Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Eylemcim ben progestani sabah vajinadan akşam ağızdan alıyorum herkese farklı olabilir sen dr ara sor canim en iyisi

İnşallah faydası olacak canım zaten rahimde problem olduğu zaman dışgebelik yada düşük oluyormuş yüksek ihtimal şimdi bir problem kalmadı Allahın izniyle normal bir hamilelik geçirirsin bende kilo yoktu hatta çok zayıftım fakat pko vardı daha doğrusu insülin direnci çıkmıştı bununla ilgili ilaç verdi mustafa hoca sana da verdi mi bununla ilgili ilaç

Ben sormuştum kanama yoksa vajinal demişti

Tupe baslayan arkadaslar ıns olumlu sonuc alırsınz kecı boynuzu oekmezi gercektende sprmleri ıkıye katlıor deneyın derim. Selim bitanemm sen nasılsın nasıl gıdıor.

Benim iyi canım hamdolsun şimdilik bi sıkıntı yok. Sadece son zamanlarda kaburgalarım ağrıyor. Bebiş kendine yer açıyormuş öyle diyorlar :) yerim ben o bebişleri. Bide bu aralar teranoz aşım var onu yaptırıcam.
Asıl siz nasılsınız bakiimm? Minnoşlar nasıllar annesi?

Canim konustum bugun Mustafa hocayla muayeneye gitmistim hersey yolundaymis cok sukur. Hastaligimida buyuk ihtimal hamilelik tetikledigini soyledi ama bebege zarar vermez dedi. Malesef ki atagim devam ediyor ne zaman gidecegini de Allah bilir ins bir an once sonlanir. Sen de hic yasamassin ins canim.
Bu arada Mustafa hoca bebegin giruntusunu watsaptan attim dedi ama gelmedi esma sana da oyle mi oldu cnm.

Ewet canim vatsaptan gönderdi bana faceden de paylasti seninkini paylaştı mi faceden ne kadarlik olmuşsun bu arada bebegin boyu falan kaçmış

Ewet canim vatsaptan gönderdi bana faceden de paylasti seninkini paylaştı mi faceden ne kadarlik olmuşsun bu arada bebegin boyu falan kaçmış
Evt canim paylasmis simdi sagolsun. 7+5 mis canim ama boyunu sormadim. Hocaya bi guzellik yapmak istiyrdum bi hediye almak ama hastaligim yuzunden hic bisey yapamadim.

Ben glifor kullanıyorum başka ilaç söylemedi inşallah fayda eder kilo vermem ve histeroskppi bana tupbebek yapalım zaman kaybetmeyelim dedi bende biraz daha kilo versem dedim olur peki dedi herkeze kendisi bekleyelim, derken bana direk tüp bebek dedi

Yyasemın cnm gozun aydın masşllhdıkkt et kendır cnm . Selın cnm ıns ıkızlrt ıyıdır vallaaa bılmıorım hahahaha esıme persembe godeecgız yıne :)
Sagol kuzum ya. Senin bebislere ins iyilerdir keratalar ya. Bu arada canim sen cinsiyeyi tam olarak.kac haftalikken ogrendin bende merak ediyorum :)

Canim 3 nisan benim son adet tarihie gore 7+2 oluyo ama bi yerde okudum blast embriyolari arti 1 olarak hesaplamak gerekiyomus buna gore benimki 2 gun onde gidiyor
Benimde 6 nisan canim 3 gün varmis aramizda hayirlisiyla aynı zamn larda alicaz kucagimiza inşallah canim bu arada takvimini yapsana

Cnm banada zaman vermedi. Durumlarımız ciddi boyutta demek ki haziran sonu histeroskopi oldum ağustos sonu gel başlayalım demişti.

Kızlar mustafa bey in asistanların yada randevu almak için olan numaraları kaybolmuş tekrar yollar misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…