Senin adına çok sevindim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı Da nasip etsin inşallah darısı V venuskiz ve isteyen herkesin başına canimKızlar Allh razi olsun bende hala soktayin inanamuyorum belirti aslında iki gündür ateşim 37.1 di normalde 36.5 olur ara arada adet agrisina benzer ağrılar var şimdilik başka bişey yok bakalım bugün hastaneyi ariycam inşallah güzel şeyler söylerler Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Hayırlı olsun canım inşallh saklıcakla kucagınada alırsın bebişleri.2gün sonra tekrarlardın testi 2katına çıkarsa sorun yoktur canımKızlar kan verdim 1491 çıktı değer nasıl sizce
Evt canim 11. Gunum insallah canim ya insallah ikimizinde degerleri guzel guzel artsin Rabbim yuzumuzu guldursun. Bu arada benimde arada regl agrilari oluyor geciyor ara ara. Telaslar bitmiyor simdi iki gun sonra nasil olacak acaba onu bekliyorum cnm inanamiyorum hala ya..Canim benim gözün aydın olsun çooook sevindim sabahtan beri seni bekliyoruzzz inşallah güzel güzel artacak değerlerimiz bugün 11 güm senin demi
Benmde 8. Gun 152 10. Gun 332 cıkmstıuı ve ıkızzzz cok sevındım cok sukur yaaa nasıl korkuordum sen bızı umutsuzlandırdın ama hep dua ettım valla cok sukur bın sukur gozun aydın krkma bend dıs olur mu dıe korkmustum ama olmadı sukur darısı sızeEvt canim 11. Gunum insallah canim ya insallah ikimizinde degerleri guzel guzel artsin Rabbim yuzumuzu guldursun. Bu arada benimde arada regl agrilari oluyor geciyor ara ara. Telaslar bitmiyor simdi iki gun sonra nasil olacak acaba onu bekliyorum cnm inanamiyorum hala ya..
O korku hıc ama hıc bıtmıo az oncce acılden geldım karnkm cok agrıyordu gıttım pıt pıtları gordum rahatladım sukur ama korku bıtmıoo valla rabbjm kucagımza almayı nasıp etsın ınssVenüsCum çok şükür bin şükür şimdi katlanmasi önemli bende çok korkuyorum ya değerim düşerse diye bu korkular hep olcak galiba kese kalp hep telaşlı bekleyis Rabbim herkese evlatları ni bagislasin
Canim yaa kuzum bende cok kotuydum cok agladim ama o test sonradan koyulasti o gun yinede umutlanmadim ama. Aminn amin canim ya inanamiyorum insallah katlanir degerlerimiz esma nin da benimde. Sizinde saglikla kucaginiza almak nasip olsun kuzumm ya Rabbimm herkese nasip etsin isteyenBenmde 8. Gun 152 10. Gun 332 cıkmstıuı ve ıkızzzz cok sevındım cok sukur yaaa nasıl korkuordum sen bızı umutsuzlandırdın ama hep dua ettım valla cok sukur bın sukur gozun aydın krkma bend dıs olur mu dıe korkmustum ama olmadı sukur darısı sıze
Aynen cnm ya Rabbim yardimcimiz olsun insallahVenüsCum çok şükür bin şükür şimdi katlanmasi önemli bende çok korkuyorum ya değerim düşerse diye bu korkular hep olcak galiba kese kalp hep telaşlı bekleyis Rabbim herkese evlatları ni bagislasin
Canim benim dikkat et aynen korku bitmiyo karin agrisi olur rahim yavas yavas alisiyo duruma yer acacak cnm. Ama iyi yapmissin icin rahat eder en azindan. Rabbim korusun bebislerimiziO korku hıc ama hıc bıtmıo az oncce acılden geldım karnkm cok agrıyordu gıttım pıt pıtları gordum rahatladım sukur ama korku bıtmıoo valla rabbjm kucagımza almayı nasıp etsın ınss
Amın cnm amın evet gıttum pıt pıtları duyuncaaa nasıl rahatladım 9+6 olmusuzz sukur yaaa rabbıme sukurler olsun ısteyen ummedı muhammede nasıp etsın senkn de gozun aydın olsunCanim benim dikkat et aynen korku bitmiyo karin agrisi olur rahim yavas yavas alisiyo duruma yer acacak cnm. Ama iyi yapmissin icin rahat eder en azindan. Rabbim korusun bebislerimizi
Kizlarr bugun test yaptirdim degerim 378 cikti ben sok oldum tabi evde ogrendim degerimi neredeyse o an agliycaktim. Simdi tek korkum dis gebelik olmasi cunku daha once dis gebelik gecirmistim ve dis gebelikte de normal degerler veriyor ama artis normal olmuyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin yarin doktoru arayip soyleyecegim. Carsamba gelmez simdi testi tekrarlamak icinn. Sevinmek icin erken biraz ama yinede mutluyum. Allah im su an bunu okuyan butun arkadaslarima tezz zamanda versin insallah
CNM SAKIN OL BISI YOKTUR UMARIM AMAN DUR TEDIRGIN OLMA SAKINkızlar kahve lekelenmem oldu
birazzdan dr gidicem
inş ciddi birşey yoktur
16. haftanın içindeyim başına böyle birşey gelen var mı? çok tedirginim
BISI YOKTUR UMARIM CNMCNM SAKIN OL BISI YOKTUR UMARIM AMAN DUR TEDIRGIN OLMA SAKIN
GÖZÜN AYDIN.Kizlarr bugun test yaptirdim degerim 378 cikti ben sok oldum tabi evde ogrendim degerimi neredeyse o an agliycaktim. Simdi tek korkum dis gebelik olmasi cunku daha once dis gebelik gecirmistim ve dis gebelikte de normal degerler veriyor ama artis normal olmuyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin yarin doktoru arayip soyleyecegim. Carsamba gelmez simdi testi tekrarlamak icinn. Sevinmek icin erken biraz ama yinede mutluyum. Allah im su an bunu okuyan butun arkadaslarima tezz zamanda versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?