SENIN KENDI HESABINA GORE KAC + KACSIN PEKI
Nasıl gidiyor cnm herşey yolunda mı?Ben şu anda 9 + 4 canım
Cnm benm ult gore bugun 11 olduk cok sukur ama sat gıre 10+4 umBen şu anda 9 + 4 canım
Canim senn yazdıklarının alt kısmında bebekle ilgili şeyler cikio ya onu sen mi ayarladin merak ettimBen şu anda 9 + 4 canım
Esmacım hemen altında hamilelik takvimi yazıyor. Ona tıkla orda tahmini doğum tarihini giriyorsun. Bende bi deniyeyim bakalım neler yazıyor :)Canim senn yazdıklarının alt kısmında bebekle ilgili şeyler cikio ya onu sen mi ayarladin merak ettim
Nasıl gidiyor cnm herşey yolunda mı?
CNM MERAK ETME ILK UC AY BIZDEN BESLENMIO BENMDE ISTAHIM HIC YOK SEN MERAKLANMA INSS IYIDIR BITANMİyi gidiyor canım çok şükür işte salı günü dr a gidip ben de merakımı gidereceğim inşallah :) Nur bana dr kaç hafta diyecek gelişimi ileri mi geri mi çok merak ediyorum çünkü iştahsızlık ve bulantıdan beslenmem çok iyi değil malesef inşallah 3 aydan sonra düzene girer diye umuyorum... Esma canım ordan yapılmıyo kendi profilimize girip ordan hamilelikle ilgili bilgileri girince öyle çıkıyor. Ben her gün ne olduğunu merakla takip ediyorum çok zevkli :))
Ay bende merak ediyordum ya bende yapıcsm inşallh şu tskvimi.ay inşsllh bulantı geçer çok şükür benim olmadı ama zormuş tabi 4aydan sonra beslenmene dsha çok dikkat etmen laxım ama canımİyi gidiyor canım çok şükür işte salı günü dr a gidip ben de merakımı gidereceğim inşallah :) Nur bana dr kaç hafta diyecek gelişimi ileri mi geri mi çok merak ediyorum çünkü iştahsızlık ve bulantıdan beslenmem çok iyi değil malesef inşallah 3 aydan sonra düzene girer diye umuyorum... Esma canım ordan yapılmıyo kendi profilimize girip ordan hamilelikle ilgili bilgileri girince öyle çıkıyor. Ben her gün ne olduğunu merakla takip ediyorum çok zevkli :))
Ay canim dikkat et kendini mi yordun acaba yuruyus falan mi yaptin. Rabbim bebisini korusun sana bagislasin. Nasil geldi canim bi anda mi lekelenme miKızlar biraz önce kanama geldi benden mustafa hoca aspirin kesmemi söyledi lütfen dua edin bebisime bişey olmasın çok korkuyorum
Canim merak etme benimde olmustu bi gun yurudugum zaman sonra gecmisti dikkat etmek lazim gercekten hamile kaldik diye normal davranmamaliyizCanim bugün biraz dışarı çıktım yürüdüm eve geldigimde camasirimda vardi pembe şimdi bişey yok inşallah devam etmez
Geçmiş olsun canım inşallh bir daha olmaz.bende bir kere agır bişey kaldırmıştım ve çook pişman olmuştum o gün morelim çok bozulmuştu bişey olmaması için hep dua etmiştim.işte insanın biran dalgınlıgına geliyo ama cidden dikkat etmemiz lazım inşallh bebişlerimizide kucagımıza aldıgımız zamanda gelecek inşallh....Pazartesi gitcem canim inşallah hersey yolunda olur
İyi gidiyor canım çok şükür işte salı günü dr a gidip ben de merakımı gidereceğim inşallah :) Nur bana dr kaç hafta diyecek gelişimi ileri mi geri mi çok merak ediyorum çünkü iştahsızlık ve bulantıdan beslenmem çok iyi değil malesef inşallah 3 aydan sonra düzene girer diye umuyorum... Esma canım ordan yapılmıyo kendi profilimize girip ordan hamilelikle ilgili bilgileri girince öyle çıkıyor. Ben her gün ne olduğunu merakla takip ediyorum çok zevkli :))
Cnm benden de hoşur hoşur kan gelmişti 5. Haftada coraspini kesmemi söylemişlerdi. gçeen haftada kahve lekelendim. İnş Allah'ın izniyle birşey yoktur işini ferah tut yorma kendini yat dinlen. İğnen varmıydı?Kızlar biraz önce kanama geldi benden mustafa hoca aspirin kesmemi söyledi lütfen dua edin bebisime bişey olmasın çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?