Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Senin adına çok sevindim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı Da nasip etsin inşallah darısı V venuskiz ve isteyen herkesin başına canim

Kizlarr bugun test yaptirdim degerim 378 cikti ben sok oldum tabi evde ogrendim degerimi neredeyse o an agliycaktim. Simdi tek korkum dis gebelik olmasi cunku daha once dis gebelik gecirmistim ve dis gebelikte de normal degerler veriyor ama artis normal olmuyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin yarin doktoru arayip soyleyecegim. Carsamba gelmez simdi testi tekrarlamak icinn. Sevinmek icin erken biraz ama yinede mutluyum. Allah im su an bunu okuyan butun arkadaslarima tezz zamanda versin insallah

Canim benim gözün aydın olsun çooook sevindim sabahtan beri seni bekliyoruzzz inşallah güzel güzel artacak değerlerimiz bugün 11 güm senin demi

Canim benim gözün aydın olsun çooook sevindim sabahtan beri seni bekliyoruzzz inşallah güzel güzel artacak değerlerimiz bugün 11 güm senin demi
Evt canim 11. Gunum insallah canim ya insallah ikimizinde degerleri guzel guzel artsin Rabbim yuzumuzu guldursun. Bu arada benimde arada regl agrilari oluyor geciyor ara ara. Telaslar bitmiyor simdi iki gun sonra nasil olacak acaba onu bekliyorum cnm inanamiyorum hala ya..

Benmde 8. Gun 152 10. Gun 332 cıkmstıuı ve ıkızzzz cok sevındım cok sukur yaaa nasıl korkuordum sen bızı umutsuzlandırdın ama hep dua ettım valla cok sukur bın sukur gozun aydın krkma bend dıs olur mu dıe korkmustum ama olmadı sukur darısı sıze

VenüsCum çok şükür bin şükür şimdi katlanmasi önemli bende çok korkuyorum ya değerim düşerse diye bu korkular hep olcak galiba kese kalp hep telaşlı bekleyis Rabbim herkese evlatları ni bagislasin

VenüsCum çok şükür bin şükür şimdi katlanmasi önemli bende çok korkuyorum ya değerim düşerse diye bu korkular hep olcak galiba kese kalp hep telaşlı bekleyis Rabbim herkese evlatları ni bagislasin
O korku hıc ama hıc bıtmıo az oncce acılden geldım karnkm cok agrıyordu gıttım pıt pıtları gordum rahatladım sukur ama korku bıtmıoo valla rabbjm kucagımza almayı nasıp etsın ınss

Canim yaa kuzum bende cok kotuydum cok agladim ama o test sonradan koyulasti o gun yinede umutlanmadim ama. Aminn amin canim ya inanamiyorum insallah katlanir degerlerimiz esma nin da benimde. Sizinde saglikla kucaginiza almak nasip olsun kuzumm ya Rabbimm herkese nasip etsin isteyen

O korku hıc ama hıc bıtmıo az oncce acılden geldım karnkm cok agrıyordu gıttım pıt pıtları gordum rahatladım sukur ama korku bıtmıoo valla rabbjm kucagımza almayı nasıp etsın ınss
Canim benim dikkat et aynen korku bitmiyo karin agrisi olur rahim yavas yavas alisiyo duruma yer acacak cnm. Ama iyi yapmissin icin rahat eder en azindan. Rabbim korusun bebislerimizi

Canim benim dikkat et aynen korku bitmiyo karin agrisi olur rahim yavas yavas alisiyo duruma yer acacak cnm. Ama iyi yapmissin icin rahat eder en azindan. Rabbim korusun bebislerimizi
Amın cnm amın evet gıttum pıt pıtları duyuncaaa nasıl rahatladım 9+6 olmusuzz sukur yaaa rabbıme sukurler olsun ısteyen ummedı muhammede nasıp etsın senkn de gozun aydın olsun

Oleyyyy beeeee sonunda bir güzel haberde senden aldık. Dış gebelikte değer bu kadar yüksekten çıkmıyor sanki. Bence değerim yükselecek canım. Sonucun gayet güzel maşallllaaaaahhhhh. Allah herkese nasip etsin inşallah tez zamanda. Tebrik ederim tatlım. Kendini yedin bitirdin artık birazda olsa rahatlamışsındır.
Bu kaçıncı gün sonucun cnm?

kızlar kahve lekelenmem oldu
birazzdan dr gidicem
inş ciddi birşey yoktur
16. haftanın içindeyim başına böyle birşey gelen var mı? çok tedirginim

GÖZÜN AYDIN.
pozitif düşün güzel olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…