ayyy çok sevındım canım ınsallah allah tamamını erdirir.dikkat et kendine hayırlı haberlerınli bekliyorumMerhaba kızlar transfer oldu iki tane beşinci gün 1.kalite embriyo transfer ettiler kalan bır yumurta dondurulmuş çok umutluyum
Canim rahimle ilgili hic islem yapmadi mustafa bey.. ben 3 dr gezdim 1isi sola yatik muhim deil dedi..biri hayir hic bisey yok dedi..mustafa bey de evet sola egim var ama gayet normal dedi. Bana da renkli ve 3 boyutlu sekilde rahmimi gosterdi, sekil bozuklugu olan rahimlerle karsilastirmali bana anlatti. Hersey normal demisti..embriyolar da 5.gune gitti ve grade 1.. yine de olamadı..Senin rahimle ilgili bir sorunun varmi ki bir islem yapildi diye aklimda kaldi.
Merhaba kızlar transfer oldu iki tane beşinci gün 1.kalite embriyo transfer ettiler kalan bır yumurta dondurulmuş çok umutluyum
Hadi bakalım canım güzel haber ini. Bekliyorum. .süper kalitesine maş. .Merhaba kızlar transfer oldu iki tane beşinci gün 1.kalite embriyo transfer ettiler kalan bır yumurta dondurulmuş çok umutluyum
Hadi hayırlısı olsun cnm. Daha güzel hbrlerini bekliyoruz. Gelişmelerden bizi haberdar et. Güzelce dinlen ve olumlu düşünMerhaba kızlar transfer oldu iki tane beşinci gün 1.kalite embriyo transfer ettiler kalan bır yumurta dondurulmuş çok umutluyum
Canim dualarim seninle bana iki tane transfer ettiler çok umutluyum yatıyorum arada oturuyorum Karnım şişti kabızlık varKızlar yarın transferim var. Dualarınızı eksik etmeyin.
Canım Allah ım yardımcın olsun bebişlerin sana sıkıca tutunsun..Kızlar yarın transferim var. Dualarınızı eksik etmeyin.
Canim dualarim seninle bana iki tane transfer ettiler çok umutluyum yatıyorum arada oturuyorum Karnım şişti kabızlık varilaç verdiler progestan igneni yanına al ben çıkmadan vurundum bidaha evden cikmayaym Diye Aklında bulunsun bebisleri al gel
Canim transfer oldumu bende şimdi ignemi vurdurmak için üç sokak ilerdeki hastaneye gitcem ağır bır iğne bezeler oluştu morardi...Canım benim ins on iki gun sonra iyi haberlerini alırız. İğnem yanımda cnm. Bu iğne cok fenaymış. Oturduğum xaman kalkamıuorum kaltıgımda da oturamıyorum ben geçen teansferden sonra kabak çekirdeği yemiştim kabızlık için iyi gelmişti. Süt falanda içmiştim. Bende işe yaradılar belki sanada iyi gelir. Kabızlık olmaması lazımmış dikkat et kendine cnm
Kızlar bu igne mecbur i mi ..progesteron iğne ya hani progesteron hep olarak alsak olmaz miCanim transfer oldumu bende şimdi ignemi vurdurmak için üç sokak ilerdeki hastaneye gitcem ağır bır iğne bezeler oluştu morardi...
Canim etkili olduğu için galiba her sabah gidiyorum hakkımızda hayırlısı bugün birinci gun yatıyorum tekim kayinvalidem yemekleri yapıp gidiyor kendim hazırlayıp yiyorum suan eşimin gelmesini bekliyorumKızlar bu igne mecbur i mi ..progesteron iğne ya hani progesteron hep olarak alsak olmaz mi
Hadi gözün aydın canım. .Allah yardimcin olsun..
perde ameliyatını nerde oldun canım. .eevet yaz burdan hepimiz Biran önce kavuşuruz inş. .
Canim dualarim seninle bana iki tane transfer ettiler çok umutluyum yatıyorum arada oturuyorum Karnım şişti kabızlık varilaç verdiler progestan igneni yanına al ben çıkmadan vurundum bidaha evden cikmayaym Diye Aklında bulunsun bebisleri al gel
Hım. Anladım canım. .inşallah sonuç süper olacak canım. .maş. Kaynana da..sende dinlen guzelce.. güzelceOTE="yediakenk79, post: 40024599, member: 455561"]Ben olmadim arkadasim oldu şimdi bir kizi var.ankarada oldu[/QUOTE] tamam canım sağol darısı başına başımıza. .Canim etkili olduğu için galiba her sabah gidiyorum hakkımızda hayırlısı bugün birinci gun yatıyorum tekim kayinvalidem yemekleri yapıp gidiyor kendim hazırlayıp yiyorum suan eşimin gelmesini bekliyorum
Canim transfer oldumu bende şimdi ignemi vurdurmak için üç sokak ilerdeki hastaneye gitcem ağır bır iğne bezeler oluştu morardi...[/QUOTE
Canım transferim oldu. İki tane verdiler. Evde yatıyorum. Sağa sola donemiyorum çunki iğne yerleri acıyor. Benimde iki sokak altımda hastane var. Yurume mesafen yakın mı peki.
Canim etkili olduğu için galiba her sabah gidiyorum hakkımızda hayırlısı bugün birinci gun yatıyorum tekim kayinvalidem yemekleri yapıp gidiyor kendim hazırlayıp yiyorum suan eşimin gelmesini bekliyorum
Kabızlık için ilaç yazmislardi senin de vardır elinde iki sayfa biri ilaç kullanımı ile ilgili arada oturuyorum yatıyorum transfer hayırlı olsun kaç embriyo transfer ettiler test tarihin nezaman yemegimi fln kendim hazırlıyorum günlük iğneler var bide yürüyerek yavaş yavaş gidip geliyorumT
transferden sonra nelere dikkat etmek gerekiyor yani siz neler yapıyosunuz cnm. Hemşireler protein ağırlıklı beslenmemi soyledi. Devamlı yatmakta kotu uyuştum resmen. Kabızlık için ne yaptın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?