Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

yok tatlım pimpiriğim devam ediyor. iç sesim hiç susmuyor tek avantajı arada bir hareket etmesi. hareket ettikçe iyi olduğu düşüncesine kapılıyorum. mesela bugun dünki kadar hareket etmedi şimdi aklım ondan...

ölçümler farklı çıkabilir cnm merak etme. benimde arada kaçamak yaptığım doktor farklı çıkabilir önemli şeyler değil bunlar demişti.

sanırım hamileler sıcağı iki kat daha fazla hissediyor.. ben özellikle geceleri perişan oluyorum. dün balkonda mı yatsam acaba falan dedim :) birde toplu taşımalarda eve gidene kadar perişan oluyorum

Bugün tekrar gittim DR 7 yumurtam var sadece gonal f 225 mg rağmen DR 200 mg düştü iğneyi Çarşamba tekrar kontrol inşallah iyi çıkar kalitesi Az mı dşzce

Kizlar doktor su.an bi skinti yok dedi ama ben ense kalinligina baktim verdigi raporda 2.15 cikmis nette arastirdim bi cok kisinin 1.9 veya 1.8 mis. Cok keyfim kacti ya Allah im hamile kalmak zor hamilelik gecirmek zor basim agriyo niye.boyle cikti diye. Sizin kac cikmisti

Bugün tekrar gittim DR 7 yumurtam var sadece gonal f 225 mg rağmen DR 200 mg düştü iğneyi Çarşamba tekrar kontrol inşallah iyi çıkar kalitesi Az mı dşzce

cnm benim 4 tane çıktı. 1. kalite 2 tane vardı transfer yapıldı. bence senin sayın gayet güzel. sen sayısına takılma. inşallah herşey güzel gidecek

tatlım doktor bir sıkıntı yok demiş neden aklını bulandırıyorsun. tam ölçüyü hatırlamıyorum ama 2 küsürdü sanki benimkide. banada normal dediler. Allah evlatlarımıza sağlık versin inş

Canım ben yaptırmadım ama 3 üstü risk diyorlar. Yaptıran bi arkadaşın 3 üstü çıkmıştı amnion sıvısı aldırdı hiç bişi çıkmadı. çıkan ölçü de normal zaten

Kızlar benimde bugün kontrolüm vardı ense kalınlığına baktı çok şükür gayet iyi dedi dedi ölçüm ama ben sormadım kaç çıktı diye normal diyince gerek duymadım maşallah bebeğim hareketlenmis kolunu kafasına koyuyor ayaklarını hareket ettiriyor çok duygulandim Allahım şu güzel ayda isteyen herkese nasip etsin

Âmin Cnm cvp verdiğin için ve güzel Dileklerin için çok teşekkür ederim.
Umarım bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına Alman nasip olur.

Canim inan psikolojim de iyi degil sanirim bu kanamadan sonra asiri etkiledi
etkiledi beni Rabbim herkesin evladina saglik versin bagislasin. Olmyaanlaraa nasip etsin. Bak boyle diyonce bi ferahladim 2 kusurse seninkide. Simdi ikili test sonucunu beklicez

Yasemkn sem meden arastırıorsun bu kadr dr bana ense kalınlıgı olcusu gayt guzel dıyınce bakmamıstım bıle kuzum rabbıme emanetler onlarda bızlerde korkma artık cnm ucuncu ayı atlattın allahın ıznıyle esma cok sevındım cnm masallh mınnosaaa kızlar allahım bıran oncr herkese naıp etsın ıns

Kadınlarımız daha öküz. Metrobüs bekliyorum boş geliyor. Kapı tam önümde açılıyor ama iki tane saygısız kadının tam ortasındayım ikisi birden beni sıkıştırıp itiyor. Kadın olacaklar bir de, nasıl uyuz oldum anlatamam. Sanırım biri vurdu sağ tarafım acıyor. Elime koluma sağlık bende ikisini birden ittim. Düşseler umrumda olmazdı. İnsanları insanlıktan çıkartıyorlar. Göbeğimide görüyorlar ama yanımızda sigara içen çocuğu kınamasını biliyorlar. Birşey olmaz dimi. Kendimi zor tutuyorum ağlamamak için. Şeytan diyor git kadının gırtlağına yapış

Nurr canim aynen oyle Allah a emanetler bunun farkindayim ama elimde olmadan yapiyorum cunku cok hayal kurdum bebisle alakali sunu alirim bunu alirim soyle yapariz boyle yapariz diye. Zor isler analarinizin hakkini odeyemeyiz.
Selin canim malesef oyle dusuncesiz insanlar o kadar cokki kimse kimseyi umursamiyor koskoca kadinlar nasil itiyorlar keske soyleseydin bisey kizsaydin onlara. Ben de bi yere gittigimde hani cocuklar kosarlar birdan sarilirlar ustune atlarlar ya yada yaramazlik yaparken bi tarafina gelir falan korunmaya calisiyorum gecen bi iftara gitmistik cok cocuk vardi kendimi koruma altina aldim caktirmadan :) cunku cocuktur bissey diyemessin oyun oynuyor sonucta. Ama koskoca kadinlarin seni gorup yapmasi ayip otesi. Bisey olmaz cnm sen takma onu kafana etkilenmissin belliki

Canım ufak darbelerden bebeğini koruyan katman var. Sen kendini kolla maalesef kimse umursamıyor hele ki toplu taşımalarda..

Bende yarın tekrar gideceğim DR a yumurtalar ne durumda ona bakacağız beyaz akıntım geliyor yumurtalar çatlıyor olabilir mi oysa orgulutran da yapıyorum yaşım 32 olmasına rağmen 7-8 yumurtam var

Bende yarın tekrar gideceğim DR a yumurtalar ne durumda ona bakacağız beyaz akıntım geliyor yumurtalar çatlıyor olabilir mi oysa orgulutran da yapıyorum yaşım 32 olmasına rağmen 7-8 yumurtam var
Hayir catlamaz cnm.merak etme o akinti yumurtlamadan ve hormonlardan kaynakli.

cnm merak etme bende de aynısı oluyordu. hatta yumurtalarım çatladı sanıp paniğe kapılmıştım ama öyle birşey yokmuş

Günaydın 6 tane falan yumurtam bar cuma opu olacağım hayırlısıyla inşallah sağlıklı çıkarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…