Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Kızlar Size birsey sormak istiyorum adetin kaçıncı günü histereskopi oldunuz ben hsg başka başka dr gösterdim biri açık biri geçiş yok dedi hicbirsey anlamadım ya
Canim histereskopi adetin 10. 11. 12. Gun falan yapiliyor. Mustafa hoca ne demisti hsg icin. Hsg yorumlari doktordan doktora cok farkediyor canim.

Kızlar Size birsey sormak istiyorum adetin kaçıncı günü histereskopi oldunuz ben hsg başka başka dr gösterdim biri açık biri geçiş yok dedi hicbirsey anlamadım ya
Regli bittikten sonraki 10 gün içinde tarih veriyorlardı medipolde cnm.

Merhabalar aranıza yeni katıldım :) daha önce 3 kalp durması sebebi ile 8 haftalıkken kürtaj 1 de kimyasal gebelik yasadım 6 ay önce mustafa beyle tanıstım histeroskopi ve lakoroskopi yapıp spontan gebelige bıraktı simdi tekrar hamileyim 14 haftaya geldim çok şükür ama her saatim korkuyla geciyor benim gibi durum yasayıp saglıklı bebek dünyaya getiren oldumu ?

Canim histereskopi adetin 10. 11. 12. Gun falan yapiliyor. Mustafa hoca ne demisti hsg icin. Hsg yorumlari doktordan doktora cok farkediyor canim.
Ya ilk hsg de direk histereskopi dedi ikinciye facebook gönderdim ama cvb vermedi bende teli yok zaten

Cnm dr
Edaa canim ya sen kalp atislarini ne zaman duymustun transferden sonra kacinci gundu hatirliyormusun?
cnm dr bır hafta sonra gel demiştı ama benm gecmısımı bılen bı drdu cnm dıs gebelıgı falan o nedenle ne zman ıstersen gel buyunus mü dıe bakarz demiştı ben 17 de kucuuk kese gırdum 21 de de kalp gördu duyurdu ama gormesı onemlı olan 21 ıkıncı keseyı d gormustuk cnm ama erkwn olabılır snın ıcın benm erkn duyuldu dwmıstı drsum

A
Anladim canim sagolasin bende haftaya gidicemde hesaplama yapayim dedim :) benim de bugun 21. Gunum

oyy masallah sıze kuzum sende duyacaksın ınsss bende dun yıne gorduk bebeklerımı cok sukur yaaa hersey yolunda allahıma bınlerce kez sukurler olsun
Canim masallah ya bebislerine sagliklari daim olsun. sen kac gunde bir gidiyosun doktora. Bu arada kizlar ben kafami kaldiramiyorim progestandan mi yoksa gebelikten mi bilmiyorum asiri yorgunluk ve uyku hali mevcut

Canim masallah ya bebislerine sagliklari daim olsun. sen kac gunde bir gidiyosun doktora. Bu arada kizlar ben kafami kaldiramiyorim progestandan mi yoksa gebelikten mi bilmiyorum asiri yorgunluk ve uyku hali mevcut
Cnm hapında etkısı cok benm de basım kalkmıo hatta yatak odama kalın sıyah perse aldım kapatıorum ole yatıorum vallaaa ısık olmasın dıe ama benm drum ıkız oldujları ıcın agr gecıor dwmıstı cnm ben normalde druma kalsa 2 3 haftada bır ama ben haftada bır gıdıp goruyorum valla napım zor bulduk dıe mı bole bılmıorum duramıorum en son dun gıttım ıste ayın 23 de asıl kontrolum enselerı olculecek bebeklerımın :) mınnoslarım ya rabbım herkese nasıp etsın ummedı muahmemde kızlar hep dua edıorum inanın

Her hafta bakmanın bir zararı yokmum dimi cnm? Şirkete yakın bi yere gideyim diyorum bende haftada bir kere

Eda bende senin gibi yapacam sanırım histereskopi mustafa bey é tüp bebek için de bülent beye gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…