- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Progestan kapsül kullaniorum canim aspirini bıraktım şükür akşam az geldi şimdi bişey yok
hoşgeldin Seyhaneylül Mustafa hocada muayne ücreti 175 lira histereskopi 3250 histereskopi ve laparoskopi ikisi birlikte 7000 lira şimdiden Allahım şifaversin inşallahArkadaşlar merhaba❤araniza yeni katildim bende mustafa acete gitmek istiyorum..muayne ucreti nekadar acaba bide aranizda histeroskobi yaptiran varmi..varsa nekadar bir ucret verdiniz.
hoşgeldin Seyhaneylül Mustafa hocada muayne ücreti 175 lira histereskopi 3250 histereskopi ve laparoskopi ikisi birlikte 7000 lira şimdiden Allahım şifaversin inşallah[/QUOTE
MerabaKızlar nasılsınz bakalım venus esma selınnn huhu kımse yok
İnsalh canm hosbuldum 3 kaybim var cesaretimi toplayip tekrar denemek istiyorum.bu yolada mustafa acetle cikmak istiyorum.ama hala tereddutlerim var.sen ne durumdasinSeyhaneylul sen de aramıza hoş geldim umarım yakın zamanda seninde güzel haberlerini alicaz
Ben 2 aşılama 3 başarısız tup bebekten sonra mustafa hocada Dondurulmuşlarla hamile kaldım çok şükür 6 haftalik olduk kese mızı gördük yarın yine Dr gidicem insalah bu seferde bebegımı görürüm mide bulantısı çok var 2 gün öncede hafif kanama oldu gecti şimdi bugunlerimize şükür inşallah bu yolda yuruyen herkesin yüzü guler[/QUOT .
[ cok sevindim canim senin adina rabbim kucagina almayi nasip ettsin insalh..darisi bizlere insalh
Cıkarıyor musun kı o cok kotu ben hıx cıkarmadım aukur yemedım sanırım ondanEda cim aynn benim erken başladı 4 gündür bulanio bugün sabah lavaboya zor yetistim hayırlısiyla kucagimiza alalım da hepsi gecerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?