Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

İyi akşamlar arkadaşlar Nasılsıniz ben bişey sormak istiyorum ben gebzede oturuyorum bu civarlarda bildiginiz iyi bir kadın dogumcu varmıdır acaba Dr bulmakta zorlanıyorum
Esmacim bende seninle ayni arastirma yapiyorum ben de pendik te oturuyorum bizim burda yuzyil hastanesi var ona gitmeyi dusunuyorum eski nene hatun duymussundur. Iyi bi doktor bulursam oraya gidicem ins

Esmacim bende seninle ayni arastirma yapiyorum ben de pendik te oturuyorum bizim burda yuzyil hastanesi var ona gitmeyi dusunuyorum eski nene hatun duymussundur. Iyi bi doktor bulursam oraya gidicem ins
VenüsCum biliyorum orayı rahim filmini orda cektirmistim orası bana biraz uzak cnm Yakınlarda istiyorum inşallah kafama uyan bi dr bulabilirim

Ayy
Ayyy ne güzel anlatmışdınız ya çook duygulandım inanın yazamadan edemedim.Rabbim evlatlarımızı bize bagışlasın inşallh.onların gelmesiyle sınandık inşallh evlatlarımızla sınanmayız...

Kızlar dünden beri yinemkahve lekelenmelerim oldu. Doktordan çıktım şimdi çok şükür iyiymişiz. Kanama olmadığı sürece korkma dedi. Geçen sefer ki çok anlık olup geçmişti şimdiki neredeyse 2 gündür devam edince çok tedirgin oldum. Neyseki iyiymiş minnoşum. Bir fitil verdi makattan kullanmam için ama neden kullanacağımı sormayı unuttum. İnş lekelenmem kesilir

Bu arada kızlar bizimde oğlumuz olacak inşallah arada takip etmeye çalışıyorum burayı da. Şuan çok şükür iyiyiz sadece plesantamız aşağıdaymış doktor çıkabilir dedi inşallah çıkarda. Bizde durum bu

cnm usttekı kızz dedı alttakınde de pıpı var sankı dedı kızım edepsız acmıs bacakları alttakı edeplıı kapatmısssss ama erkege benzettı onuda

Ayy gözün aydın canım ikisi bir arada ne güzel. Sana dediğim Bülent hoca da tüp yaptıran arkadaşında bi kız bi erkekti sağlıkla al canım kucağına inşallah

cnm usttekı kızz dedı alttakınde de pıpı var sankı dedı kızım edepsız acmıs bacakları alttakı edeplıı kapatmısssss ama erkege benzettı onuda

Ayyy demeeeee çifte mutluluk maşaalllaaahh. Biri kız biri erkek ne güzeellllllll. Kendiminmişimm gibi sevindim canım. Maşallaaahh size güzel annecik. Sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın inş tatlım.

Aşağıda olması bir sorun değil dimi canım?
Demek oğluş geliyor severim onu ben. Tebrik ederim tatlım

Kızlar isim paylaşımları yapsak mı artık Bizimkisi belli ama her an değiştirebilirim

Aşağıda olması bir sorun değil dimi canım?
Demek oğluş geliyor severim onu ben. Tebrik ederim tatlım

Kızlar isim paylaşımları yapsak mı artık Bizimkisi belli ama her an değiştirebilirim

Eğer yukarıya çıkmazsa sorun canım. Biraz zor bi hamilelik süreci demek birazda duruma göre yatağa bağımlılık.

Biz hala isme karar vermedik arayışa devam

kızlar erkek olursa muhammed emın kız olursaaa bılemıorm ama esım meryem esma bende isra istıorummm bakalım neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…