Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Cnm ben 8. Gun kan yapmıstım sen ıyı dayanacaksınnn cok heycanlı yaaa cnm senıde pozıtıf ınss yaaa yasemjnn de ınss

Canım nasıl geçti
Çok şükür teyzesi iyiymiş. Ekranda doktorla eşim kulağını kaşıdığını söylediler ama ben birşey anlamadım doktorlar pazarlık etmeye çalıştım ama kabul etmedi. Ben diyorum 3 haftada bir geleyim o diyor bir ay sonra geleceksin inşallah hep böyşe güzel gider herşey. Allah herkese nasip etsin inş

Aslında hergün eşime diyorum yapalım diyo ama yok ikna edemedim Sonu güzel olsun da bekleyeceğim artik

Selin cnm masallah Allah hep boyle devam ettrsin saglikli bi sekilde ins.
Nur cnm seninkilerde ayni sekilde kuzum. Bu arada cinsiyetleri.ne zaman belli olacak selinin kizdi sanirim.
Bu arafa bende pazartesi kan veririm heralde daha idrar testi yapmadim.

Senden de olumlu haber alacagızz ınsss sakın ymutsuzluga kapılma bak cnm gec tutundu ınsss cnm valla kuzum cınsıyetlerıne var daha sanırım carsamba esım kalp atıslarını duynası ıcıın gıdecegız gecen hafta gelememısti merak edıoo bıcırıkların kalbınıı ılk duydugumzda anlamamıstı napsın adam anlamadım cıhazın sesınden dddı salı da gelememıstı carsamba onun ocın gıdecegz. Sonra mayısın 23 dedı nasıl dayancaksammmm

Slm herkese.ben 14 nisanda regl olup başlamıştım aşılamaya 25 nisanda 5-6 yumurta oluştuğu için iptal olmuştu.Ama bende 30 nisanda kanama başladı oysaki 10 mayıs adet tarihimdi hocaya durumu anlatan Msj attım erken olur zaten yazmış.ben anlamadım 10 gün erken gelmesini.Umarım bir sorun oluşmaz vücudumda.

Canim sen kontrole ayni doktora mi gidiyosun aliyo mu doktor kontrolleri yoksa baska doktora mi basladin

Kızlar kan verdim 1491 çıktı değer nasıl sizce
Oooo cnm masallah kesinn ikizzzz cok sevindim senin adina masallah sonunda sende hamis kervanina katildin ins canim ya. Beklemedin gununu iyi yaptin zaten idrar cok koyuydu cnm. Allah bagislasin bebislerini sana. Bu arada belirti var mi canim

Esma cnm dondurulmus ya senın dondurşmjs daha erken tutunuo derler bıde ıkızse bole cıkmıstır venüs cnm burda kndı druma gıdıorum cnm bn

Kızlar ya 9.günde bu kadar çok çıkması normalmi

Tebrikk ederim tatlım. Bir hamişimiz daha oldu sıra yaseminde inşallah. Dondurulmuşlarda sonuçların yüksek çıkması normal diye okumuştum. Allah sağlıkla kucağına kucağımıza aldığımız günleride gösterir İnş

İnşallah bundan sonra bu grupta hep bebek ihtiyaçları konuşulur. Allah'ım herkese nasip etsin hayırlısıyla

Oooo cnm masallah kesinn ikizzzz cok sevindim senin adina masallah sonunda sende hamis kervanina katildin ins canim ya. Beklemedin gununu iyi yaptin zaten idrar cok koyuydu cnm. Allah bagislasin bebislerini sana. Bu arada belirti var mi canim
Kızlar Allh razi olsun bende hala soktayin inanamuyorum belirti aslında iki gündür ateşim 37.1 di normalde 36.5 olur ara arada adet agrisina benzer ağrılar var şimdilik başka bişey yok bakalım bugün hastaneyi ariycam inşallah güzel şeyler söylerler Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…