- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Canim benim çok sevindim sağlıklı bir hamilelik gecirmen dileğiyle ne güzel artmış değerin maşallah benim umutlarım azaldı cuma sonkez yapılacak test saatler geçmek bilmiyor bilirim Rabbim yardımcımız olsun...
saol cnm, beni üç hafta sonra kontrole çağırdılar bakalım inş herşey yolunda gider.. hala karışık duygular içindeyim
Hadi baklımm hayırlısı cok sevındım dur hesaplayalım ne zamandı en son adet tarihin ona gore hesaplıyolar.
tam 29 günlük 4 haftalık3 martta regli olmuştum cnm :)
Karamsar canım çook sevindim valla hı çook güzel maşallah. .ilk deneme miydi. .Şehir dışından gelecem Bendw güzel haberler umutlsndiriyor beni..
tam 29 günlük 4 haftalıkayy cok sevındım 3 hafta sonra cagırdıgına gore 7 haftalıkken gıdıceksin
Aynen 4 haftalık ıste dogru hesaplama yaptımmnasıl sence cnm değerim iyidir dimi? düşecek sonu kötü olacak diye çok tedirginim.
test kağıdında verilen aralıkta benim değerin karşılığı 4 haftalık olarak gorunuyor :)
Aynen 4 haftalık ıste dogru hesaplama yaptımmdegerın gayet iyi benil 12.günki degerım 119,5 ti 14.gun dgerımde 264 tü banada 2 hafta sonra gel demişti
Cok sukur iyim 8 haftalik suan gecen cuma kalp atislarini duyduk cok sukur bidaki hafta kontrtrolum var herseyin hayirlisi bizim icinnn:))Suan kaçıncı haftadasın cnm? Nasıl gidiyor herşey yolunda mı?
Canimmmm cook sevindimm senin adina.hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza aliriz insallah benim 9.gun 125 11 296 ve 14.gun 1365 cikti ve 2 hafta sonra gelmem istendi.yani beni kac haftalikken cagirmis oluyoki kizlar.sat28 subattiSuan kaçıncı haftadasın cnm? Nasıl gidiyor herşey yolunda mı?
Canimmm seninle 1 gun vardi aramizda yanilmiyorsam.test sonuclarin nasildi.rabbim insallah yardim eder umutla bak olacak elbetCanim benim çok sevindim sağlıklı bir hamilelik gecirmen dileğiyle ne güzel artmış değerin maşallah benim umutlarım azaldı cuma sonkez yapılacak test saatler geçmek bilmiyor bilirim Rabbim yardımcımız olsun...
Canimmmm cook sevindimm senin adina.hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza aliriz insallah benim 9.gun 125 11 296 ve 14.gun 1365 cikti ve 2 hafta sonra gelmem istendi.yani beni kac haftalikken cagirmis oluyoki kizlar.sat28 subatti
İnşallah cnm benim. Bende senin adına çok sevindim. Oyyy maşallahh canım ne güzel katlana katlana artmış değerlerin. Benim 14. Gün değerim 369 du be hesaplamaşara gore 4 haftalık hamile gosteriyordu. Test kağıdında değeraralığının karşısında ne yazıyor cnm yada son regli tarihin neydi?
CANIM değerde 5 haftalık yazıyor ama benim çift embriyo transferiydi ikiz de olabılır:)son regl tarıhım 28 subattı.bakalım hayırlısı dualarım hepımizle
Allah razı olsun cnm çok saol. ben önceden iki aşılama bir de tup bebek denemiştim. aşılamalar negatif sonuç, ilk tüp denememde negatifle sonuçlandı... ikinci denemede pozitifi gorduk ve hayırlısıyla sonuna kadar da gidebiliriz inş.
senin kaçıncı cnm yada ilk defa mı deniceksin?
Mustafa Bey ve ekibi çok iyiler. her ayrıntıyı inceliyor. ,İnşallah sanada uğurlu gelir cnm
bu arada benim önceki denemelerim başka bir hastanede yapıldı. ikinci denemeyi mustafa bey ile yaptık :)
Evet canım ilk olacak. .bir aşılama negatif ım var benim dw. . Yaz tatilini değerlendirelim dedik.hayitlusi ile bize de nasip olur inş.Allah razı olsun cnm çok saol. ben önceden iki aşılama bir de tup bebek denemiştim. aşılamalar negatif sonuç, ilk tüp denememde negatifle sonuçlandı... ikinci denemede pozitifi gorduk ve hayırlısıyla sonuna kadar da gidebiliriz inş.
senin kaçıncı cnm yada ilk defa mı deniceksin?
Mustafa Bey ve ekibi çok iyiler. her ayrıntıyı inceliyor. ,İnşallah sanada uğurlu gelir cnm
bu arada benim önceki denemelerim başka bir hastanede yapıldı. ikinci denemeyi mustafa bey ile yaptık :)
Evet canım ilk olacak. .bir aşılama negatif ım var benim dw. . Yaz tatilini değerlendirelim dedik.hayitlusi ile bize de nasip olur inş.
Bence de tüm testlerini götür ne diyecek senin yerinde olsam Bendw aynı düşünürdüm. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?