Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Canim senn yazdıklarının alt kısmında bebekle ilgili şeyler cikio ya onu sen mi ayarladin merak ettim
Esmacım hemen altında hamilelik takvimi yazıyor. Ona tıkla orda tahmini doğum tarihini giriyorsun. Bende bi deniyeyim bakalım neler yazıyor :)

Nasıl gidiyor cnm herşey yolunda mı?

İyi gidiyor canım çok şükür işte salı günü dr a gidip ben de merakımı gidereceğim inşallah :) Nur bana dr kaç hafta diyecek gelişimi ileri mi geri mi çok merak ediyorum çünkü iştahsızlık ve bulantıdan beslenmem çok iyi değil malesef inşallah 3 aydan sonra düzene girer diye umuyorum... Esma canım ordan yapılmıyo kendi profilimize girip ordan hamilelikle ilgili bilgileri girince öyle çıkıyor. Ben her gün ne olduğunu merakla takip ediyorum çok zevkli :))

CNM MERAK ETME ILK UC AY BIZDEN BESLENMIO BENMDE ISTAHIM HIC YOK SEN MERAKLANMA INSS IYIDIR BITANM

Ay bende merak ediyordum ya bende yapıcsm inşallh şu tskvimi.ay inşsllh bulantı geçer çok şükür benim olmadı ama zormuş tabi 4aydan sonra beslenmene dsha çok dikkat etmen laxım ama canım

Kızlar biraz önce kanama geldi benden mustafa hoca aspirin kesmemi söyledi lütfen dua edin bebisime bişey olmasın çok korkuyorum

Kızlar biraz önce kanama geldi benden mustafa hoca aspirin kesmemi söyledi lütfen dua edin bebisime bişey olmasın çok korkuyorum
Ay canim dikkat et kendini mi yordun acaba yuruyus falan mi yaptin. Rabbim bebisini korusun sana bagislasin. Nasil geldi canim bi anda mi lekelenme mi

Canim bugün biraz dışarı çıktım yürüdüm eve geldigimde camasirimda vardi pembe şimdi bişey yok inşallah devam etmez

Bu arada kizlar hepinizin takvimleri hayirli olsun ya ne guzel olmus masallah Allah sayisini cogaltsin burdaki diger kardeslerimizede nasip etsin. ben de yapicam ins doktora gideyim de :) bu arada esma sen ne zaman gideceksin doktora tekrardan canim

Pazartesi gitcem canim inşallah hersey yolunda olur
Geçmiş olsun canım inşallh bir daha olmaz.bende bir kere agır bişey kaldırmıştım ve çook pişman olmuştum o gün morelim çok bozulmuştu bişey olmaması için hep dua etmiştim.işte insanın biran dalgınlıgına geliyo ama cidden dikkat etmemiz lazım inşallh bebişlerimizide kucagımıza aldıgımız zamanda gelecek inşallh....

Gitd e gör minnoşunu cnm :) ilk zamanlar benimde hiç iştahım yoktu sadece karnım doysun diye birşeyler yiyordum. Doktor ilk üç ay olabilir kafana takma bebek besleniyor korkma demişti. İçim rahat olsun cnm minnoş içerde iyidir.
Ben telime program yükledim burda yazılan bilgilerin aynısını veriyor. Eşimle ikimiz her gün merakla okuyoruz gerçekten keyifli oluyor :)

Cnm benden de hoşur hoşur kan gelmişti 5. Haftada coraspini kesmemi söylemişlerdi. gçeen haftada kahve lekelendim. İnş Allah'ın izniyle birşey yoktur işini ferah tut yorma kendini yat dinlen. İğnen varmıydı?

Progestan kapsül kullaniorum canim aspirini bıraktım şükür akşam az geldi şimdi bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…