Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

cnm drum ensesıne bakacak gerek gorrse ıkılının detaylı ult sokucam dedı ama ben dıgerlerını yaptrmayacgım seln kotu cıksa allah korusun ne yapacagım kı o nedenle rabbıme bıraktım saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın rabbım dedıgım gıbı drum bu sonuclar ıkızlerde hep yanlıs cıkıor dedı bende guvendım ben 27 yasına gırdım cnm yenı sen kac yasındaydın tatlım evet carsambaaa pıtt pıtttlarını duycam kuzularınn yerım onlarıı yaaa nasılda ınsaaan hıc gormedıgı bılmedıgı bırını bıran once dogurup koklamak ısterrrr ozler nasıl bı duygu rabbım ısteyen ummedı muahmmede nasıp etsın allahım kımseyı aratmasın

Ayy Eda cim inşallah ağzından bal damliyor ikinci idrar testini bile zor aldirdim kanı gününde verelim diyo eşim normalde cuma ben çarşamba vercem büyük ihtimalle

Kızlar şimdi başka markayla yaptım nasill
Esma cnm senin kesin var masallah. Ben umidi kestim idrar yaptim koyulasma goremedim yine silik kimsyasal olma ihtinali var sanirim neyse hakkimizda hayirlisi artik. Bi sure buraya yazamiycam sanirim.. belki memlekete giderim bilemiyorum

Esma cnm senin kesin var masallah. Ben umidi kestim idrar yaptim koyulasma goremedim yine silik kimsyasal olma ihtinali var sanirim neyse hakkimizda hayirlisi artik. Bi sure buraya yazamiycam sanirim.. belki memlekete giderim bilemiyorum
Canim hemen niye umidini kesiyorsun bugün daha 8.günün cikmamasi çok normal arkadasın 10 gün idrarda çıkmıştı hemde 11.gün kan degeri 700 kusurdu bol bol dua et canim ikimizde burda Rabbimin izniyle müjdeli haberi vereceğiz inanıyorum ben

Yasemın cnm sılık cıkması normal lutfen umıtsızlesme yaaa bak olmlu sonuc alaacaksın ınss lutfen esma cnm sneınde gozun aydın cok sukur

Nurr cnm bilmiyorum ama iste insanogluyuz yipratiyoruz kendimizi Allah im hayirlsini versin tabi her zaman boyle dua ediyorum. Yarin yapmayi dusunuyodum kan testi yapmayacagim bosverdim simdilik.
Esma cnm inan senin adina da o kadar sevindim ki Rabbim kan testinde de guzel sonuclar nasip etsin sende bu sefer yuzun gulsun kardesim insaallahh.

Yasemin idrar testine göre mi bu kararları aldın. İdrar testi reglin geciktiktem sonra net cevap veriyor. Daha test günün gelmeden neden böyle yapıyosun. Daha hiç bir şey belli değil. Lütfen sabret ve ümitsizliğe kaptırma kendini

Cnm haklısın dün aynı şeyi bende düşündüm. Sonuç kötü çıksa napıcaksam sanki diye. Allah korusun hepimizin ki herkesin ki sağlıklı olsun hayırlısıyla. Senin yaşın küçük tatlım maşallah. Ben 36 yaşında olduğum içim doktorum o testi istedi. Bende ekranda minnoşumu görünce her seferinde tek bir gözümden bir danla yaş geliyor bi anda. Doktor beni orda bıraksa saatlerde ekranda hareketlerini izlerim. Allah'ım herkese nasip etsin inş.

Yasemin esmanın ki dondurmuştu diye hatırlıyorum. Dondurulmuşlarda sonuç daha hızlı çıkıyor sanırım. Senin için erken daha.

Günaydın kızlar
Bugun minnoşumuzla görüş günümüz. Yoldayız birazdan hastanede oluruz. Gecelerdir doğru düzgün uyuyamıyorum. Ya içerde herşey yolunda değilse diye ödüm kopuyor. İnşallah herşey yolundadır ve doktorun odasından yüzümüz gülerek çıkarız.

Canım nasıl geçti

Kızlar Nasılsıniz bugün kimsenin sesi çıkmadı Nasılsıniz umrim herkes iyidir. karamsar bebeğin umarım iyidir güzel haberler ver insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…