Canim aynen oyle kuzum hersey Allah tan bol bol dualarimizi edecegiz.Yasemın cnm herswy allahtan korkma ınss bebeklerımz saglıklıdır ben yaptrmadım bıle kuzum dsun ne gerek aman sakın ol dua et cnm ahmet gule randevu aldım ama dr umu cık sevıorum kendım cekerım derse kımswyw gıtmem ona cok guvenıorum cunkı ama ahmet gıle gıdeceksen randevular dolu bıran once al durumunu anlat tek gevelık 400 sanırım yaa
Yaren 40 dakika mi bakti cok incelemis demekki.. fiyat nedir cnm
Ben 1 tane okudum Nurten Allah kabul etsin niyetiniArkadaşlar benim için ayetel kursi okur musunuz Nurten'in gönlündeki muradın hayırlısıyla kabul edilmesi için dıye niyet ederseniz sevinirim 313 e tamamlamsya çalişiyorum da
Icinin rahat etmesi cok iyi cnm ilgili olmasi vs onemli bu doktoruda listeme alayim o zaman :) bi de kolay randevu alabildin mi500 lira canım. Perinatolog kendisi çapa da öğretim veriyor. İnceledi sağolsun canım benim ilk gidişim acaba hani memnun kalır mıyım dedim sonuçta sadece ayrıntılı için bir kerelik gidiyoruz ki bizim topikte bazı arkadaşlar gittikleri yerler hayal kırıklığı oldu bende de korku vardı ama güzel geçti. İnceledi incelerken anlattı ben karşı da izledim o yüzden içim çok rahat etti.
Icinin rahat etmesi cok iyi cnm ilgili olmasi vs onemli bu doktoruda listeme alayim o zaman :) bi de kolay randevu alabildin mi
Arkadaşlar benim için ayetel kursi okur musunuz Nurten'in gönlündeki muradın hayırlısıyla kabul edilmesi için dıye niyet ederseniz sevinirim 313 e tamamlamsya çalişiyorum da
Tskler cnm cevaplarin icin2 hafta önce almıştım normalde pazartesi gününe almıştım sonra arefe diye 1 hafta önce arayıp bugüne tek yer varmış ona kaydırdım. Sıkıntı olmadı randevu konusu 10 güne kadar rahat yer bulabilirsin sanırsam istediğin tarihe veriyorlar
Kizlar ben doğum yaptim. Çok şükür kizimi sağsalim kucagima aldim. Rabbim sizlere de hayirli ddoğumlar, isteyenlere tez vakitte hayirli evlatlar nasip etsin insaallahh
Evet canım ama 3.gün embriyosu transfer edilecek
Bugün embriyolog aradı 7 tanenin 6 tanesi işleme alınmış 4 tanesi döllenmiş pazartesi 3. Günembriyosu transfer edilecek tek embriyo
Valla 32 yaşındayım ama tek yapıyorlar yasakmiş ben iki istiyorum oysa ki geri kalırsa donduracaklarmışNeden tek cnm? Siz mi tek istiyosunuz yoksa yalın mı küçük? Diğerlerini donduracaklar dimi?
content://media/external/file/52669
Kizlar nur selin esma leyla ve diger arkadaslar iyiki varsiniz sagolun su mubarek gun hurmetine Rabbim gonlunuzdeki hayir dualari kabul eylesin. Ben neti bitrimisim artik arastirma yapmaktan :)
Selin canim bayram uzeri dogru duzgun bi doktor bulmak cok zor o yuzden bayram tatilinden sonra gidicem insallah.
Nur canim ya bende o doktora gitmeyi dusunuyrum baya iyiymis isinde. Bi de bizim burda Maltepe de iyi bi perinatolog varmis ama 10 dakika bakiyormus o yuzden kararsiz kaldim cunku kimisi yarim saat falan bakiliyo yazmis. Nur sen ne zaman gidicen ayrintiliya cnm fiyati hakkinda bilgin varmi.
Selin cnm senin ayritili muayene kac dakika surmustu? Senin doktorunda baya iyiymis sanirim.
Leyla cnm sen niye uclu teste gidiyorsun ikili test temiz cikimca ucluye yollamiyorlar diye biliyorum. Bu arada bebisin cinsiyeti kiz mis hayirli olsun sonunda ogrendin :)
Hayırlı geceler
@Lyl_trgy canım sağlıkla gelsin kızın inşallah@kimyager1508 gözün aydın canım sağlıkla hayırlısıyla vakti geldiğinde darısı bizim başımıza
Bugün bizim ayrıntılımız vardı. Genel olarak güzel geçti yaklaşık 40 dakika incik incik gördük oğlumuzusuyumuz biraz fazlaymış şeker yüklemesini yaptır dedi, plasantamız şükür çıkmış daha da çıkar kapatmaz dedi. Birde minnak kalbimizde ekojen göründü sağlıklı bebeklerde de görülür kromozom sorunlarında da dedi. Sağlık olsun çok güzeldi yüzünü sürekli kapattı fotojenik değiliz
Biz iyiyiz çok şükür Rabbim herkese sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Arkadaşlar benim için ayetel kursi okur musunuz Nurten'in gönlündeki muradın hayırlısıyla kabul edilmesi için dıye niyet ederseniz sevinirim 313 e tamamlamsya çalişiyorum da
Amin canım senin yaş kaçtı Can'ım DR ısrar ediyorum ama yinede iki tane koymuyor yasak diyıp geçiyorBir tane okudum cnm. Allah gönlüne göre versin inş
Amin canım senin yaş kaçtı Can'ım DR ısrar ediyorum ama yinede iki tane koymuyor yasak diyıp geçiyor
Gözünaydın cnm. Bizimkide yüzünü bir kere gösterdi. Doktor bekledi ama bir daha göstermedi :)
Şimdi poz vermiyorlar ileride selfie çubukları düşmez ellerinden
Hahaa ayy çok güldümm sen çok yaşa emi :)
Onların zamanında kim bilir daha neler çıkar üstüne birde bizi beğenmezler haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?