Amin amin canım. .kOrkma tatlım güzelce devam etsin gebeliğin. ..İnşallah canım benim bu sefer olacak hayırlısıyla. Aşılamada çok fazla başarı oranı yokmuş zaten. Dr bana tüp yapalım demişti ama ben tüp bebeğin aşamalarından korktuğum için aşılama istedim. Hayırlısıyla iyi haberlerini alırız inş canm. Bende değerimin düşmesinden çok korkuyorum. Allah hepimizin yardıcısı olsun.
ya peki be yaptın göstermedin evrakları. .saçma olmuş ama Çoğu merkez ilk görüşme sw ücret almaz ken burasi alıyor kural bole demek ki..neye karar verdin canım. .[/QUOTEAmin amin canım. .kOrkma tatlım güzelce devam etsin gebeliğin. ..
[QUOT="yedirenk79, post: 40289546, member: 455561"]Sali gunu mustafa bey e gittim.cnm. fakat oradaki kiz benden yeniden muayene parası istedi.ben evraklarimi gosterecegim dedim. Siz geleli kac ay gecmis yine almak zorundayim.cunku muayene eder dedi. Ben hic bir tup bebek bolumunde oyle bisey gormedim.Bir de ne zaman gelsem iki saat bekliyorum. O sebepten dolayi kafamda bazi seyleri netlestirdim.insallah sizler bu hastanede olumlu sonuçlar alirsiniz
Geçmiş olsun canım umarım dondurulmuşlarda hayırlısı olur.sıkma canını nasıp kısmet nezamansa o gelıp buluo seniKızlar hastaneden geldim degerim düşmüş 40 beş gün sonra yeniden yaptir değer sifirlanmis olsun dedi kanamadan 12 gün sonra gel muayene edelim dedim mayısta dondurulmuşlarla yeniden basliycaz inş değer artmaz dedi yoksa dış gebelik olur oda iyi değil dedi
Kızlar hastaneden geldim degerim düşmüş 40 beş gün sonra yeniden yaptir değer sifirlanmis olsun dedi kanamadan 12 gün sonra gel muayene edelim dedim mayısta dondurulmuşlarla yeniden basliycaz inş değer artmaz dedi yoksa dış gebelik olur oda iyi değil dedi
Kızlar hastaneden geldim degerim düşmüş 40 beş gün sonra yeniden yaptir değer sifirlanmis olsun dedi kanamadan 12 gün sonra gel muayene edelim dedim mayısta dondurulmuşlarla yeniden basliycaz inş değer artmaz dedi yoksa dış gebelik olur oda iyi değil dedi
kısmet değilmiş canım Benim ne diyem. Dondurulmuş muş ların tutacak ins. .aalkah ım yardımcın olsun. .Kızlar hastaneden geldim degerim düşmüş 40 beş gün sonra yeniden yaptir değer sifirlanmis olsun dedi kanamadan 12 gün sonra gel muayene edelim dedim mayısta dondurulmuşlarla yeniden basliycaz inş değer artmaz dedi yoksa dış gebelik olur oda iyi değil dedi
O cok.inancli bi doktor Sende inancini yitirme lutfen inan hersey guzel olucak aldim teyzesii cok.sukur gecen hafta cuma aldik kalp atislarini:)) ne zaman gidicen simdi sen bidaha ben haftaya kontr.gidicem bakalim hayirlisi:))
ya peki be yaptın göstermedin evrakları. .saçma olmuş ama Çoğu merkez ilk görüşme sw ücret almaz ken burasi alıyor kural bole demek ki..neye karar verdin canım. .[/QUOTE]Amin amin canım. .kOrkma tatlım güzelce devam etsin gebeliğin. ..
[QUOT="yedirenk79, post: 40289546, member: 455561"]Sali gunu mustafa bey e gittim.cnm. fakat oradaki kiz benden yeniden muayene parası istedi.ben evraklarimi gosterecegim dedim. Siz geleli kac ay gecmis yine almak zorundayim.cunku muayene eder dedi. Ben hic bir tup bebek bolumunde oyle bisey gormedim.Bir de ne zaman gelsem iki saat bekliyorum. O sebepten dolayi kafamda bazi seyleri netlestirdim.insallah sizler bu hastanede olumlu sonuçlar alirsiniz
ya peki be yaptın göstermedin evrakları. .saçma olmuş ama Çoğu merkez ilk görüşme sw ücret almaz ken burasi alıyor kural bole demek ki..neye karar verdin canım. .
Günaydınn canım nasılsın sen ne zaman gıdıcekttın mustafa bey'e ben bu hafta gıdıcemKızlaarr günaydın nasılsınız?
Evet bende bugun nurdandan duydum kontr.var benimde bu kontrden sonra bi sorun yoksa baska doktora yonlendiriyo dedi bakalim gittigimde konusucam :)kızlar gebelık olustuktan sonra mustafa hoca kontrol etmiyor başka bır doktora yonelndırıyormus..boyle bır durumla karsılasan oldu mu?
kızlar günaydın. bir süredir girmiyordum. olumlu sonuç alan arkadaşlarımı kutluyor, alamayanlara ise umutlarını yitirmemelerini diliyorum. ben cuma operatif histereskopi oldum ve balon stent takıldı. bu cuma çıkacak. Mustafa bey odaya geldiğinde sabrın varsa 2-3 ay dene kendiliğinden olabilir dedi. Çok şaşırdım çünkü bende amh 1, yumurtlama problemi var, ilaçsız adet göremiyorum, prolaktinim yüksek ve eşimde de morfoloji bozukluğu var. Eşimdeki sorun doğal gebeliğe engel değil mi dedim, hayır ciddi bir sorun yok eşinde dedi. Peki ya bende ki problemler?? Cuma gittiğimde daha detaylı olarak konuşacağım ancak benim durumumda olupta , histereskopi sonrası kendiliğinden gebe kalan oldu mu bunu merak ediyorum..
Günaydınn canım nasılsın sen ne zaman gıdıcekttın mustafa bey'e ben bu hafta gıdıcemkontrolüm var biraz tırsıyorum ıste herzamanki gıbı senin nasıl gıdio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?