Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Bak görürsün cnm Allah'ın izniyle herşetiy yolunda gidecek
Bende aynı şeyi eşime söylüyorum. Birimona bebeğe zararı var demiş o da o kısma takılmış. Sonuçta doktoruma güveniyorum. Hatta sonucu doktorda merak ediyor. İnşallah iyi çıkar cuma gidip yaptırıcam bakalım neler olacak
Cmm ben seni çok iyi anlıyorum. Ufacık lekede darma dağın oluyoruz hele böyle birşey kafanın içinde seni yiyip bitiriyordur ama şuan kendine ve bebeğine zarar veriyorsun. Başka şeyler düşünmeye çalış. Herşeyin güzel olacağını düşün sonuçta ense kalınlığı 3 den sonra risk oluyormuş senin ki o kadar değil. İyi düşünücez iyi olacak Allah'ın izniyle

Arkadaşlar bir adet 9 hücreli 3. Gün embriyosu transfer edildi inşallah tutunur sizce Nasıl bilgisi olan var mi bir de transferi sonrası ne kadar yattınız

Kızlar şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben cuma yaptırıcam ama eşim ısrarla yaptırmanı istemiyorum diyor. Doktorumda yaptır dedi :)

Ben kararsızdım açlık şekerim çünkü düşük çıkıyordu tatlı da yemediğim için arabaya düştüm ama ayrıntılı da sıvı fazla çıktı. Alkan hoca şeker yüklemesini yaptır şeker çıkarsa yükseklik artabilir dedi o an netleşti yaptırma fikri 1 ay sonra da yaptıracağım bugün kontrolüm vardı.

Arkadaşlar bir adet 9 hücreli 3. Gün embriyosu transfer edildi inşallah tutunur sizce Nasıl bilgisi olan var mi bir de transferi sonrası ne kadar yattınız

Canım hiç bilgim yok ama sağlıkla hayırlısıyla tutunsun inşallah

Amin canim insallah ilk gun cok kotuydum ama simdi daha iyiyim cunku bi cok yorum okudum bunla alakali. Hakkimizda hayirlisi. Sende yaptir seker yuklemeni cnm riske atmaya degmez. Insallah hersey guzel olur hepimiz icin.

Cnm insallah pozitif sonucu alirsin ve sevinenlerden olursun dualarimiz seninle . Ben ilk gun yattim diger bi kac gun oturdum bi is yapmadim pek.

Yunıtı ıns hayırlı haberler alırsın xnm yasemın cnm ahmet hocaya ablama ıkılı ve uclu testı tehlıkelı cıkınca gıttmıstı cok da ılgılendi ablamı ıkna ettı cnm kesınlıkle olmadıgını soledı adam cok ii işini yapıor onemlı olanda bu deıl mı cok aıklama yapması cok bıldıgı anlamına gelmez bıtanem ama atıl hoca falan da cok ıı yazıor ben ablam gıttgı ıcın ve ablamjn eltısı gıdıp memnun kaldıkları ıcın godecegım aslında ıns memnun kalırım ayın 25 ınde benmde randevum var bakalım ama kendı drum ne dıyecek bakalım

Hayırlı uğurlu olsun inşallah peşinden hAmileyim diye yazdığını da görürüz inşallah :) sürekli düşünmemeye çalış tutunmayla ilgili kafanı meşgul etme Allahın izniyle olacak canım

Aslinda haklisin cnm ne biliyim insan boyle seylerde ne yapsam.diye cok kararsiz kaliyo, ablanin 3 lu testi de mi tehlikeli cikmisti ama bebisi saglikli olmus sukur. Canim seninde 20 gun kalmis ayrintilina insallah guzel haberler verirsin bize. Bu arada hepinizin bayrami mubarek olsun kizlar. Rabbim bebek sahibi olmak isteyenlere bebek bizlerede bebegimizi saglikla kucagimiza aslmayi nasip etsin

Cnm zehır gıbı oglu oldu masallahı var hayırlı bayramlar bu arada kızlar yasmeın korkma senınkıde saglıklı ıns

Cnm benimkinin biri 8 hücreliydi. Doktorun ne dedi. Sen içini ferah tut. Allah'ın izniyle sende güzel sonuçlar alırsın. İlk üç gün hep yattım sonra evin içinde yormadan dolanmaya başladım. Bir hafta işe gitmedim. Sonraki hafta test sonucuna kadar kardeşim araçla işe götürdü getirdi. Sende yat dinlen keyfine bak pozitif düşün protein ağırlıklı beslen cnm.

Benim işler zor Can'ım eşim in son 5-6 günü beraber geçireceğimiz eşim Hakkari Şemdinli de sınır karakola tayini çiktı dolayısıyla kendi memleketine gideceğiz yarın 4-5 saatlik yol rabbim korur diyorum artık ne yapayım

Insallah bi skinti olmaz cnm sen icini ferah tut Allah ol desin yeter ki merak etme hic sen

Ay cnm sagolasin ya rahatladim biraz. Bu arada senin bebisler ne alemde hissetmeye basladin mi iyice
Evet cnm ozellıklle usttekı cok oynuo sukur bende şimdı bısı arastırordm yaa kan ılacı ıcıorum dıskım sıyahlastı nasıl korktum ama cok aukur ılac yapıormhs hıc aklma gelmemıstı yaaa

Evet cnm ozellıklle usttekı cok oynuo sukur bende şimdı bısı arastırordm yaa kan ılacı ıcıorum dıskım sıyahlastı nasıl korktum ama cok aukur ılac yapıormhs hıc aklma gelmemıstı yaaa
Evt cnm kan ilaci yapar siyahlik ben biliyodum bunu demir ilaclari da yapiyor bildigim kadariyla. Korku icimizde var bi kere cnm ne olsa korkuyoruz :) bu arada herkes nerede bayram gezmelerinde sanirim :) baklavalari az goturun kizlar ben dun biraz fazla kacirmisim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…