kıza ucunden bırı olur erkekse dıgerıde ıns muhammed emın ıstıoruzkızlar erkek olursa muhammed emın kız olursaaa bılemıorm ama esım meryem esma bende isra istıorummm bakalım neler olacak
kızlar erkek olursa muhammed emın kız olursaaa bılemıorm ama esım meryem esma bende isra istıorummm bakalım neler olacak
Eğer yukarıya çıkmazsa sorun canım. Biraz zor bi hamilelik süreci demek birazda duruma göre yatağa bağımlılık.
Biz hala isme karar vermedik arayışa devam
Çıkacak Allah'ın izniyle cnm. İçini ferah tut.
Cnm. Benm kalbın guzel cnm arkadasım kı kendın gıbı sevınebılıofsun <3 yaren cnm o sonradan cıkıo ya yukarı abkama da ole demıslerdı yat uzan dınlen yorma kendını selın senın leke neden oluo acaba yaAyyy demeeeee çifte mutluluk maşaalllaaahh. Biri kız biri erkek ne güzeellllllll. Kendiminmişimm gibi sevindim canım. Maşallaaahh size güzel annecik. Sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın inş tatlım.
Cok sevindim canim burda surekli seni takip ediyorum:)rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah[/QUOTE] cnm allah razı olsun sen ne asamadasın rabbımn sana da hayırlısıyla cıfter mutluluk Yasatsın su mubarek gunde ısteyen herkese inş. Kızlar berat kandılınız mubarek olsun rabbım bebeklerımızı saglıcakla kucagımaza almayı naıp etsın isteyenn ummedı muhamemmwde dw hauırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın tez vakıtte ıns dualrınızda eksık etmeyın benı de ıns[QUOsevindim="eda111, post: 46576596, member: 685063"]kıza ucunden bırı olur erkekse dıgerıde ıns muhammed emın ıstıoruz
Maşallh canım ben 20.haftaya kadar kedin ögrenemrmiştim çok şükür kızımız olacakmışcnm usttekı kızz dedı alttakınde de pıpı var sankı dedıkızım edepsız acmıs bacakları alttakı edeplıı kapatmısssss ama erkege benzettı onuda
Cnm. Benm kalbın guzel cnm arkadasım kı kendın gıbı sevınebılıofsun <3 yaren cnm o sonradan cıkıo ya yukarı abkama da ole demıslerdı yat uzan dınlen yorma kendını selın senın leke neden oluo acaba ya
Cnm. Benm kalbın guzel cnm arkadasım kı kendın gıbı sevınebılıofsun <3 yaren cnm o sonradan cıkıo ya yukarı abkama da ole demıslerdı yat uzan dınlen yorma kendını selın senın leke neden oluo acaba ya
Nurrr canim o kadar sevindim ki ci.siyet hic onemli degil tabi ama bi kiz bi erkek tadindan yenmez.
Selin canim dikkat et bence gerekirse isten ayril canim doktrouna sor yorma kendini progestana devame ediyormsun.
Bu arada ben cok hastayim kizlar ne uyuyabiliyororm nede baska bisey yapabiliyorum. Evlenmeden once yakalandigim bi hastalik ara ara gelirdi ama evlendigimden beri.boyle bi atak gormemistim 5 yildir. Bebegimin sevincini bile tam yasayamadan yine cikti. Surekli araliksiz bas donemsi ve kafada basinc hissi benim hastaligim tek.bi ilaci var ama o da cok ise yaramamasina ragmen basinci azaltiyor. Su an onu da alamiyorim ve yarin kpss ye giremiycem sanirim cunku basimi zerre kadar egemiyorum. Lutfen dua edin bana. Bebegim icin de korkuyorum bu yuzden.
Herkesin kandili mubarek olsun dualari kabul olsun su mubarek gunde
Merhaba arkadaşlar bende mustafa hocaya 3 mayısta histeroskopi oldum muayene olmadım daha henüz inşallah olumlu sonuçlar olur banada 6senelik Hasretim son bulur ben pco sendromuyum sizler histeroskopiden sonra tupbebekmi yoksa normal yollama gebelik yasadiniz
Canim benim hastaligim tam teshisi koyulmadi ama meniere demislerdi ilk baslarda.. araliksiz siddetli bas donmesi ve kafanin icinde basinc olusmasi yapiyor evlwndigimden beri boyle bi atak yapmamisti bende ya ilaclarin yada hamileligin tetikledigini dusunuyorum. Kafayi hic bisekilde yatay veya egik tutmayacaksin iki yastik ust uste koyup yatiyirum. Cok zor Allah kimseye yasatmasin. En ufak bi isi bile yapamiyirum. Canim senin epilespsiyi doktora soyledin mi? Insallah saglikla gecirrisin hamilelginiCnm progestanı artık kullanmıyorum. Onun yerine fitil verdi doktorum.
Cnm senin nasıl bi hastalığın var adı nedir? Doktorunla görüşsen belki hamilelikte alabileceğin bir ilaç vardır. Boşver sınavı önemli olan senin sağlığın cnm. Bebeğinde iyidir Allah'ın izniyle. Acaba hamilelik mi tetikledi hastalığını?
Benimde geçmişimde epilepsi vardı. Hamilelikte tekrarlıcak diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?