Kabızlık için ilaç yazmislardi senin de vardır elinde iki sayfa biri ilaç kullanımı ile ilgili arada oturuyorum yatıyorum transfer hayırlı olsun kaç embriyo transfer ettiler test tarihin nezaman yemegimi fln kendim hazırlıyorum günlük iğneler var bide yürüyerek yavaş yavaş gidip geliyorum[/QU
merhaba serenalar seninle hemen hemen aynı gün transferimiz aynı doktor:)neler yapıyorsun yasadıgın belırtıler neler?benım goguslerımın acıması dısında belırtı yok..
Benim de test tarihim cuma gunu.ayni korku ve endiseleri ben de yasiyorum.gogusumdeki sizlama disinda ben de de pek bi belirti yok.blokist transferlerinde 8.gunden sonra testsonucu cikiyor ama bu hastane 12 gunluk sure istiyor..cuma gunu sonuc belli olacak allah yardimcimiz olsunMerhaba benim şuan bir belirtim yok iki gündür sağ bacagimin iç kısımları ağrıyor okadar korkuyorum ya tutmazsa diye önümüzdeki cumartesi test tarihim Rabbim yardımcımız olsun senin test tarihin ne zaman
Canım hayırlısı ile tutunsun bebisin inş. .Bendw uzaktan gelecem her yorumu güzelce okuyorum. .3500 demiş in o ne fiyati tam anlayamadım. .Kızlar selam,
Daha önce yazdığım gibi mustafa hocada sol tüp ameliyatı oldum ve 2 mart itibariyle tedaviye başladık.öncelikle yorumlarınızın hepsini büyük bir titizlikle okudum.Mustafa hocaya çok güveniyorum tıpkı sizler gibi..16 martta 1.kalite blastokist 2 adet transferi yapıldı.öncelikle mustafa hoca son derece güven veren bir hekim.ancak çok yoğun..hasta ilişkilerindeki Meryem hnm ve çağla hemşirenin yaklaşımlarıda pek hoş değil(direkt olarak bana olumsuz bir tavırları olmamasına rağmen genel iletişim tarzlarında ciddi sorunlar vardı).
transferın ardından progestan ğne(2 tüp tek şırınga)yaptırıyorum ve bezeler oluşmaya başladıen kotusu de bu coraspin ve folık dıger kullandıgım ılaclar..
rabbım hepımızın yardımcısı olsun.Bu arada ılaclar harıc sgk lı ve raporluysanız 2500 dıger turlu 3500 tutmaktadır.
sorussu olan varsa cevaplayabılırım.(bu arada kabak çekirdeeği ve ananas ıle kabız olmadım tavsiye ederim..)
Canım geçmiş olsun dr a söyledin mi gebelik lerini. .histereskopi tüp öncesi yapılması bence mantıklı ..tüp tutmayinca akla gelen bi ameliyat. .bende kafan karışması n canım incelenir sonrasında tedavin başlar. .bu sorun gidetilneden tedavi baslanmasi da mantıklı olmaz canim..Kızlar merhaba,
Kafam günlerdir allak bullak. Mustafa bey muayenemde rahim şeklimde bozukluk olduğunu ve operatif histereskopi ile düzeltilmesi gerektiğini soyledi. Bana gösterdiği kadarıyla bende arkuat uterus yani kalp şeklinde rahim problemi var. Araştırdığımda bunun gebelik için herhangi bir problem teşkil etmediğini okudum kaldı ki benim daha önce 2 kez gebeliğim oldu ancak kürtaj ile sonlandırmak zorunda kaldık. sonrasında prolaktin yüksekliği nedeni ile adet düzensizliğ hatta ilaçsız adet görememeye başladım ve hiç gebelik yaşamadım. tüp bebekte tutmadı. Şimdi bu operasyonu olup olmama konusunda çok kararsızım. Çünkü sorunumu ortadan kaldırıp kaldırmayacağını bilemiyorum. O gün bu soruları şaşkınlıktan soramadım Mustafa Bey'e ancak sonradan mail attım fakat dönüş yapmadı kendisi. 3 gün sonra en azından tarlusal kullanıp kullanmayacağımı sorduğumda ise tamam o zmn sabah akşam tarlusal başla dedi. Şimdi adet görmek için tarlusala başlayacağım ama operasyon konusunda çok kararsız kaldım. Sizinde görüşlerinize ihtiyacım var
Canım hayırlısı ile tutunsun bebisin inş. .Bendw uzaktan gelecem her yorumu güzelce okuyorum. .3500 demiş in o ne fiyati tam anlayamadım. .
Hıım anladim canım. .ssana katılıyorum kesinlikle çok hassas oluyor insan. .Evet insan ister istemez ilgi daha çok bekliyor. .Canim sgkli degilsen 3500 sgk ve raporlu 2500.tahliller haric.tahlillerde 150.200 civari tutuyor.mustafa hoca hep diyorum guven veriyor ama cok yoğun. Yani transferden sonra insan istiyor ki odaya gelsin bi 5 dk ayirsin motive edici bisiler soylesin.ama maalesef yoğunbu kadar hassas bi donemdeyken insan cok daha fazla duygusallasiyor.allah hakkimizda hayirlisini versin
canım Mustafa Hoca rahimde şekil bozukluğu varsa düzeltip , sonrasında kısa sure doğal gebelik bekliyor.. rahim şeklini düzeltmesiyle gebe kalan birçok arkadaş var..bende de rahim hafif sola eğimli imiş fakat tum ısrarlarıma rağmen operasyon yapmıyor beni hoca :) yani sana yapalım ,düzeltelim diyorsa bence yaptırmanda fayda var. sonuçta gebeliğin tutar ama ileriki aylarda sıkıntıya düşersin ihtimalini önlemek istiyordur bence. özellikle rahim operasyonlarında bence cok başarılı bir doktor,dikkatimi cok ceken agır operasyonlara giriyordu benim tedavim boyunca.. ben mantıken direkt embriyo transferine karşıyım , temeli sağlam olmayan yapıların çökeceğine ve geçici çözümlere bağlı olduğuna inanıyorum..doktorlarımla savaşım bu yüzden..ne varsa (era-histo-cgh pgt) hepsini baştan yapın bilelim ona göre yürüyelim diyorum ama onlar 3-4 ten sonra birçok yola başvuruyorlar, halbu ki ben max 3 kez denemeye ve bu yoldan çekilmeye kararlıyım... keşke bana da su operasyon senin tedavin denilse de yarın yaptırsam.. ama benim her kapım belirsiz kelimesine çıkıyor,deliriyorum bazen..okdr çaresiz kalıyorum..Kızlar merhaba,
Kafam günlerdir allak bullak. Mustafa bey muayenemde rahim şeklimde bozukluk olduğunu ve operatif histereskopi ile düzeltilmesi gerektiğini soyledi. Bana gösterdiği kadarıyla bende arkuat uterus yani kalp şeklinde rahim problemi var. Araştırdığımda bunun gebelik için herhangi bir problem teşkil etmediğini okudum kaldı ki benim daha önce 2 kez gebeliğim oldu ancak kürtaj ile sonlandırmak zorunda kaldık. sonrasında prolaktin yüksekliği nedeni ile adet düzensizliğ hatta ilaçsız adet görememeye başladım ve hiç gebelik yaşamadım. tüp bebekte tutmadı. Şimdi bu operasyonu olup olmama konusunda çok kararsızım. Çünkü sorunumu ortadan kaldırıp kaldırmayacağını bilemiyorum. O gün bu soruları şaşkınlıktan soramadım Mustafa Bey'e ancak sonradan mail attım fakat dönüş yapmadı kendisi. 3 gün sonra en azından tarlusal kullanıp kullanmayacağımı sorduğumda ise tamam o zmn sabah akşam tarlusal başla dedi. Şimdi adet görmek için tarlusala başlayacağım ama operasyon konusunda çok kararsız kaldım. Sizinde görüşlerinize ihtiyacım var
canım evet söyledim gebeliklerimi. çok büyük şans ama kürtaj olmasaydı zaten düşük olurdu dedi. bu arada tarlusala başlamama gerek kalmadı. sabah adet oldum. birazdan hastaneyi arayıp histereskopi için gün alacağımCanım geçmiş olsun dr a söyledin mi gebelik lerini. .histereskopi tüp öncesi yapılması bence mantıklı ..tüp tutmayinca akla gelen bi ameliyat. .bende kafan karışması n canım incelenir sonrasında tedavin başlar. .bu sorun gidetilneden tedavi baslanmasi da mantıklı olmaz canim..
canım Mustafa Hoca rahimde şekil bozukluğu varsa düzeltip , sonrasında kısa sure doğal gebelik bekliyor.. rahim şeklini düzeltmesiyle gebe kalan birçok arkadaş var..bende de rahim hafif sola eğimli imiş fakat tum ısrarlarıma rağmen operasyon yapmıyor beni hoca :) yani sana yapalım ,düzeltelim diyorsa bence yaptırmanda fayda var. sonuçta gebeliğin tutar ama ileriki aylarda sıkıntıya düşersin ihtimalini önlemek istiyordur bence. özellikle rahim operasyonlarında bence cok başarılı bir doktor,dikkatimi cok ceken agır operasyonlara giriyordu benim tedavim boyunca.. ben mantıken direkt embriyo transferine karşıyım , temeli sağlam olmayan yapıların çökeceğine ve geçici çözümlere bağlı olduğuna inanıyorum..doktorlarımla savaşım bu yüzden..ne varsa (era-histo-cgh pgt) hepsini baştan yapın bilelim ona göre yürüyelim diyorum ama onlar 3-4 ten sonra birçok yola başvuruyorlar, halbu ki ben max 3 kez denemeye ve bu yoldan çekilmeye kararlıyım... keşke bana da su operasyon senin tedavin denilse de yarın yaptırsam.. ama benim her kapım belirsiz kelimesine çıkıyor,deliriyorum bazen..okdr çaresiz kalıyorum..
umarım rahim şeklin düzeldiğinde azıcık etkiliyorsa bile gebeliğin devamını o da hallolur ve güzel haberlerle dönersin,,sevgiler
merhaba oncelikle mustafa beyin soylediklerini dikkate almanizi tavsiye ederim . ben musfa beyde histeroskopide oldum iki tupumude aldirdim bu kararida telefonda onunla konusurken bana sordugunda verdim eger onumde careler varsa ve karsimdakine guveniyosam yapicak pek bisey yok aralik ayinda ameliyatlarimi oldum tuplerim alindigi icin bi 30-35gun kanamm oldu sonra gittim tup bebege basladik suan 6 hhaftalik hamileyim umarim sende senin icin dogru karari verirsin cunki inan gereksin hic bir tedavi yapmiyor.kimseyide kobay olarak gormuyor okdar yogunluguna ragmen her hastasi hatirlio bu bile cok onemli insallah tum tedavinde hersey istedigin gibi olur.seninde hayirli haberlerinizi aliriz:)))Kızlar merhaba,
Me
merhaba oncelikle mustafa beyin soylediklerini dikkate almanizi tavsiye ederim . ben musfa beyde histeroskopide oldum iki tupumude aldirdim bu kararida telefonda onunla konusurken bana sordugunda verdim eger onumde careler varsa ve karsimdakine guveniyosam yapicak pek bisey yok aralik ayinda ameliyatlarimi oldum tuplerim alindigi icin bi 30-35gun kanamm oldu sonra gittim tup bebege basladik suan 6 hhaftalik hamileyim umarim sende senin icin dogru karari verirsin cunki inan gereksin hic bir tedavi yapmiyor.kimseyide kobay olarak gormuyor okdar yogunluguna ragmen her hastasi hatirlio bu bile cok onemli insallah tum tedavinde hersey istedigin gibi olur.seninde hayirli haberlerinizi aliriz:)))
Kizlar bugun acik pembe ve kahverengi akintilarim oldu.peceteye sildigimde geldi. Cokkorktum mustafa bey korkma coraspirni kes dedi.hakkimizda hayirlisi artik ndyim
geçmiş olsun cnm inş tutunma lekelenmeleridir. Mustafa bey başka birşey söyledi mi peki? başka bi nedeni varmıymış bu kanamaların? kaçıncı günün bu arada? benim 7. günüm. normal akıntı dışında bişey yok ama neden olduğunuda bilmiyorum. kalçadan vurulduğum iğnelerden dolayı kalçamda morarma oldu. sizlerde de oldu mu kızlar? birde çok ağrım variğneleri yanlış vurma ihtimali yoktur sanırım vuran kişilerin dimi? hastaneye sorsam mı karar veremedim. herşeyden tedirgin oluyorum
geçmiş olsun cnm inş tutunma lekelenmeleridir. Mustafa bey başka birşey söyledi mi peki? başka bi nedeni varmıymış bu kanamaların? kaçıncı günün bu arada? benim 7. günüm. normal akıntı dışında bişey yok ama neden olduğunuda bilmiyorum. kalçadan vurulduğum iğnelerden dolayı kalçamda morarma oldu. sizlerde de oldu mu kızlar? birde çok ağrım variğneleri yanlış vurma ihtimali yoktur sanırım vuran kişilerin dimi? hastaneye sorsam mı karar veremedim. herşeyden tedirgin oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?