- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Slm kizlar ne guzel pimpirikleri atlatmissiniz ben atlatamadim kanamadan sonra daha cok korkuyorumbugun kontrolum vardi normal gorunuyo dedi ikili test icin kan verdim. Bi de cig et ve kediden uzak dur dedi kan tahlillerimde eskiden bi enfeksiyon gecirmisim onu gordu o yuzden. Sanirim bebisi hissetmeye baslarsam biraz rahatlarim. Bir de kizlar doktor hep 1 ay sonra gel dedigi icin ben bekleyemiyorum biliyosunuz ozele gidiyorum aralarda meraklaninca devlete gidiyorum haftalik olcum sonuclari hep farkli cikiyor doktor takilma diyor ama ne bilimm.
Bu arada sizin iyi olmaniza sevindim kizlar.. nur seni ruyamda gordum bebislerininde fotosunu gosteriyosun falan :) insallah o gunleride goruruz kizlar birbirimize gosteririz fotolari :)
Bi de son bisey kizlar ben bu sicaklarda mahvoldum ya hayatimda bu kadar etkilendigimi hatirlamiyorum siz ne durumdasiniz?
Bugün tekrar gittim DR 7 yumurtam var sadece gonal f 225 mg rağmen DR 200 mg düştü iğneyi Çarşamba tekrar kontrol inşallah iyi çıkar kalitesi Az mı dşzce
Kizlar doktor su.an bi skinti yok dedi ama ben ense kalinligina baktim verdigi raporda 2.15 cikmis nette arastirdim bi cok kisinin 1.9 veya 1.8 mis. Cok keyfim kacti ya Allah im hamile kalmak zor hamilelik gecirmek zor basim agriyo niye.boyle cikti diye. Sizin kac cikmisti
Kizlar doktor su.an bi skinti yok dedi ama ben ense kalinligina baktim verdigi raporda 2.15 cikmis nette arastirdim bi cok kisinin 1.9 veya 1.8 mis. Cok keyfim kacti ya Allah im hamile kalmak zor hamilelik gecirmek zor basim agriyo niye.boyle cikti diye. Sizin kac cikmisti
İnşallah canımcnm benim 4 tane çıktı. 1. kalite 2 tane vardı transfer yapıldı. bence senin sayın gayet güzel. sen sayısına takılma. inşallah herşey güzel gidecek
Âmin Cnm cvp verdiğin için ve güzel Dileklerin için çok teşekkür ederim.Missaslan öncelikle jnsallah bir an önce bebegine kavusursun bende histeroskopi oldum rahim dar dedi 4 ay bekleyelim dedi ama ben beklemedım hemen tup yaptım cok şukur suan 3 aylık olduk bence mustafa hoca işini iyi yapan bi dr tavsiye ederim canim
etkiledi beni Rabbim herkesin evladina saglik versin bagislasin. Olmyaanlaraa nasip etsin. Bak boyle diyonce bi ferahladim 2 kusurse seninkide. Simdi ikili test sonucunu bekliceztatlım doktor bir sıkıntı yok demiş neden aklını bulandırıyorsun. tam ölçüyü hatırlamıyorum ama 2 küsürdü sanki benimkide. banada normal dediler. Allah evlatlarımıza sağlık versin inş
Canim sen neden yaptirmadin ikili test. Ense kalinliginada baktirmadin mi?Canım ben yaptırmadım ama 3 üstü risk diyorlar. Yaptıran bi arkadaşın 3 üstü çıkmıştı amnion sıvısı aldırdı hiç bişi çıkmadı. çıkan ölçü de normal zaten
Canim sen neden yaptirmadin ikili test. Ense kalinliginada baktirmadin mi?
Kadınlarımız daha öküz. Metrobüs bekliyorum boş geliyor. Kapı tam önümde açılıyor ama iki tane saygısız kadının tam ortasındayım ikisi birden beni sıkıştırıp itiyor. Kadın olacaklar bir de, nasıl uyuz oldum anlatamam. Sanırım biri vurdu sağ tarafım acıyor. Elime koluma sağlık bende ikisini birden ittim. Düşseler umrumda olmazdı. İnsanları insanlıktan çıkartıyorlar. Göbeğimide görüyorlar ama yanımızda sigara içen çocuğu kınamasını biliyorlar. Birşey olmaz dimi. Kendimi zor tutuyorum ağlamamak için. Şeytan diyor git kadının gırtlağına yapış
Hayir catlamaz cnm.merak etme o akinti yumurtlamadan ve hormonlardan kaynakli.Bende yarın tekrar gideceğim DR a yumurtalar ne durumda ona bakacağız beyaz akıntım geliyor yumurtalar çatlıyor olabilir mi oysa orgulutran da yapıyorum yaşım 32 olmasına rağmen 7-8 yumurtam var
Bende yarın tekrar gideceğim DR a yumurtalar ne durumda ona bakacağız beyaz akıntım geliyor yumurtalar çatlıyor olabilir mi oysa orgulutran da yapıyorum yaşım 32 olmasına rağmen 7-8 yumurtam var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?