Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Progestan kapsül kullaniorum canim aspirini bıraktım şükür akşam az geldi şimdi bişey yok

Aman çok şükür bi daha olmaz inş canım. Ben kanama olunca hemen iğneye geçtim korkumdan. Minnacık bile leke gelse aklımız çıkıyor. İnş bi daha yaşanmaz cnm

Arkadaşlar merhaba❤araniza yeni katildim bende mustafa acete gitmek istiyorum..muayne ucreti nekadar acaba bide aranizda histeroskobi yaptiran varmi..varsa nekadar bir ucret verdiniz.

Arkadaşlar merhaba❤araniza yeni katildim bende mustafa acete gitmek istiyorum..muayne ucreti nekadar acaba bide aranizda histeroskobi yaptiran varmi..varsa nekadar bir ucret verdiniz.
hoşgeldin Seyhaneylül Mustafa hocada muayne ücreti 175 lira histereskopi 3250 histereskopi ve laparoskopi ikisi birlikte 7000 lira şimdiden Allahım şifaversin inşallah

Ben 2 aşılama 3 başarısız tup bebekten sonra mustafa hocada Dondurulmuşlarla hamile kaldım çok şükür 6 haftalik olduk kese mızı gördük yarın yine Dr gidicem insalah bu seferde bebegımı görürüm mide bulantısı çok var 2 gün öncede hafif kanama oldu gecti şimdi bugunlerimize şükür inşallah bu yolda yuruyen herkesin yüzü guler

Esma cmm senın bıraz erken baslamıs yaa aslında ben kalp atısını duyduktan sonra plenta olusumunda basldaı benm mide hulantım grcektende haftlardır bısı yıyemıordum kı üç dort gundr cok aukur yıyorum ama aksamları yıne yıyemıorum bıde kahvaltı yapamıorum hala ya ama gecıoo yava yavas sukur ıkızlerde ıyidır ınss ya

Eda cim aynn benim erken başladı 4 gündür bulanio bugün sabah lavaboya zor yetistim hayırlısiyla kucagimiza alalım da hepsi gecerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…