- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Evet oyleymiş cnm. Mustafa beyle ilk gorusmemizde kendisi soylemişti. Bende şimdi kara kara hangi doktora gidicem diye düşünüyorum. Keşke doğuma kadar kendisi ilgilensekızlar gebelık olustuktan sonra mustafa hoca kontrol etmiyor başka bır doktora yonelndırıyormus..boyle bır durumla karsılasan oldu mu?
Mustafa bey bana da bunu onermisti daha öncede seninle bilgi paylasmistuk.ve ben de bizd3 cok buyuk sorun olarak gormedigine sasirdim.amh 0.84 esimde varikosel var yumurta rezervim azalmus. Acelen yoksa dene 3 ay bisey kaybetmezsin.ama bir an once olsun diyorsan basla tedavine.
Bende bir bildiği vardır diye düşünüyorum. Olmazsa da 3 ay gerçekten büyük bir kayıp değil. İlk tedavimde kilo aldım, onları veririm , bu ameliyatta yordu beni biraz dinlenirim. Sen ne yaptın peki canım? Yanlış hatırlamıyorsam Memorial'e gitmeye karar verdin değil mi?
Yazarim yazmazmiyim ins.hayırlı haberlerle donerim :)))Çok şükür iyiyim cnm sen nasılsın. Benim tandevum uc hafta sonra. Sabırla o günü bekliyorum ve resmen zaman durdu. Gidince bizede yazar mısın doktorun ne dediğini.
Yazarim yazmazmiyim ins.hayırlı haberlerle donerim :)))
Canım inş. Doğal oluvetir. Ameliyat zor muydu biraz anlatir misin. Ücret be kadar tuttu.Bende bir bildiği vardır diye düşünüyorum. Olmazsa da 3 ay gerçekten büyük bir kayıp değil. İlk tedavimde kilo aldım, onları veririm , bu ameliyatta yordu beni biraz dinlenirim. Sen ne yaptın peki canım? Yanlış hatırlamıyorsam Memorial'e gitmeye karar verdin değil mi?
Canım inş. Doğal oluvetir. Ameliyat zor muydu biraz anlatir misin. Ücret be kadar tuttu.
yok canim cuma gidicem mustafa beye kontrole bakalım nediycek başka bi doktora yonlendiricekmi bnde merak ediyorumselam kızlaarrrrr
doktor seçimi yaptınız mı? Yada mustafa beyin yönlendirdiği bir doktor var mı?
yok canim cuma gidicem mustafa beye kontrole bakalım nediycek başka bi doktora yonlendiricekmi bnde merak ediyorum
Canım benim çok geçmiş olsun. .şifa olur inş. BEN okudujca kotktum ÇOK tirsagim BU konularda. .bakayim bana ne dicek..canım ameliyat ücreti 2800 tuttu. Yaklaşık 1 saat sürdü, balon stent takıldı bana. Çıktığımda çok sancım vardı, titriyodum ağrıdan. Çok yoğun bir adet sancısı gibi düşün. Ağrı kesici iğne yaptılar , rahatladım biraz. 2 gibi girdim ameliyata akşam 7 buçuktu çıktım hastaneden. Sonrasında biraz kanaman ve yine adet sancısına benzer ağrıların oluyor. Ben hala ped takıyorum ve nedense bugün çok sancım oldu. Ama beni en çok rahatsız eden şey içimdeki stent. Çünkü onun ucu dışarıda, çekip çıkarabilmek için ve o dışarıdaki plastik oturdukça, yürüdükçe batıyor ve rahatsız ediyor insanı. Cuma günü çıkartacaklar. sabırsızlıkla bekliyorum kurtulmayı ama öyle aman aman korkacak bişey yok. Bir de ben büyük ameliyatlarda geçirdim. Dalağım patladı dalağımı aldılar, 2 kere burun ameliyatı geçirdim o yüzden bu bana vız geldi tırıs geçti
Aynen kizlar ne guzel doktora guvenmistik.ben de cumartesi gidicem.cok heyecanli kese ve gorunurse kalp atisi icin dualarinizi eksik etmeyin[/QUOTE]TE="karamsarsln, post: 40389836, member: 638398"]keşke kendisi devam etse. ne güzel alışmıştık kendisine... şimdi tekrardan yeni bir doktora güvenmek nasıl olcak bilemedim
Mustafa bey sürekli ameliyata mı giriyo? Randevularınızı saat kaça alıyodunuz arkadaşlar ? Yarınki randevum iptal oldu. Ameliyatı varmış
Bi de rahim filmini tüp bebek öncesi medipol de çektiren var mı??
cnm benimde daha önceki bir randevum ameliyata girmesi nedeniyle iptal olmuştu. başka bir randevumda 2 saat sonraya ertelenmişti. doktor cok yoğun. ben genelde sabah erken saatlere almaya çalışıyorum. ilk randevu olarak. tabi bi aksilik çıkmazsa
Biraz üzüldüm ama yoğun bi doktor napalım. Cevabın için çok teşekkürler. Bebeğin sağlıklı büyüsün
Birde Arkadaşlara sordum ama bi cevap alamadım. Mustafa bey yoğun olunca Ebru hanımla görüştüm rahim filmi istedi o. Medipol de adet günü arayın doktor uygunsa çekelim diyorlar. Net tarih vermiyorlar. Bana Hsg için merkez önerebilecek birileri var mı acaba
cnm ben hsg filmi mi radyotomda (bakırköy şubesi) cektirmiş... tedaviye ilk başlarken gittiğim doktorum bizzat merkeze gelip kendi çekmişti. Mustafa beyde o filme bakarak yorum yapmıştı. istersen adetliyken medipolden randevu almaya çalış yoksa onlara sorarak başka yere gidersin. belki doktor bey kendi görmek ister
Canim iki kere rahim filmi cektirdim 1.si medicana beylikduzu hsta.idi.kadin dogucu bi doktor asli basver cekmisti son derece ilkel ve basarisiz 2.acibadem maslakta.rahim filmi ceken radyolog cok basarili ve tecrubeliydi.aletlerde cok iyiydi.fiyat biraz yuksek ama kesinlikle dogru sonic icin oneririm.daha oncese yazdim rahim filmini cekwrken son derece iyi analiz etmisti.daha oncede bahceci de calismis biriydi ismini net hatirlayamiyorum ama mutlaka oneririm.Biraz üzüldüm ama yoğun bi doktor napalım. Cevabın için çok teşekkürler. Bebeğin sağlıklı büyüsün
Birde Arkadaşlara sordum ama bi cevap alamadım. Mustafa bey yoğun olunca Ebru hanımla görüştüm rahim filmi istedi o. Medipol de adet günü arayın doktor uygunsa çekelim diyorlar. Net tarih vermiyorlar. Bana Hsg için merkez önerebilecek birileri var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?