Cok sukur cnm ıyıyım ınss bebişlerımde ıyıdır hepımızın inşşş senjnkılerdeEda cim sen nasılsın.
Peki kalinlasma oldu mu operasyon sonrası canimCanim o tekrar ufak bi operasyon geçirdi düzeltme yaptı mustafa hoca
Cnm ben 8. Gun kan yapmıstım sen ıyı dayanacaksınnn cok heycanlı yaaa cnm senıde pozıtıf ınss yaaa yasemjnn de ınssCok sukur cnm ıyıyım ınss bebişlerımde ıyıdır hepımızın inşşş senjnkılerdecarsambaaaaa yıne buyyk gun mınnaklarj gorcem ınss yasemın umarım senınde pozıtıf olurrr ınss ınss isteyen herkesın
Çok şükür teyzesi iyiymiş. Ekranda doktorla eşim kulağını kaşıdığını söylediler ama ben birşey anlamadımCanım nasıl geçti
Senden de olumlu haber alacagızz ınsss sakın ymutsuzluga kapılma bak cnm gec tutundu ınsss cnm valla kuzum cınsıyetlerıne var daha sanırımSelin cnm masallah Allah hep boyle devam ettrsin saglikli bi sekilde ins.
Nur cnm seninkilerde ayni sekilde kuzum. Bu arada cinsiyetleri.ne zaman belli olacak selinin kizdi sanirim.
Bu arafa bende pazartesi kan veririm heralde daha idrar testi yapmadim.
Canim sen kontrole ayni doktora mi gidiyosun aliyo mu doktor kontrolleri yoksa baska doktora mi basladinSenden de olumlu haber alacagızz ınsss sakın ymutsuzluga kapılma bak cnm gec tutundu ınsss cnm valla kuzum cınsıyetlerıne var daha sanırımcarsamba esım kalp atıslarını duynası ıcıın gıdecegız gecen hafta gelememısti merak edıoo bıcırıkların kalbınıı ılk duydugumzda anlamamıstı napsın adam anlamadım cıhazın sesınden dddı salı da gelememıstı carsamba onun ocın gıdecegz. Sonra mayısın 23 dedı nasıl dayancaksammmm
Oooo cnm masallah kesinn ikizzzz cok sevindim senin adina masallah sonunda sende hamis kervanina katildin ins canim ya. Beklemedin gununu iyi yaptin zaten idrar cok koyuydu cnm. Allah bagislasin bebislerini sana. Bu arada belirti var mi canimKızlar kan verdim 1491 çıktı değer nasıl sizce
ıKızlar kan verdim 1491 çıktı değer nasıl sizce
Hayırlı olsunKızlar kan verdim 1491 çıktı değer nasıl sizce
Daha muayne olmadı adet olup bitince belli olacak caninPeki kalinlasma oldu mu operasyon sonrası canim
Kızlar ya 9.günde bu kadar çok çıkması normalmi
Kızlar Allh razi olsun bende hala soktayin inanamuyorum belirti aslında iki gündür ateşim 37.1 di normalde 36.5 olur ara arada adet agrisina benzer ağrılar var şimdilik başka bişey yok bakalım bugün hastaneyi ariycam inşallah güzel şeyler söylerler Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahOooo cnm masallah kesinn ikizzzz cok sevindim senin adina masallah sonunda sende hamis kervanina katildin ins canim ya. Beklemedin gununu iyi yaptin zaten idrar cok koyuydu cnm. Allah bagislasin bebislerini sana. Bu arada belirti var mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?