Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Kizlar moralim cok bozuk malesef ikili test sonucum riskli cikti hemde baya riskli cok kotuyum sabahtan beri zaten yaptirmakta kararsizdim simdi iyice pisman oldum. Napicami bilmiyorum selin cnm senin yaptirdigin test vardi o %99 sonuc veriyormus o testin adi neydi ve ne kadara yaptirdin bi kac yerde 2500 diye okudum

Cnm bu ikili üçlü testlerin yanılma payı varmış. Benim doktorum bu sebepten diğer testten istedi. Merkezine göre ismi değişiyor bir ismi harmony diğer ismide pranha. Ben medipolde yaptırdım cnm. 1800 tl di yanlış hatırlamıyorsam. Birde bi merkez vardı sonuçlarda ordan geliyor sanırım ismini hatırlamıyorum ama bakıcam senin için. Eğer yanlış hatırlamıyorsam orasıda 1700 fiyat vermişti.
Doktorun ne dedi sonuçla ilgili? Testler yanıltıyor cnm hemen üzme kendini. Ben diğer merkezin adına bakıcam şimdi

http://www.prenatest.com.tr/ Bi burası var

http://www.gelab.com.tr/harmony-tes...tarama-testi?gclid=CIeJtrezzc0CFTUW0wodbvMOtQ

Diğeride buydu cnm. Bu merkezler senin evine kadar gelip kanı alıyorlar.

Canım sıkıldı inşallah öyle birşey yoktur ki ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Allah'ın izniyle herşey yolundadır inşallah. Dediğim gibi yanıltma payı çok fazla. Bu test sonucu 1 ay sonra çıkıyor.

Canim sagolasin yorumlarda 10 gunde cikiyor yazmislar harmony testi ile alakli. Daha doktorumla gorusemedim sonucu aldim doktor bayramdan sonra gelecek. Ama 276 dan cok olmasi gerekiyor benim ki 50 cikti. Kimisi 3 lu test 4 lu teste yolluyormus kimiside yuksek ciktiginda direk amniyosenteze yolluyormus. Benimkide direk amniyosentez diyecek sanirim. Naoicami bilmiyorm kimiside ayrintili muayeneye girin perinatologda iciniz rahat eder diyor sonra karar verin diyor. Cok arada kaldik arastirmaya devam edicem. Perinatoliga 16. Haftada gidiliyordu degil mi

Yasemjn cnm sakın ol bak valla basımızdan gecenı anlatıorum ablamın ıkılısı cok rısklı cıktı ahmet gule gıttı renklı ıcıın kı ahmet hoca ebekte bısı yık rahat olun dedı sukur kı bısı cıkmadı bende renklıye ahmet hocada gırecegım ıkılıye guvenme cok kısıde bole cıkıo ınan kı

Yasemjn bak senjn ıcın arastırdım 250 ustu rısklı yazıo dr yorumu onemlı olan ya sakin ol

Eklentiler

• image.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 68
Yasemjn bak senjn ıcın arastırdım 250 ustu rısklı yazıo dr yorumu onemlı olan ya sakin ol
Canim cok sagolasin arastirman icin ama 250 den dusuk cikarsa risk var yani oran 250 de 1 oran benim ki 50 de 1 oran cikti yani cok yuksek. Yani 250 nin ustunde olmasi gerekiyordu deger. Insallah senin ablaninki gibi bi sorum cikmaz canim. O doktor nerde hangi semtte cnm bende doktor arastiriyorum. Belki ona giderim. Sabahtan beri enerjim sifir rengim soldu Rabbim imtihan ediyor.. insallah sorun cikmaz

Cnm 18/23 haftalar arasında yapılıyor diye biliyorum. Ben ikili test yaptırmadım sonucunu bu sebepten anlayamadım. 276 dan çok olunca ne oluyormuş? Sana dktorun mu dedi risk var diye? Amniyosentez yüzde yüz net sonuç veriyormuş ama onunda riski çok canım. Dur bakalım sıra ona gelene kadar arada yapılabilcek başka şeyler var. Dediğin gibi diğer testleri yaptırabilirsin yada perinatoloğa gidebilirsin. Benimde ilk aklıma gelen perinatolog oldu.
Benim arkadaşa bebeğin sağlıklı değil amniyosentez yapılması lazım dediler. Yaptırmdı. Maşallah bebek sapa sağlam. Acaba bi doktora daha mı gitsen cnm. Senin ense kalınlığın çok yüksel değildi ama nasıl riskli çıktı anlamadım.

Yasemin cnm bende baktım şimdi netten. Ense kalınlığı 3 üstü olduğunda riskmiş. Seninde 2 küsür değilmiydi? Sana doktor mu yorum yaptı yoksa kendi kendime araştırıp bu sonuca vardın?

Cnm edanın bahsettiği doktor bakırköyde. Takibimi yapan doktorumda ahmet beyi tavsiye etti ama ben atıl beye gittim. Şişlide yeri.
Yasemin doktor mu yorumladı sonucunu? Ne diyor başka?

Selin cnm doktor yorumlamadi bayramdan sonra gelecekmis kendisi. Ama şoyle soyleyeyim risk analizi yuzde uzerinden yapiluyor sinir deger 276 da 1 oran cikarsa ve bunun asagisi cikarsa riskli demek. Yani 150 de ciksa risk benimki 50 cikti risk yuksek yani. Forumoarada baktim benim gibi olanlari direk amniyosenteze yonlenriyolarmis kimisinde de ense olcum soniclari yanlis olabiluyomus buda ikili test sonucuna etki ediyomus cunku hepsi harmanlanip yapiliyo. Bende bi perinatologa gitmeyi dusunuyorum. Ondan sonra kararimi veririm amniyosentez icin falan. He sorun ciksa bebegimi aldiramam o ayri cok zor bi karar yapamam hic bi sekilde Allah korusun Rabbim o durumda birakmasin ama kafa rahatligi olur. Doktora bayramdan sonra gostericem canim

yaemın sacmalaaamaaaa ammıyosentez yaptrma sakın bıtanem sen emın ol kı bebegınde bısı yok allahın ıznıyle benım ablamın cok yuksekdı rıskı emın olkı bebek ıcın kesın daum snd dedıler ama sapasaglam dogdu cok sukur senınde ole olacak ıns

Ay canim ya insallah oyledir boyle duyunca rahatliyorum biraz. Ablan peki ne yapti perinatologa gidince rahatladi mi peki

Ay canim ya insallah oyledir boyle duyunca rahatliyorum biraz. Ablan peki ne yapti perinatologa gidince rahatladi mi peki
Ahmet gul gercekgende ablamı rahatlattı cnm korkma bısıbuok dedı ınankı onun yırmı kısıden bırınde olma rıskı cıktı cok yuksekdı kı her dr sıvı almamız lazım dedı

yasemin sen bayram sonrasını beklemeden başka bi doktora daha gitsene. bakalım farklı bir göze ne diyecek. aminosentezi bir çok doktor anneye önermiyor çünkü bebek riske giriyor. benim yengemde de aynısı oldu. onlarda aminosentez yaptırdı çok şükür şuan çocuk 7 yaşında ve sapa sağlam. şuan hem kendini hemde bebeği strese sokuyorsun. doktorum bana internette kirli bilgi çok fazla demişti ve internetten okuduklarımla ona gitmeme çok kızıyordu.
görüceksin bak evladın sapa sağlam çıkacak Allah'ın izniyle. ben aksini düşünmüyorum

Canım inşallah evladın sağlıklıdır sapasağlam sağlıkla kucağına alırsın inşallah tabiki elinde değil düşünüyorsun ama dediğin gibi Allah korusun elden ne gelir ki Allahın takdiri her şey Allah evlatlarımıza sağlık şifa versin inşallah her şeyleri tastamam yerli yerinde bütün uzuvları bütün organları sağlıklı akıl sağlığı yerinde olarak kucağımıza almayı nasip etsin bu mübarek günler hürmetine..amin.. Ben de bugün doktordaydım kızlar üçlü test için kan verdim ve cinsiyeti öğrendik :)

Koz cınaıywtı ogrendık yazmıs bırakmıs ney onu da yazsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…