Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

inş değerin katlanmıştır canım. bu sürecin ne kadar zor olduğunu sabah daha iyi anladım ve seni çok iyi anlıyorum. zaman geçmek bilmiyor ama sen nolur umudunu kaybetme... Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize.

Karamsar canım çook sevindim valla hı çook güzel maşallah. .ilk deneme miydi. .Şehir dışından gelecem Bendw güzel haberler umutlsndiriyor beni..

Karamsar canım çook sevindim valla hı çook güzel maşallah. .ilk deneme miydi. .Şehir dışından gelecem Bendw güzel haberler umutlsndiriyor beni..

Allah razı olsun cnm çok saol. ben önceden iki aşılama bir de tup bebek denemiştim. aşılamalar negatif sonuç, ilk tüp denememde negatifle sonuçlandı... ikinci denemede pozitifi gorduk ve hayırlısıyla sonuna kadar da gidebiliriz inş.

senin kaçıncı cnm yada ilk defa mı deniceksin?

Mustafa Bey ve ekibi çok iyiler. her ayrıntıyı inceliyor. ,İnşallah sanada uğurlu gelir cnm

bu arada benim önceki denemelerim başka bir hastanede yapıldı. ikinci denemeyi mustafa bey ile yaptık :)

tam 29 günlük 4 haftalık ayy cok sevındım 3 hafta sonra cagırdıgına gore 7 haftalıkken gıdıceksin

nasıl sence cnm değerim iyidir dimi? düşecek sonu kötü olacak diye çok tedirginim.
test kağıdında verilen aralıkta benim değerin karşılığı 4 haftalık olarak gorunuyor :)

nasıl sence cnm değerim iyidir dimi? düşecek sonu kötü olacak diye çok tedirginim.
test kağıdında verilen aralıkta benim değerin karşılığı 4 haftalık olarak gorunuyor :)
Aynen 4 haftalık ıste dogru hesaplama yaptımmdegerın gayet iyi benil 12.günki degerım 119,5 ti 14.gun dgerımde 264 tü banada 2 hafta sonra gel demişti

Suan kaçıncı haftadasın cnm? Nasıl gidiyor herşey yolunda mı?
Canimmmm cook sevindimm senin adina.hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza aliriz insallah benim 9.gun 125 11 296 ve 14.gun 1365 cikti ve 2 hafta sonra gelmem istendi.yani beni kac haftalikken cagirmis oluyoki kizlar.sat28 subatti

Canimmm seninle 1 gun vardi aramizda yanilmiyorsam.test sonuclarin nasildi.rabbim insallah yardim eder umutla bak olacak elbet

Canimmmm cook sevindimm senin adina.hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza aliriz insallah benim 9.gun 125 11 296 ve 14.gun 1365 cikti ve 2 hafta sonra gelmem istendi.yani beni kac haftalikken cagirmis oluyoki kizlar.sat28 subatti

İnşallah cnm benim. Bende senin adına çok sevindim. Oyyy maşallahh canım ne güzel katlana katlana artmış değerlerin. Benim 14. Gün değerim 369 du be hesaplamaşara gore 4 haftalık hamile gosteriyordu. Test kağıdında değeraralığının karşısında ne yazıyor cnm yada son regli tarihin neydi?

CANIM değerde 5 haftalık yazıyor ama benim çift embriyo transferiydi ikiz de olabılır:)son regl tarıhım 28 subattı.bakalım hayırlısı dualarım hepımizle

CANIM değerde 5 haftalık yazıyor ama benim çift embriyo transferiydi ikiz de olabılır:)son regl tarıhım 28 subattı.bakalım hayırlısı dualarım hepımizle

4 hafta beş günlük gosteriyor cnm seninkini inşallah ikizdir ne kadar güzel olur... banada iki tane transfer ettiler. çok şükür kanamam olmadı ama değerlerimde çok yüksek değil. artık hayırlısı olsun hepimiz için

Hayirli olsun cnm bu kadar ugras sonrasinda insallah sağlıklı kavusutsun bebegine. Ilk tedavini nerede olmustun. Burada paylasmak istemezsen ozelden yazarmisin

Evet canım ilk olacak. .bir aşılama negatif ım var benim dw. . Yaz tatilini değerlendirelim dedik.hayitlusi ile bize de nasip olur inş.

Evet canım ilk olacak. .bir aşılama negatif ım var benim dw. . Yaz tatilini değerlendirelim dedik.hayitlusi ile bize de nasip olur inş.

İnşallah canım benim bu sefer olacak hayırlısıyla. Aşılamada çok fazla başarı oranı yokmuş zaten. Dr bana tüp yapalım demişti ama ben tüp bebeğin aşamalarından korktuğum için aşılama istedim. Hayırlısıyla iyi haberlerini alırız inş canm. Bende değerimin düşmesinden çok korkuyorum. Allah hepimizin yardıcısı olsun.

Bence de tüm testlerini götür ne diyecek senin yerinde olsam Bendw aynı düşünürdüm. .

Sali gunu mustafa bey e gittim.cnm. fakat oradaki kiz benden yeniden muayene parası istedi.ben evraklarimi gosterecegim dedim. Siz geleli kac ay gecmis yine almak zorundayim.cunku muayene eder dedi. Ben hic bir tup bebek bolumunde oyle bisey gormedim.Bir de ne zaman gelsem iki saat bekliyorum. O sebepten dolayi kafamda bazi seyleri netlestirdim.insallah sizler bu hastanede olumlu sonuçlar alirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…