Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Canim aynen oyle kuzum hersey Allah tan bol bol dualarimizi edecegiz.

Yaren 40 dakika mi bakti cok incelemis demekki.. fiyat nedir cnm

500 lira canım. Perinatolog kendisi çapa da öğretim veriyor. İnceledi sağolsun canım benim ilk gidişim acaba hani memnun kalır mıyım dedim sonuçta sadece ayrıntılı için bir kerelik gidiyoruz ki bizim topikte bazı arkadaşlar gittikleri yerler hayal kırıklığı oldu bende de korku vardı ama güzel geçti. İnceledi incelerken anlattı ben karşı da izledim o yüzden içim çok rahat etti.

Icinin rahat etmesi cok iyi cnm ilgili olmasi vs onemli bu doktoruda listeme alayim o zaman :) bi de kolay randevu alabildin mi

Icinin rahat etmesi cok iyi cnm ilgili olmasi vs onemli bu doktoruda listeme alayim o zaman :) bi de kolay randevu alabildin mi

2 hafta önce almıştım normalde pazartesi gününe almıştım sonra arefe diye 1 hafta önce arayıp bugüne tek yer varmış ona kaydırdım. Sıkıntı olmadı randevu konusu 10 güne kadar rahat yer bulabilirsin sanırsam istediğin tarihe veriyorlar

Arkadaşlar benim için ayetel kursi okur musunuz Nurten'in gönlündeki muradın hayırlısıyla kabul edilmesi için dıye niyet ederseniz sevinirim 313 e tamamlamsya çalişiyorum da

Allah kabul etsin canım okudum

Tskler cnm cevaplarin icin

Bugün embriyolog aradı 7 tanenin 6 tanesi işleme alınmış 4 tanesi döllenmiş pazartesi 3. Günembriyosu transfer edilecek tek embriyo

Kizlar ben doğum yaptim. Çok şükür kizimi sağsalim kucagima aldim. Rabbim sizlere de hayirli ddoğumlar, isteyenlere tez vakitte hayirli evlatlar nasip etsin insaallahh

Canımmmm tebrik ederim. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş. Maşalllaahh ne güzel bi haber. Nasılsınız peki?

Cnm yarım saate yakın baktı doktor. Her yerine tek tek bakıldı ölçümler aldı banada gösterdi neyin ne olduğunu sonrada odasına geçtik açıklamalar yaptı. Ne sormak istiyorsan sor dedi. Muayene sonunda hem herşeyin yazdığı kağıtları hemde muayene sırasındaki görüntüleri cd olarak verdiler. Ben çok memnun kaldım cnm. Toplamda bir saat sürdü yaklaşık olarak.

Gözünaydın cnm. Bizimkide yüzünü bir kere gösterdi. Doktor bekledi ama bir daha göstermedi :)

Amin canım senin yaş kaçtı Can'ım DR ısrar ediyorum ama yinede iki tane koymuyor yasak diyıp geçiyor

Cnm benim yaşım 36. Acaba bi kere daha konuşsan fayfası olur mu? Olmuyorsada demek ki bunda da bi hayır var canım. Belki senin minnoş içerde bölünüp çift olur :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…