Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Çok geçmiş olsun canim insalah yakın zamn da toparlar sin bende yoldayım gidiyorum mustafa hocaya bende rahatsizim arada kanama oluo midem çok bulanio hergün iki üç kere cikariom Zor geçio benim ama tabiki bu Günlerimize şükürler olsun

Tamam cikinca haber ver cnm aynen oyle bu yola cikarken bir cok zorluk atlattik Rabbim dirgerlerinin de ustesinden gelmeyi nasip etsin

Bende ara ara kanama oluo cnm olur normal dedi plesanta biraz asada dedi bebek büyüyünce yukarı çıkarmış ozamna kadar kanama normal dedi sıkıntı yok kendinize dr bulun dedi çok şükür ya maşallah ayakları falan belli oluo çok mutlu oldum

Kac artı kac dedı cnm dr ult ne cıktı maşallh bu arada cmm dıkkat et kalkma cok fazla yat kı plesanta cıksın yukarı

Canim kaç hafta diye sormayı unuttum heycandan ultrason çıktısını da unuttum video gondercem diyince hepsi aklımdan gitti sağlık olsun insallah bebeğimız bizimle olsun yeter

Maşallah canım bi daha ki kontrol de daha da şaşıracaksın nasıl büyüdüğüne şimdi daha hızlı büyümeye başlıyorlar bu haftalarda. Birde benimde plesantam aşağıda ama çok şükür lekelenme falan olmadı doktorumda ilerleyen zamanda çıkabilir yukarı dedi. Bol bol dinlen uzanmana bak sağlıkla al kucağına inşallah

Merhaba kızlar sonunda ben ilk tüp bebek tedavime başladım bugün itibariyle, Merional 300 iğne verdi doktor. Hergün göbekten yapacağım, cuma günü kontrol var. Mustafa hocaya gidemedim maalesef mesafeden dolayı, üniversite hastanesinde başladım. İnş güzel sonuçlar olur. Eşimde sperm sıkıntısı var artı morfoloji, bende de yumurta rezervi az 0,90 çıktı. Tüp bebekte bunlar büyük olumsuzluklar mı kızlar? Bana önereceğiniz bir şey var mı bu aşamada?

Hayırlı olsun öncelikle canım.inşallh güzel sonuçlar alırsın.sen mustafa hocaya hiç gitmişmiydin peki.canım eşinde aktardan keçiboynuzu özü var onu al sabah akşam içsin.çok faydalı.aktarada sorabilirsin

Sen
sende canım çörek otu yagı iç senin içinde o iyi.yumurtan kaliteli olması için inşallh.

çok sağolun kızlar, evet Mustafa hocaya gittim, histereskopi oldum, tüpe başlayacağım ay yumurtam az olduğu için iptal oldu, iki ay geçti aradan bu ay memlekette üniv hastanesinden rapor aldık, burda başlayalım dedik. İnternetten biraz gezindimde moralim bozuldu kızlar, morfoloji döllenmede çok önemliymiş, bizim ki sıfır ya

Lyl bende samsunluyum ama istanbulda oturuyoruz ....pco ve kilo sorunum var daha önce Süleymaniye kadın doğumda tupbebek yaptık ve kalp atışı duyulmadi düşük yaptım inşallah kisteroskobiden olumlu sonuç alırım eylül e kadar kilometre verip olmadı tekrar tupbebek denemek istiyorum

Cnm muhtemelen hamileliğin tetikledi. İşk defa duydum. Bunu doktorunla paylaş mutlaka cnm. Bu dönemde hastalığından en olumsuz olarak sen etkileneceksin. Oyy kuzum kıyamam ben sana güzel arkadaşım. Hamileyken hastalıklar için ilaç veriyorlar belki sana iyi gelen bi tedavi yöntemi vardır.
Epilepsiyi doktorumla paylaştım cnm. Nörolojiye gidebilirsin gerekli herşeyi yaptır bebeğe zararı olmaz demişti ilk 3 ayda ama ben gitmedim şuan bir sıkıntı yaratmadığı için. İnş ileride de bir sorun yaşamam

Tupe baslayan arkadaslar ıns olumlu sonuc alırsınz kecı boynuzu oekmezi gercektende sprmleri ıkıye katlıor deneyın derim. Selim bitanemm sen nasılsın nasıl gıdıor.

Günaydın arkadaşlar bugün estrofem kullanmamız 21.günü progestan kullanmaya başlayacağım fakat vajinadanmi yoksa ağız yoluyla mi icmeliyim sormayı unuttum bilgi verirmisiniz ne şekilde kullandınız çok teşekkür ederim simdiden

Canim cok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah ben yazmıyorum ama takip ediyorum arada yazilanlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…