Ben 29 eşim 30 cnm.3.5 yıllık evliyim. 1.5 yıl önce bi boş gebelik oldu.kurtaj oldum ama 1 yıl geçti bi daha yokCanım çok benziyor uz bizde yaza kadar gitmemeye karar verdik 15 ay oldu bizimde. .ben tatil olunca değerlen direm dedim. Tedavi yaza artık. .yaş kaç c a nim..
Hım gebelik olmuş bi kere o güzel aslında. Bendw 27 yim eşim 29 ..stres en büyük etken zaten sebepsiz olanlarda. .canım tez zamanda nasip etsin insallah. .Ben 29 eşim 30 cnm.3.5 yıllık evliyim. 1.5 yıl önce bi boş gebelik oldu.kurtaj oldum ama 1 yıl geçti bi daha yokbende nasipse haziran da seminer dönemi rapor alıp gidicem .belki stresten olmuyordur
Ins cnm burdan yazariz güzel haberleri :)Hım gebelik olmuş bi kere o güzel aslında. Bendw 27 yim eşim 29 ..stres en büyük etken zaten sebepsiz olanlarda. .canım tez zamanda nasip etsin insallah. .
Insallah hayirli haberlerini bekliyorumm:))Kızlar yarın hastaneyi Ariycam beşinci gün yarın dua edin bana
Inşallah canım inşallah. .Ins cnm burdan yazariz güzel haberleri :)
Canım hadi hayırlısı. .ben anlamadım sen transfer olmadin dimi embriyolar için arayacaN.Kızlar yarın hastaneyi Ariycam beşinci gün yarın dua edin bana
hayırlısıyla güzel haberler alırız inş cnm.Kızlar yarın hastaneyi Ariycam beşinci gün yarın dua edin bana
Beşinci gün bugün canım aradım 12 13 arası arayip bilgi alın dediler büyük ihtimalle yarın transfer olacakInşallah canım inşallah. .
Canım hadi hayırlısı. .ben anlamadım sen transfer olmadin dimi embriyolar için arayacaN.
Senin kaçıncı gün canım inş bebisler annelerinin icindede gelişimlerine Devam ederler yaz güzel haberlerini bekliyorumhayırlısıyla güzel haberler alırız inş cnm.
bende bugun hastaneyi arıcam yumurta kalitemi öğrenmek için.
Canım rahimdeki bozukluğu nadıl buldu ..muayene sırasında mi ..
Canım muayene görünüyor ama öncelikli olarak rahim filmi istiyor bendede öyle olmuştu....
Valla bana da ayni seyi soyledi ben de soktan bisey soramamistim. Bu ayin sonunda tekrar gorusme yapmayi düşünüyorum. O veya memorial aradinda karar vermek icin tekrar gorusecegim.cunku memorialda semra hanim da sorun yok dedi.
ayni sey :) balon falan bahsetti fiyat aldinmi ?
Hıım muayene sırasında gördü demek ..canım ya bana bi dr rahim dışa dönük ama bu gebeliğe engel değil demişti. .doğuştan gelen bişey demişti. .buyur bişi dedi mi. .Kızlar bende muayenede gördü. Normal ultrasonda bişey çekti dikkatini bana da gösterdi. Sınra üç boyutlu gibi birşey de baktı. Orada rahimimin şekli görünüyordu zaten. Üzerinde nerelerde bozukluk olduğunu ve nasıl olması gerektiğini anlattı.
benim rahim filmim yok, istemedi de.
Hıım muayene sırasında gördü demek ..canım ya bana bi dr rahim dışa dönük ama bu gebeliğe engel değil demişti. .doğuştan gelen bişey demişti. .buyur bişi dedi mi. .
Hım anladım canım evet dr bana da engel değil demişti hayırlısı bakalım. .bir an önce mutlu haberini duymak dileği ile..canım bana gebeliğe engel, gebe kalsan da mutlaka düşük olur dedi mustafa bey. Bende çöküklük var. Bu da bebeğin içeride gelişmesine engel. Rahimdeki bazı problemler gebeliğe engel oluşturmuyor. Bir arkadaşımın da rahimi ters mesela ama sorun olmaz demişti doktoru. doğum da yaptı zaten
Hıım muayene sırasında gördü demek ..canım ya bana bi dr rahim dışa dönük ama bu gebeliğe engel değil demişti. .doğuştan gelen bişey demişti. .buyur bişi dedi mi. .
Kızlar yarın transferim olacak sabah dua edin bugün morula evresindeymis yarın kalitesi ile ilgili bilgi verecekler
Hadi gözün aydın canım. .Allah yardimcin olsun..Kızlar yarın transferim olacak sabah dua edin bugün morula evresindeymis yarın kalitesi ile ilgili bilgi verecekler
perde ameliyatını nerde oldun canım. .eevet yaz burdan hepimiz Biran önce kavuşuruz inş. .Bana da arkadasin rahimde perde ameliyatini yapan doktor rahim sekilleri cesitlidir dedi. Benim rahim seklim de onlardan biriymis.ismini vermisti ama unuttum. Engel olmadigini soyledi. Yani yeniden gittigimde ne diyecek mustafa bey merak ediyorum . Sizlere yazarim ben de.
Senin kaçıncı gün canım inş bebisler annelerinin icindede gelişimlerine Devam ederler yaz güzel haberlerini bekliyorum
Kızlar yarın transferim olacak sabah dua edin bugün morula evresindeymis yarın kalitesi ile ilgili bilgi verecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?