Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Amin amin canım. .kOrkma tatlım güzelce devam etsin gebeliğin. ..
[QUOT="yedirenk79, post: 40289546, member: 455561"]Sali gunu mustafa bey e gittim.cnm. fakat oradaki kiz benden yeniden muayene parası istedi.ben evraklarimi gosterecegim dedim. Siz geleli kac ay gecmis yine almak zorundayim.cunku muayene eder dedi. Ben hic bir tup bebek bolumunde oyle bisey gormedim.Bir de ne zaman gelsem iki saat bekliyorum. O sebepten dolayi kafamda bazi seyleri netlestirdim.insallah sizler bu hastanede olumlu sonuçlar alirsiniz[/QUOTE] ya peki be yaptın göstermedin evrakları. .saçma olmuş ama Çoğu merkez ilk görüşme sw ücret almaz ken burasi alıyor kural bole demek ki..neye karar verdin canım. .

C
ya peki be yaptın göstermedin evrakları. .saçma olmuş ama Çoğu merkez ilk görüşme sw ücret almaz ken burasi alıyor kural bole demek ki..neye karar verdin canım. .[/QUOTE

On görüşme ücretsiz aslında ama eğer doktor muayene edecekse ücreti alıyorlar. Bende de oyle oldu. Dosyamla gitmiştim. Muayenede olucam diyince ücretini aldılar cnm. Bende cok bekliyorum. Soyle bişey yapıyorum ben. Çalıştığım için ve şirkette izinler sıkıntı olduğu için sabah ilk randevuyu alıp erkenden hastaneye gidiyorum. O zaman sıkıntı yaşamıyorum. Ama ara saatlere denk gelirsem yandım

Kızlar hastaneden geldim degerim düşmüş 40 beş gün sonra yeniden yaptir değer sifirlanmis olsun dedi kanamadan 12 gün sonra gel muayene edelim dedim mayısta dondurulmuşlarla yeniden basliycaz inş değer artmaz dedi yoksa dış gebelik olur oda iyi değil dedi

Geçmiş olsun canım umarım dondurulmuşlarda hayırlısı olur.sıkma canını nasıp kısmet nezamansa o gelıp buluo seni

çok geçmiş olsun cnm inan çok üzüldüm ama vardır bunda da bir hayır.

kızlar bende cumartesi sabahtan kan testimi yenilemeyi düşünüyorum. hemşireler yenilemeye gerek yok demişlerdi ama yaptırıp değerimin artıp artmadığını görmek istiyorum... kendi kendimi tedirginde ediyor olabilirim aslında ama korkuyorum nedense. inş yükseliyordur

Canımm defalarca aynı şeyi yaşayan biri olarak seni en iyi anlayanlardanım.malum 3 olumsuz tüp bebek denemesi ve hep aynı hüsran:''(ağlamanın, hayata olumsuz karamsar bakmanın ne demek olduğunu iyi bilirim..senin için süreç daha yeni.çok şükür dondurulmuşların var.ben 2 laparoskopi ve sayısız muayne geçirdim..zor 2 yıldı ..dualarım seninle rabbim kucagımıza bebkelerımızı alacagımız zamanları gostersın..

kısmet değilmiş canım Benim ne diyem. Dondurulmuş muş ların tutacak ins. .aalkah ım yardımcın olsun. .

O cok.inancli bi doktor Sende inancini yitirme lutfen inan hersey guzel olucak aldim teyzesii cok.sukur gecen hafta cuma aldik kalp atislarini:)) ne zaman gidicen simdi sen bidaha ben haftaya kontr.gidicem bakalim hayirlisi:))

Ay aman masallahh masallah minigine ..innsallah saglikla kucagina al canim.. bol bol dua et. Ben bu yonden eksik mi kaldim diyorum bazen..hic bir sebep yok deyince doktor sanki bi gunah isledim de rabbim kismet etmiyo, derdimi bile bilmuyorum ki duzelteyim diye agladim durdum..yavas yavas bu dunyanin da bir sonu kaderim boyleyse basa gelen cekilir deyip ayaga kalkmaya basladim.Embriyolarda gercekten bir sorun yok dedi ya, ben de sordum kacinci kalite diye 5AA 5AB dedi ama netteki bu kalitedeki gorsellerle beninkilerin alakasi yok. 1i compact duruyor biri ise 2AA veya 3AA gibi sanki..guven sorunu yasiyorum su an sanki..bilmiyorum.. epiduralle ofis histo yapip rahme cizik atacak..nekdr yararli ki diyorum. Cok sarsildim bilmiyorum gercekten.. bu da olmazsa ya burda burakirim ya da erbil bey'e bir gorunurum.ama mustafa bey gercekten kucucuk bir ayrintiyi atladi da olamadiysa bu is kahrolurum cunku 3 kiz babasi...o empati yapmazsa kim yapar..
Allah hepimize merhamet etsin bu yolda..

ya peki be yaptın göstermedin evrakları. .saçma olmuş ama Çoğu merkez ilk görüşme sw ücret almaz ken burasi alıyor kural bole demek ki..neye karar verdin canım. .[/QUOTE]

gösteremedim malesef. bekledik gelmeyince eşim dedi neyse boşver burayı, zaten çoğunlukla diğer hastaneye için yatmıştı dedi. Yani memorial ile görüşmüştüm.orada başlayacağım. En azından benim gibi rezerv azlığı ve sperm sorunu olanlar orada tedavi oluyor.daha mantıklı geldi.ama mustafa bey de işinde iyiymiş.meorial ın labaratuvarı iyi diyorlar.içime daha yattı

olsun yine de üzülme takma kafana, inan varya ben ilk tedavimde iki yumurtayla tedavi olsum. donduramadık bile. inşallah dondurulmuşlarla olulu sonuç alırsın.

ya peki be yaptın göstermedin evrakları. .saçma olmuş ama Çoğu merkez ilk görüşme sw ücret almaz ken burasi alıyor kural bole demek ki..neye karar verdin canım. .

gösteremedim malesef. bekledik gelmeyince eşim dedi neyse boşver burayı, zaten çoğunlukla diğer hastaneye için yatmıştı dedi. Yani memorial ile görüşmüştüm.orada başlayacağım. En azından benim gibi rezerv azlığı ve sperm sorunu olanlar orada tedavi oluyor.daha mantıklı geldi.ama mustafa bey de işinde iyiymiş.meorial ın labaratuvarı iyi diyorlar.içime daha yattı[/QUOTE] Hayirlisi canım. .neresi akLina yatmış sa oraya git.senin gonlun nerde ise oraya yönel..aAllah ım yardımcın olsun sonu mutlu olsun canımm

mustafa hoca ne kadar profesyonelse hasta hiszmetleri ve hemşirelik hizmetleri bi okadar kötü..mustafa hoca çok daha ıyı bır ekıbı hakedıyor..

kızlar günaydın. bir süredir girmiyordum. olumlu sonuç alan arkadaşlarımı kutluyor, alamayanlara ise umutlarını yitirmemelerini diliyorum. ben cuma operatif histereskopi oldum ve balon stent takıldı. bu cuma çıkacak. Mustafa bey odaya geldiğinde sabrın varsa 2-3 ay dene kendiliğinden olabilir dedi. Çok şaşırdım çünkü bende amh 1, yumurtlama problemi var, ilaçsız adet göremiyorum, prolaktinim yüksek ve eşimde de morfoloji bozukluğu var. Eşimdeki sorun doğal gebeliğe engel değil mi dedim, hayır ciddi bir sorun yok eşinde dedi. Peki ya bende ki problemler?? Cuma gittiğimde daha detaylı olarak konuşacağım ancak benim durumumda olupta , histereskopi sonrası kendiliğinden gebe kalan oldu mu bunu merak ediyorum..

kızlar gebelık olustuktan sonra mustafa hoca kontrol etmiyor başka bır doktora yonelndırıyormus..boyle bır durumla karsılasan oldu mu?

kızlar gebelık olustuktan sonra mustafa hoca kontrol etmiyor başka bır doktora yonelndırıyormus..boyle bır durumla karsılasan oldu mu?
Evet bende bugun nurdandan duydum kontr.var benimde bu kontrden sonra bi sorun yoksa baska doktora yonlendiriyo dedi bakalim gittigimde konusucam :)

Mustafa bey bana da bunu onermisti daha öncede seninle bilgi paylasmistuk.ve ben de bizd3 cok buyuk sorun olarak gormedigine sasirdim.amh 0.84 esimde varikosel var yumurta rezervim azalmus. Acelen yoksa dene 3 ay bisey kaybetmezsin.ama bir an once olsun diyorsan basla tedavine.

Günaydınn canım nasılsın sen ne zaman gıdıcekttın mustafa bey'e ben bu hafta gıdıcem kontrolüm var biraz tırsıyorum ıste herzamanki gıbı senin nasıl gıdio

Çok şükür iyiyim cnm sen nasılsın. Benim tandevum uc hafta sonra. Sabırla o günü bekliyorum ve resmen zaman durdu. Gidince bizede yazar mısın doktorun ne dediğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…