Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

[QUOsevindim="eda111, post: 46576596, member: 685063"]kıza ucunden bırı olur erkekse dıgerıde ıns muhammed emın ıstıoruz[/QUOTE]
Cok sevindim canim burda surekli seni takip ediyorum:)rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah

Nur tebrik ederim bir kız bir erkek süper olur maşallah
Yaren inşallah normalde nasıl olması gerekiyorsa öyle olur Rabbim bunaltmaz gönlünü ferah tut
Cinsiyet öğrenen arkadaşlarım Rabbim bahtını güzel etsin evlatlarımızın
Rabbim tamamına erdirip kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Çevremde mutluluğumu paylaşan çok insan var ama 2.5 sene sonra kavuştuk evladımıza hala gözü üzerimizde olup çekemeyenler de varmış insanlar ne kadar kötü kalpli..
Dualarda birbirimizi unutmayalım inşallah olur mu

Cnm. Benm kalbın guzel cnm arkadasım kı kendın gıbı sevınebılıofsun <3 yaren cnm o sonradan cıkıo ya yukarı abkama da ole demıslerdı yat uzan dınlen yorma kendını selın senın leke neden oluo acaba ya

[QUOsevindim="eda111, post: 46576596, member: 685063"]kıza ucunden bırı olur erkekse dıgerıde ıns muhammed emın ıstıoruz
Cok sevindim canim burda surekli seni takip ediyorum:)rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah[/QUOTE] cnm allah razı olsun sen ne asamadasın rabbımn sana da hayırlısıyla cıfter mutluluk Yasatsın su mubarek gunde ısteyen herkese inş. Kızlar berat kandılınız mubarek olsun rabbım bebeklerımızı saglıcakla kucagımaza almayı naıp etsın isteyenn ummedı muhamemmwde dw hauırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın tez vakıtte ıns dualrınızda eksık etmeyın benı de ıns

cnm usttekı kızz dedı alttakınde de pıpı var sankı dedı kızım edepsız acmıs bacakları alttakı edeplıı kapatmısssss ama erkege benzettı onuda
Maşallh canım ben 20.haftaya kadar kedin ögrenemrmiştim çok şükür kızımız olacakmış rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallh

[QUOTinsallahda111, post: 46583633, member: 685063"]Cok sevindim canim burda surekli seni takip ediyorum:)rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah[/QUOTE] cnm allah razı olsun sen ne asamadasın rabbımn sana da hayırlısıyla cıfter mutluluk Yasatsın su mubarek gunde ısteyen herkese inş. Kızlar berat kandılınız mubarek olsun rabbım bebeklerımızı saglıcakla kucagımaza almayı naıp etsın isteyenn ummedı muhamemmwde dw hauırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın tez vakıtte ıns dualrınızda eksık etmeyın benı de ıns[/QUOTE]
Amin insallah canim. Bizede tup bebek diolar ekime kadar beklicez olmazsa yaptiricaz inşallah. Uc yillik evliyim 25 yaşında yim.benim tek yumurtaligim vat asil sorun esimde.iki kiz histeroskopi oldum mustafa hocada

İnşallah canım ya doktorum da öyle dedi ileride çıkabilir dedi şimdilik yatıyorum dikkat ediyorum.

Nurrr canim o kadar sevindim ki ci.siyet hic onemli degil tabi ama bi kiz bi erkek tadindan yenmez.
Selin canim dikkat et bence gerekirse isten ayril canim doktrouna sor yorma kendini progestana devame ediyormsun.
Bu arada ben cok hastayim kizlar ne uyuyabiliyororm nede baska bisey yapabiliyorum. Evlenmeden once yakalandigim bi hastalik ara ara gelirdi ama evlendigimden beri.boyle bi atak gormemistim 5 yildir. Bebegimin sevincini bile tam yasayamadan yine cikti. Surekli araliksiz bas donemsi ve kafada basinc hissi benim hastaligim tek.bi ilaci var ama o da cok ise yaramamasina ragmen basinci azaltiyor. Su an onu da alamiyorim ve yarin kpss ye giremiycem sanirim cunku basimi zerre kadar egemiyorum. Lutfen dua edin bana. Bebegim icin de korkuyorum bu yuzden.
Herkesin kandili mubarek olsun dualari kabul olsun su mubarek gunde

Valla cnm bende anlamadım. Kılcal damarların çatlayabilir ordam geliyordur gibi birşey dedi doktor. Olabilirmiş normalmiş ama inş bi daha olmaz çünkü çok tedirgin oluyorum. Kendimi yorumca oluyor anladığım kadarıyla.

Cnm progestanı artık kullanmıyorum. Onun yerine fitil verdi doktorum.
Cnm senin nasıl bi hastalığın var adı nedir? Doktorunla görüşsen belki hamilelikte alabileceğin bir ilaç vardır. Boşver sınavı önemli olan senin sağlığın cnm. Bebeğinde iyidir Allah'ın izniyle. Acaba hamilelik mi tetikledi hastalığını?
Benimde geçmişimde epilepsi vardı. Hamilelikte tekrarlıcak diye korkuyorum.

Yasemkın bıtanem kandkl gecesı rabbım sglık versın hepımıze kucagımıza almayı nasıp etsın selın yorma kendını zor bulduk bebeklerı duanızda bana da yer verın

Merhaba arkadaşlar bende mustafa hocaya 3 mayısta histeroskopi oldum muayene olmadım daha henüz inşallah olumlu sonuçlar olur banada 6senelik Hasretim son bulur ben pco sendromuyum sizler histeroskopiden sonra tupbebekmi yoksa normal yollama gebelik yasadiniz

Eylem cim öncelikle ınsallh en kisa zamn da bebisine kavusursun ben histeroskopi oldum 2 ay sonra tup bebeğe geçtim mustafa hoca aslında biraz daha bekleme taraftarıydi ama ben acele ettim ilk tup kimyasal oldu hemen diğer adette dondurulmusa başladık şükürler oldun suan bebisim benimle Allahım isteyen herkese nasip etsn

İnşallah tez zamanda alırsın güzel haberini bende de vardı pko histeroskopi oldum ve Mustafa hoca bir ilaç verdi insülin direncine karşı ve 4 ay sonra doğal yolla hamile kaldım Rabbime şükürler olsun en son hamile kaldığım ay burda bir dr a gitmiştim hamile kalmadan önce (samsunda yaşıyorum) iltihap olduğunu söyledi fakat akıntım yoktu hiç iltihap ödem oluşturmuş rahmimde belki ameliyattan sonra olmuş olabilir çünkü kontrole gittiğimde mustafa hoca yaraların tam iyileşmemiş demişti neyse en son ay da antibiyotik iltihap kurutucu iğne kullandım 10 tane ve o ay hamile kaldım inşallah sen ve senin gibi bebek bekleyen arkadaşlarım tez zamanda bu mutluluğu yaşarlar

Canim benim hastaligim tam teshisi koyulmadi ama meniere demislerdi ilk baslarda.. araliksiz siddetli bas donmesi ve kafanin icinde basinc olusmasi yapiyor evlwndigimden beri boyle bi atak yapmamisti bende ya ilaclarin yada hamileligin tetikledigini dusunuyorum. Kafayi hic bisekilde yatay veya egik tutmayacaksin iki yastik ust uste koyup yatiyirum. Cok zor Allah kimseye yasatmasin. En ufak bi isi bile yapamiyirum. Canim senin epilespsiyi doktora soyledin mi? Insallah saglikla gecirrisin hamilelgini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…