İ. Yasemın cnm erkn daha dur baslar ıkızler ıydır ıns yaa karnım sıstı cnm valla baya cıktı anlamadım ıkız dıe mı erken cıktı ki nedır gaz mı bılemeıorımEsma gecmis olsun cnm. Benim henuz bisey yok bulanti falan niye yok diyede soruyorum kendime :) bu arada yarin doktora gidimce mutlaka haber ver cnm.
Eda cnm sen nasilsin bebisler belli etmeye basladi mi kendini karnin hafiften sismeye basladi mi?
Bu arada yeni gelen arkadaslarda hosgeldi ins onlarda sevinirler
Canim bence ikiz diye rahim kendine yer acmaya basliyo simdiden iyice. Cok mucizevi bisey gecen gun esimede anlatiyodum avuc kadar rahim bebek tasiyacak buyukluge geliyor diye. Rabbimin mucizeleri iste.İ. Yasemın cnm erkn daha dur baslar ıkızler ıydır ıns yaa karnım sıstı cnm valla baya cıktı anlamadım ıkız dıe mı erken cıktı ki nedır gaz mı bılemeıorım
Gitd e gör minnoşunu cnm :) ilk zamanlar benimde hiç iştahım yoktu sadece karnım doysun diye birşeyler yiyordum. Doktor ilk üç ay olabilir kafana takma bebek besleniyor korkma demişti. İçim rahat olsun cnm minnoş içerde iyidir.
Ben telime program yükledim burda yazılan bilgilerin aynısını veriyor. Eşimle ikimiz her gün merakla okuyoruz gerçekten keyifli oluyor :)
Kızlar çok şükür bebeğimin kalp atislarini gördüm Allahım isteyen herkese bu günleri görmeyi nasip etsin
CNM GOZUN AYDIN BITANEMIKızlar çok şükür bebeğimin kalp atislarini gördüm Allahım isteyen herkese bu günleri görmeyi nasip etsin
Amin canim ya gozun aydin Allah im banada nasip etsin ve diger tum arkadaslara. Ne dedi doktor cnmKızlar çok şükür bebeğimin kalp atislarini gördüm Allahım isteyen herkese bu günleri görmeyi nasip etsin
yasemın bıtanem cnm benm ben ılk duyuncaa aglamıstım yaaa cok heycanlı gercektende rabbım herkese nasıp etsın ınsss benmde tam besıncı senede oldu sukur mayıs 29 da besıncı senemz doluyor ama sukur kı bebeklerımzle doluoo elhamdrllah ohh masallah bı tane olsun kuzum hıc onemlı deıl saglıcakla kucagımıza alalımda ınsKizlar cok sukur Rabbime bu gunleri gordum bugun bebegimin kalp atsilarini gorduk cok derinden de olsa duydukda o anki duygularimi tarif edemem size. Allah im herkese nasip etsin. Bi taneymis kizlar kan degerlerimin artisindan 2 tane olacagina sartlamistim kendimi ama.hic onemli degil saglikli olsun da. Bu arda gebe kalmayi bekleyen arkadaslar sakin umitsiz olmayin bana hep ben hic gebe bile kalamayacakmisim gibi geliyordu artik seytan mi vesvese veriyordu bilmiyorum 5 yilin sonunda normal bi gebelik elde ettik. Cok agladim cok yiprandim bu surecte Rabbim sonuna kadar gitmeyi saglikla kucagima almayi nasip etsin butun arkadaslarimin ins. Ve destekleriniz icin cok tesekkuler kizlar sagolun.
Amim canim Nurumm aminnn aynen benimde gozlerim doldu disari ciktigimda aglayacaktim zor tuttum kendimi Allah isteyen herkese yasatsin bu duyguyu. Ve insan onu gorumce otomatikmen bi sevgi oluyo icinde :) .. sagol canimmm destegin icinyasemın bıtanem cnm benm ben ılk duyuncaa aglamıstım yaaa cok heycanlı gercektende rabbım herkese nasıp etsın ınsss benmde tam besıncı senede oldu sukur mayıs 29 da besıncı senemz doluyor ama sukur kı bebeklerımzle doluoo elhamdrllah ohh masallah bı tane olsun kuzum hıc onemlı deıl saglıcakla kucagımıza alalımda ıns
Canim inan onu unuttum sormayi o kadar odaklanmisim ki kalp atisi gorucem diye. Senin ne kadar soyledi mi seninle aramizda cok az zaman varVenüsCum gözün aydın çok sevindim bebis kaç mm olmuş canim Allahım sevincimizi daim etsin kucagimiza almayi da nasip etsin insallah
Masallah cnm kac artı kacncıktın kac mm mıs bebek bakalımKızlar selamlar
24 günün sonunda bebeğimi gördüm bugün tekrar
Çok çok mutlu oldum
O kadar endişeliydim ki
Acaba büyüdü mü iyi mi diye
Hatta acaba hala duruyo mu diye bile düşünüyordum:)
Çoo şükür ki gördüm ve rahatladım
En son gördüğümde c harfine benziyordu fasülye gibiydi
Şimdi büyümüş :)
Kolları bacakları kafası her şeyi var her şeyi oluşmuş çok şükür
O kadar tatlıydı ki bu duygu tarif edilemez
Rabbim evlat hasretiyle yananlara tez zamanda bu mutluluğu yaşatsın hayırlısıyla inşallah
Rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?