu mu bilgi verirsen sevinirimMerhaba canım benim kuzenim de rahim onceydi mustafa hocaya gitti ve histeroskopi oldu ama ilk muayne sine gitmedi daha 1 hafta sonra gidecek
Var cnm yaaa gozun aydın bence yaptr teat senın de ıkızzz hahahah superrKızlar şimdi başka markayla yaptım nasill
Esma cnm senin kesin var masallah. Ben umidi kestim idrar yaptim koyulasma goremedim yine silik kimsyasal olma ihtinali var sanirim neyse hakkimizda hayirlisi artik. Bi sure buraya yazamiycam sanirim.. belki memlekete giderim bilemiyorumKızlar şimdi başka markayla yaptım nasill
Canim hemen niye umidini kesiyorsun bugün daha 8.günün cikmamasi çok normal arkadasın 10 gün idrarda çıkmıştı hemde 11.gün kan degeri 700 kusurdu bol bol dua et canim ikimizde burda Rabbimin izniyle müjdeli haberi vereceğiz inanıyorum benEsma cnm senin kesin var masallah. Ben umidi kestim idrar yaptim koyulasma goremedim yine silik kimsyasal olma ihtinali var sanirim neyse hakkimizda hayirlisi artik. Bi sure buraya yazamiycam sanirim.. belki memlekete giderim bilemiyorum
Canim o tekrar ufak bi operasyon geçirdi düzeltme yaptı mustafa hocaMerhaba canım nasilsin Kuzenin ne durumda acaba kalinlasma oldu mu bilgi verirsen sevinirim
Yasemin idrar testine göre mi bu kararları aldın. İdrar testi reglin geciktiktem sonra net cevap veriyor. Daha test günün gelmeden neden böyle yapıyosun. Daha hiç bir şey belli değil. Lütfen sabret ve ümitsizliğe kaptırma kendiniEsma cnm senin kesin var masallah. Ben umidi kestim idrar yaptim koyulasma goremedim yine silik kimsyasal olma ihtinali var sanirim neyse hakkimizda hayirlisi artik. Bi sure buraya yazamiycam sanirim.. belki memlekete giderim bilemiyorum
cnm drum ensesıne bakacak gerek gorrse ıkılının detaylı ult sokucam dedı ama ben dıgerlerını yaptrmayacgım seln kotu cıksa allah korusun ne yapacagım kı o nedenle rabbıme bıraktım saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın rabbım dedıgım gıbı drum bu sonuclar ıkızlerde hep yanlıs cıkıor dedı bende guvendım ben 27 yasına gırdım cnm yenısen kac yasındaydın tatlım evet carsambaaa pıtt pıtttlarını duycam kuzularınn yerım onlarıı yaaa nasılda ınsaaan hıc gormedıgı bılmedıgı bırını bıran once dogurup koklamak ısterrrr ozler nasıl bı duygu rabbım ısteyen ummedı muahmmede nasıp etsın allahım kımseyı aratmasın
Kızlar şimdi başka markayla yaptım nasill
Esma cnm senin kesin var masallah. Ben umidi kestim idrar yaptim koyulasma goremedim yine silik kimsyasal olma ihtinali var sanirim neyse hakkimizda hayirlisi artik. Bi sure buraya yazamiycam sanirim.. belki memlekete giderim bilemiyorum
Canim evet doğru hatırlıyorsun benim dondurulmus umarım burda olan ve isteyen herkes güzelsonuçlar alir aminYasemin esmanın ki dondurmuştu diye hatırlıyorum. Dondurulmuşlarda sonuç daha hızlı çıkıyor sanırım. Senin için erken daha.
Günaydın kızlar
Bugun minnoşumuzla görüş günümüz. Yoldayız birazdan hastanede oluruz. Gecelerdir doğru düzgün uyuyamıyorum. Ya içerde herşey yolunda değilse diye ödüm kopuyor. İnşallah herşey yolundadır ve doktorun odasından yüzümüz gülerek çıkarız.
Canim evet doğru hatırlıyorsun benim dondurulmus umarım burda olan ve isteyen herkes güzelsonuçlar alir amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?