- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Aminn canim insallah. Hep kafamin bi kösesinde beynimi mesgul ediyor. Aynen cnm bi uclu testimi yaptirayim doktorda isterse tabi. Bayramdan sonra da ya altan beye yada atil beye randevu alicam ins. Ahmet gul hakkinda cok aciklama yapmiyor diye yazmis bi kac kisi o yuzden onu eledim sanirim.
Bu arada cnm ben seker yuklemesi yaptiricam eger nasip olursa cunku hic mi 2 bardak kola icmedik yada baklavalari tatlilari goturmedik. Onun zararida onlar gibiymis yani ama dogumda sekerin yukselirse en azindan bilirler ona gore tedavi olunur bence riske atma derim.
Kızlar şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben cuma yaptırıcam ama eşim ısrarla yaptırmanı istemiyorum diyor. Doktorumda yaptır dedi :)
Arkadaşlar bir adet 9 hücreli 3. Gün embriyosu transfer edildi inşallah tutunur sizce Nasıl bilgisi olan var mi bir de transferi sonrası ne kadar yattınız
Benm blast en ıyı emrıo konuldu ıkı tane emrıo ıle alakası yık kalan 4 tane de donduruldu xnmCan'ım eğer embriyon çok kaliteliyse iki tane koymuyorlar ben bunu anladım
Amin canim insallah ilk gun cok kotuydum ama simdi daha iyiyim cunku bi cok yorum okudum bunla alakali. Hakkimizda hayirlisi. Sende yaptir seker yuklemeni cnm riske atmaya degmez. Insallah hersey guzel olur hepimiz icin.Bak görürsün cnm Allah'ın izniyle herşetiy yolunda gidecek
Bende aynı şeyi eşime söylüyorum. Birimona bebeğe zararı var demiş o da o kısma takılmış. Sonuçta doktoruma güveniyorum. Hatta sonucu doktorda merak ediyor. İnşallah iyi çıkar cuma gidip yaptırıcam bakalım neler olacak
Cmm ben seni çok iyi anlıyorum. Ufacık lekede darma dağın oluyoruz hele böyle birşey kafanın içinde seni yiyip bitiriyordur ama şuan kendine ve bebeğine zarar veriyorsun. Başka şeyler düşünmeye çalış. Herşeyin güzel olacağını düşün sonuçta ense kalınlığı 3 den sonra risk oluyormuş senin ki o kadar değil. İyi düşünücez iyi olacak Allah'ın izniyle
Cnm insallah pozitif sonucu alirsin ve sevinenlerden olursun dualarimiz seninle . Ben ilk gun yattim diger bi kac gun oturdum bi is yapmadim pek.Arkadaşlar bir adet 9 hücreli 3. Gün embriyosu transfer edildi inşallah tutunur sizce Nasıl bilgisi olan var mi bir de transferi sonrası ne kadar yattınız
Arkadaşlar bir adet 9 hücreli 3. Gün embriyosu transfer edildi inşallah tutunur sizce Nasıl bilgisi olan var mi bir de transferi sonrası ne kadar yattınız
Aslinda haklisin cnm ne biliyim insan boyle seylerde ne yapsam.diye cok kararsiz kaliyo, ablanin 3 lu testi de mi tehlikeli cikmistiYunıtı ıns hayırlı haberler alırsın xnm yasemın cnm ahmet hocaya ablama ıkılı ve uclu testı tehlıkelı cıkınca gıttmıstı cok da ılgılendi ablamı ıkna ettı cnm kesınlıkle olmadıgını soledı adam cok ii işini yapıor onemlı olanda bu deıl mı cok aıklama yapması cok bıldıgı anlamına gelmez bıtanem ama atıl hoca falan da cok ıı yazıor ben ablam gıttgı ıcın ve ablamjn eltısı gıdıp memnun kaldıkları ıcın godecegım aslında ıns memnun kalırım ayın 25 ınde benmde randevum var bakalım ama kendı drum ne dıyecek bakalım
Benim işler zor Can'ım eşim in son 5-6 günü beraber geçireceğimiz eşim Hakkari Şemdinli de sınır karakola tayini çiktı dolayısıyla kendi memleketine gideceğiz yarın 4-5 saatlik yol rabbim korur diyorum artık ne yapayımCnm benimkinin biri 8 hücreliydi. Doktorun ne dedi. Sen içini ferah tut. Allah'ın izniyle sende güzel sonuçlar alırsın. İlk üç gün hep yattım sonra evin içinde yormadan dolanmaya başladım. Bir hafta işe gitmedim. Sonraki hafta test sonucuna kadar kardeşim araçla işe götürdü getirdi. Sende yat dinlen keyfine bak pozitif düşün protein ağırlıklı beslen cnm.
Masallah canim ablanin 3 lu testi de mi riskli cikmisti hatirliyomusun.Cnm zehır gıbı oglu oldu masallahı var hayırlı bayramlar bu arada kızlar yasmeın korkma senınkıde saglıklı ıns
Insallah bi skinti olmaz cnm sen icini ferah tut Allah ol desin yeter ki merak etme hic senBenim işler zor Can'ım eşim in son 5-6 günü beraber geçireceğimiz eşim Hakkari Şemdinli de sınır karakola tayini çiktı dolayısıyla kendi memleketine gideceğiz yarın 4-5 saatlik yol rabbim korur diyorum artık ne yapayım
Yasemın cnm hemnde baya rısklıydı kac tane dr kesın bole dedı ahmet gul harıc ınan senı rahatlatmak ıcın demıorum cnmMasallah canim ablanin 3 lu testi de mi riskli cikmisti hatirliyomusun.
Ay cnm sagolasin ya rahatladim biraz. Bu arada senin bebisler ne alemde hissetmeye basladin mi iyiceYasemın cnm hemnde baya rısklıydı kac tane dr kesın bole dedı ahmet gul harıc ınan senı rahatlatmak ıcın demıorum cnm
Evet cnm ozellıklle usttekı cok oynuo sukur bende şimdı bısı arastırordm yaa kan ılacı ıcıorum dıskım sıyahlastı nasıl korktum ama cok aukur ılac yapıormhs hıc aklma gelmemıstı yaaaAy cnm sagolasin ya rahatladim biraz. Bu arada senin bebisler ne alemde hissetmeye basladin mi iyice
Evt cnm kan ilaci yapar siyahlik ben biliyodum bunu demir ilaclari da yapiyor bildigim kadariyla. Korku icimizde var bi kere cnm ne olsa korkuyoruz :) bu arada herkes nerede bayram gezmelerinde sanirim :) baklavalari az goturun kizlar ben dun biraz fazla kacirmisim :)))Evet cnm ozellıklle usttekı cok oynuo sukur bende şimdı bısı arastırordm yaa kan ılacı ıcıorum dıskım sıyahlastı nasıl korktum ama cok aukur ılac yapıormhs hıc aklma gelmemıstı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?