Valla canim.ben rahatsizim bebisde nasil bilmiyorum hic yarin Mustafa hocada randevu var. Sen naaptin gidiyomusun bugun randevuyaVenüs cnm nerelerdesin bebişin nasil ınsallh hersey yolundadir
Tamam cikinca haber ver cnm aynen oyle bu yola cikarken bir cok zorluk atlattik Rabbim dirgerlerinin de ustesinden gelmeyi nasip etsinÇok geçmiş olsun canim insalah yakın zamn da toparlar sin bende yoldayım gidiyorum mustafa hocaya bende rahatsizim arada kanama oluo midem çok bulanio hergün iki üç kere cikariom Zor geçio benim ama tabiki bu Günlerimize şükürler olsun
Masallah baska ne dedi canim Mustafa hocaKızlar yeni eve geldim şükür bebişim iyiymiş maşallah baya büyümüş yaa Allahım şu mübarek gunlerde isteyen herkese nasip etsin
Kac artı kac dedı cnm dr ult ne cıktı maşallh bu arada cmm dıkkat et kalkma cok fazla yat kı plesanta cıksın yukarıBende ara ara kanama oluo cnm olur normal dedi plesanta biraz asada dedi bebek büyüyünce yukarı çıkarmış ozamna kadar kanama normal dedi sıkıntı yok kendinize dr bulun dedi çok şükür ya maşallah ayakları falan belli oluo çok mutlu oldum
Bende ara ara kanama oluo cnm olur normal dedi plesanta biraz asada dedi bebek büyüyünce yukarı çıkarmış ozamna kadar kanama normal dedi sıkıntı yok kendinize dr bulun dedi çok şükür ya maşallah ayakları falan belli oluo çok mutlu oldum
Hayırlı olsun öncelikle canım.inşallh güzel sonuçlar alırsın.sen mustafa hocaya hiç gitmişmiydin peki.canım eşinde aktardan keçiboynuzu özü var onu al sabah akşam içsin.çok faydalı.aktarada sorabilirsinMerhaba kızlar sonunda ben ilk tüp bebek tedavime başladım bugün itibariyle, Merional 300 iğne verdi doktor. Hergün göbekten yapacağım, cuma günü kontrol var. Mustafa hocaya gidemedim maalesef mesafeden dolayı, üniversite hastanesinde başladım. İnş güzel sonuçlar olur. Eşimde sperm sıkıntısı var artı morfoloji, bende de yumurta rezervi az 0,90 çıktı. Tüp bebekte bunlar büyük olumsuzluklar mı kızlar? Bana önereceğiniz bir şey var mı bu aşamada?
sende canım çörek otu yagı iç senin içinde o iyi.yumurtan kaliteli olması için inşallh.Merhaba kızlar sonunda ben ilk tüp bebek tedavime başladım bugün itibariyle, Merional 300 iğne verdi doktor. Hergün göbekten yapacağım, cuma günü kontrol var. Mustafa hocaya gidemedim maalesef mesafeden dolayı, üniversite hastanesinde başladım. İnş güzel sonuçlar olur. Eşimde sperm sıkıntısı var artı morfoloji, bende de yumurta rezervi az 0,90 çıktı. Tüp bebekte bunlar büyük olumsuzluklar mı kızlar? Bana önereceğiniz bir şey var mı bu aşamada?
Cnm muhtemelen hamileliğin tetikledi. İşk defa duydum. Bunu doktorunla paylaş mutlaka cnm. Bu dönemde hastalığından en olumsuz olarak sen etkileneceksin. Oyy kuzum kıyamam ben sana güzel arkadaşım. Hamileyken hastalıklar için ilaç veriyorlar belki sana iyi gelen bi tedavi yöntemi vardır.Canim benim hastaligim tam teshisi koyulmadi ama meniere demislerdi ilk baslarda.. araliksiz siddetli bas donmesi ve kafanin icinde basinc olusmasi yapiyor evlwndigimden beri boyle bi atak yapmamisti bende ya ilaclarin yada hamileligin tetikledigini dusunuyorum. Kafayi hic bisekilde yatay veya egik tutmayacaksin iki yastik ust uste koyup yatiyirum. Cok zor Allah kimseye yasatmasin. En ufak bi isi bile yapamiyirum. Canim senin epilespsiyi doktora soyledin mi? Insallah saglikla gecirrisin hamilelgini
Kızlar yeni eve geldim şükür bebişim iyiymiş maşallah baya büyümüş yaa Allahım şu mübarek gunlerde isteyen herkese nasip etsin
Canim cok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah ben yazmıyorum ama takip ediyorum arada yazilanlariCanim benim hastaligim tam teshisi koyulmadi ama meniere demislerdi ilk baslarda.. araliksiz siddetli bas donmesi ve kafanin icinde basinc olusmasi yapiyor evlwndigimden beri boyle bi atak yapmamisti bende ya ilaclarin yada hamileligin tetikledigini dusunuyorum. Kafayi hic bisekilde yatay veya egik tutmayacaksin iki yastik ust uste koyup yatiyirum. Cok zor Allah kimseye yasatmasin. En ufak bi isi bile yapamiyirum. Canim senin epilespsiyi doktora soyledin mi? Insallah saglikla gecirrisin hamilelgini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?