insallah katlanır canım erken test yapmasaydın keske sıtrese gırme lutfen herseyın hayılısı dahada yukselıcektır bence:):)guzel habelerını almak dılegıyle.Canim Tebrikler benim 10.gun 64.5 çıktı 12 gün 77.8 çıktı Dr konuştum benim için 12 gün önemli salı günü tekrarlanacak katlama yapacakmi çok korkuyorum dün çok üzüldüm dua edin bana senin için çok sevindim inş seninde değerinde katlar
Canim Tebrikler benim 10.gun 64.5 çıktı 12 gün 77.8 çıktı Dr konuştum benim için 12 gün önemli salı günü tekrarlanacak katlama yapacakmi çok korkuyorum dün çok üzüldüm dua edin bana senin için çok sevindim inş seninde değerinde katlar
Kızlar değer yine katlamadi 90.8 Dr cuma test 200 üstüne çıkmazsa ilaçlar bırakılacak dedi mustafa bey hemşire odasında konuştuk bide böyle 10.gun test yaptiranlar hep böyle oluyor dedi değer sonradan düşük çıkıyor dedi gününden önce yaptirmayin dedi ordaki baş Hemşire güldü sinir oldum ona gulunecek bişey var sanki....
Canım benim inşallaahhh değerin cumaya kadar artar. Cumaya kadar içini ferah tut bu arada kendine çok dikkat et iyi bak Canım
Doktor başka bişey soyledi mi peki?
Hangi hemşire o adını hatırlıyormusun? İnsanlar bişeyleri yaşamadan neyin ne olduğunu bilmiyor işte. Keşke tersleseydin
Bende 11. Gün yaptırmıştım yarın bi daha yaptırıcam ama acayip tedirginim. Bu süreci ilk defa yaşıyorum ve bu donemde cok zormuş. Allah herkesin yardımcısı olsun. İnş hepimiz için hakkımızda hayırlısı olur
Hepimizin değerleri katlana katlana artar inşalllaahhh
Canim Sağol kumral olan beyaz tenli ela gözlü olan hemşire bilmiyorum banami güldü bilgisayar bakıyordu bişey okudu onami güldü anlayamadım numaralarını verirler bişey takilirsa ara sor diye ararsın acmazlar nurdani aradım o gitti odalarına öyle görüştüm defalarca Dr bir numara ama hemşeriler sıfır iletişim kimyasal gebelik şüphe ediyor bana bişey demedi ama anladım inş senin değerin güzel çıkar canım
Daha yeni gitmistim o gun canım negatif sonrasi 10gun sonra :) regl oldum agrisiz guzel rahat ve temizlenince gittim..bu regl ile beraber ofis histereskopi yapacak Mustafa Bey ve cizik atacak rahme. Mayis sonu da 2 donmus embriyomu alacagim kismetse, cözülürlerse. Ayrica bizde ve embriyolarda tespit edilen bir problem olmadigindan dolayi mustafa bey'e bu benim son tedavim olacak, cunku gel dene şansa ne tutarsa'ya donuyor hikayem ve bu ugurda kilit olmak istemiyorum dedim.. inan basaracagiz dedi sagolsun da neye inanayim sansima mi sanssizligima mi bilmiyorum..Günaydınn sen daha gıtmedinmi mustafa beyle görüşmeye negatif ile ilgili hemen arkasından bide hasta oldunmu?
O cok.inancli bi doktor Sende inancini yitirme lutfen inan hersey guzel olucak aldim teyzesii cok.sukur gecen hafta cuma aldik kalp atislarini:)) ne zaman gidicen simdi sen bidaha ben haftaya kontr.gidicem bakalim hayirlisi:))Daha yeni gitmistim o gun canım negatif sonrasi 10gun sonra :) regl oldum agrisiz guzel rahat ve temizlenince gittim..bu regl ile beraber ofis histereskopi yapacak Mustafa Bey ve cizik atacak rahme. Mayis sonu da 2 donmus embriyomu alacagim kismetse, cözülürlerse. Ayrica bizde ve embriyolarda tespit edilen bir problem olmadigindan dolayi mustafa bey'e bu benim son tedavim olacak, cunku gel dene şansa ne tutarsa'ya donuyor hikayem ve bu ugurda kilit olmak istemiyorum dedim.. inan basaracagiz dedi sagolsun da neye inanayim sansima mi sanssizligima mi bilmiyorum..
Senin nasil gidiyo bakalim:) kalp aldin mi?
Amiinn canım. İnşallah hepimizin sonucları güzel olurKızlar Günaydın test yenileyecek arkadaşlar değerle riniz k atlan sın sonuçlar güzel olsun amin amin.
hayırlı haberlerınle dön insallah ne zamn verıcen testi ?Günaydın kızlar. Bugun test sonucum yenilenicek. İnşallah değerlerim katlanmıştır. Bütün gece uyuyamadım. İyi düşünmeye çalışıyorum ama bir yandanda çok tedirginim.
hayırlı haberlerınle dön insallah ne zamn verıcen testi ?
Yapma boyle panık sakın ol hayırlısı allahtan medıpoldemısın sen ordamı beklıyosun hangı labaratuarda verdın 0.kattaki labaratuarda verdıysen 1 saatte cıkıoKanı sabahtan verdim cnm iki saat sonra çıkar dediler bekliyoruz hala. Bu sureci ilk defa yaşıyorum ve şuam kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Çok gergin ve ensişeliyim. Midem bulanıyor. Tansiyonum oynamış gibi sanki. Sonuc olumsuz olcak diye cok korkuyorum.
Yapma boyle panık sakın ol hayırlısı allahtan medıpoldemısın sen ordamı beklıyosun hangı labaratuarda verdın 0.kattaki labaratuarda verdıysen 1 saatte cıkıo
Çok şükürr hayırlı haberini aldık cok sevındım allah kalp atıslarını duymayı nasıp etsın ınsallah gözün aydın canım ne zaman gıdıcem kontrole soylemıstır nurdana faln sorsaysın:))tekrardan tebrık ederım cok sevındım inanKanı sıfırda verdim cnm. Hatta kayıt yaptıracağım yer daha açılmamıştı beklememek için kaydı acilde açtırdım kanıda sıfırda verdim ama tam iki saat sonra sonucu aldık. O saatler geçmedi resmen
Canim benim çok sevindim sağlıklı bir hamilelik gecirmen dileğiyle ne güzel artmış değerin maşallah benim umutlarım azaldı cuma sonkez yapılacak test saatler geçmek bilmiyor bilirim Rabbim yardımcımız olsun...Kızlaaarrr ilk değerim 90 küsür çıkmıştı. Şimdiki sonucum 369 Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun. Hemşireler bebeğin sana tutunmuş dediler. Hala inanamıyorum. Allah'ım hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağıma almayı nasip eder inşallah. Bugun hissettiğim duyguları hayatım boyunca hiç hissetmemiştim. Hemşireler artık testi yenilemeye gerek yok dediler ama ben sanırım bı kaç gun sonra yenilicem zaten cok pinpirikli biriyimdir.
Allah'ım tedaviye başlıcaklara, yeni başlayanlara, sonuç bekleyenlere, olumsuz sonuc alanlara herkesin hepimizin yardımcısı olsun. Bizleri utandırmasın. Kucaklarımızı boş bırakmasın. Şuan o kadar duygusalım ki. Her akşam kendim için sizler için hep dua ediyorum. Sonumuz güzel olur inşallaaaaahhhhh
Çok şükürr hayırlı haberini aldık cok sevındım allah kalp atıslarını duymayı nasıp etsın ınsallah gözün aydın canım ne zaman gıdıcem kontrole soylemıstır nurdana faln sorsaysın:))tekrardan tebrık ederım cok sevındım inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?