- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Canım inşallah evladın sağlıklıdır sapasağlam sağlıkla kucağına alırsın inşallah tabiki elinde değil düşünüyorsun ama dediğin gibi Allah korusun elden ne gelir ki Allahın takdiri her şey Allah evlatlarımıza sağlık şifa versin inşallah her şeyleri tastamam yerli yerinde bütün uzuvları bütün organları sağlıklı akıl sağlığı yerinde olarak kucağımıza almayı nasip etsin bu mübarek günler hürmetine..amin.. Ben de bugün doktordaydım kızlar üçlü test için kan verdim ve cinsiyeti öğrendik :)
Bugün opum var benim için dua edin arkadaşlar bana kaliteli olurlar inşallah
Evet canımmaşallahh ne güzel bir güne denk gelmiş cnm
hakkında en hayırlısı olsun inş.
transfer bayrama denk gelecek sanırım. doktor bayramda hastanede mi?
7 yumurtam toplandı kızlar
7 yumurtam toplandı kızlar
Evet canım ama 3.gün embriyosu transfer edilecekçok iyi maşallah
yarın mı haber verecekler
Senın baya gc gosterdı kızın xnm gOzun aydın benm kızda erkekdw erken gosterdıKızlar cinsiyet KIZ
Cnm gozun aydın hangı dr da yaptınHayırlı geceler
Lyl_trgy canım sağlıkla gelsin kızın inşallah @kimyager1508 gözün aydın canım sağlıkla hayırlısıyla vakti geldiğinde darısı bizim başımıza
Bugün bizim ayrıntılımız vardı. Genel olarak güzel geçti yaklaşık 40 dakika incik incik gördük oğlumuzusuyumuz biraz fazlaymış şeker yüklemesini yaptır dedi, plasantamız şükür çıkmış daha da çıkar kapatmaz dedi. Birde minnak kalbimizde ekojen göründü sağlıklı bebeklerde de görülür kromozom sorunlarında da dedi. Sağlık olsun çok güzeldi yüzünü sürekli kapattı fotojenik değiliz
Biz iyiyiz çok şükür Rabbim herkese sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Cnm gozun aydın hangı dr da yaptın
Bende baktım alkan hocaya nasıl memnun kaldın mı ne kadardıSaol canım. Bahçelievlerde Prof Alkan Yıldırım'a yaptırdım canım.
Bende baktım alkan hocaya nasıl memnun kaldın mı ne kadardı
Yaren 40 dakika mi bakti cok incelemis demekki.. fiyat nedir cnmHayırlı geceler
Lyl_trgy canım sağlıkla gelsin kızın inşallah @kimyager1508 gözün aydın canım sağlıkla hayırlısıyla vakti geldiğinde darısı bizim başımıza
Bugün bizim ayrıntılımız vardı. Genel olarak güzel geçti yaklaşık 40 dakika incik incik gördük oğlumuzusuyumuz biraz fazlaymış şeker yüklemesini yaptır dedi, plasantamız şükür çıkmış daha da çıkar kapatmaz dedi. Birde minnak kalbimizde ekojen göründü sağlıklı bebeklerde de görülür kromozom sorunlarında da dedi. Sağlık olsun çok güzeldi yüzünü sürekli kapattı fotojenik değiliz
Biz iyiyiz çok şükür Rabbim herkese sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?