Netten baktım cnm yaaa nasıl korktumhıc aklma ılactan olacgı gelmemıstı cnm sormaaaa yaaa ben tatlıyı hıc yemezdım ama sımdı tatlı delısı oldum ıyıceeeEvt cnm kan ilaci yapar siyahlik ben biliyodum bunu demir ilaclari da yapiyor bildigim kadariyla. Korku icimizde var bi kere cnm ne olsa korkuyoruz :) bu arada herkes nerede bayram gezmelerinde sanirim :) baklavalari az goturun kizlar ben dun biraz fazla kacirmisim :)))
16 temmuzda inşallah ama hiç belirti yok hiç dikkat de etmedim eşim gideceği içinde sürekli bir koşuşturma içindeyim yani bilmiyorum ne olur o gğn gelinceYumiti ne zaman belli olacak
16 temmuzda inşallah ama hiç belirti yok hiç dikkat de etmedim eşim gideceği içinde sürekli bir koşuşturma içindeyim yani bilmiyorum ne olur o gğn gelince
İnşallah canımKafanı başka şeylerle meşgul etmen daha iyi bence zaten belirgin bi belirti olmuyor canım inşallah her şey güzel olacak :)
Çok beklentim yok ama inşallah olumlu olurKafanı başka şeylerle meşgul etmen daha iyi bence zaten belirgin bi belirti olmuyor canım inşallah her şey güzel olacak :)
Cnm neden aklına erken doğum geldi hemen? Öyle mi oluyormuş ki? Kötü şeyler düşünme yoktur öyle birşey. Bebekler ağırlaştıkları için içerde kendilerine yer açtıkları için öyle oluyordur cnm. Bende ara ara regli ağrıları gibi ağrılar oluyor cnm.Kızlar slm selın cnm benm zamanında mıdende ve kasıklarda hıc agrın yada batma oluormuydu ben korkuırum erken dogumdan yaaaa(( randevumu yarın ogleden soraya aldım valla offf ınss sancı deıldir karnım agrlastı dıe mı bıle oldu
Ara ara renklı agrım var ama netten bakıncaaa erken dogum yazıoo ayy ıcıın gıttı valla yarın hemen randevu aldım druma bı gdım de rahatlayayım kızlar eskm bugun bebeklerın bıberon emzıklerını falan almıs cok guzeller buyuj bıberonlar cam kucukler yuzune vurmasın dıe plastıkCnm neden aklına erken doğum geldi hemen? Öyle mi oluyormuş ki? Kötü şeyler düşünme yoktur öyle birşey. Bebekler ağırlaştıkları için içerde kendilerine yer açtıkları için öyle oluyordur cnm. Bende ara ara regli ağrıları gibi ağrılar oluyor cnm.
Canim ya nette binbir turlu sey yaziyor onlara cok takilma unutmaki herkesde hamilelik belirtileri bile cok cok farkli biliyosun biz bunlari cok yasadik. Yani hamilelik sureci de farkli olacak. Bence de rahim buyumesi cnm buyuk ihtimal ondan oluyor. Benim de oluyor agri ki sen ikiz tasiyosun unutma. Bu arada bebiss esyalarin hayirli olsun cnm ya cok tatli biz daha bisey almadik ama gecen bi bebek arabasi gorduk cok begendik baktik falan yerimm biberonlarini :)Ara ara renklı agrım var ama netten bakıncaaa erken dogum yazıoo ayy ıcıın gıttı valla yarın hemen randevu aldım druma bı gdım de rahatlayayım kızlar eskm bugun bebeklerın bıberon emzıklerını falan almıs cok guzeller buyuj bıberonlar cam kucukler yuzune vurmasın dıe plastıkalsıtırma bardakları falan cpk hoşş yaa allahım saglıcakla kullanmayı nasıp eder ıns
Cnm sen basladin mi hissetmeye kacinci haftada baslaniyo tam olarak.Bebeğin hareketlerini hissetmek muhteşem bir duygu değil mi kızlar
Cnm sen basladin mi hissetmeye kacinci haftada baslaniyo tam olarak.
Ay cnm cok guzel benim daha var o zaman devamli yokluyorum ne tarafta diye bendeBen 1 hafta 10 gündür hissediyorum canım çok güzel
Ara ara renklı agrım var ama netten bakıncaaa erken dogum yazıoo ayy ıcıın gıttı valla yarın hemen randevu aldım druma bı gdım de rahatlayayım kızlar eskm bugun bebeklerın bıberon emzıklerını falan almıs cok guzeller buyuj bıberonlar cam kucukler yuzune vurmasın dıe plastıkalsıtırma bardakları falan cpk hoşş yaa allahım saglıcakla kullanmayı nasıp eder ıns
Canim ya nette binbir turlu sey yaziyor onlara cok takilma unutmaki herkesde hamilelik belirtileri bile cok cok farkli biliyosun biz bunlari cok yasadik. Yani hamilelik sureci de farkli olacak. Bence de rahim buyumesi cnm buyuk ihtimal ondan oluyor. Benim de oluyor agri ki sen ikiz tasiyosun unutma. Bu arada bebiss esyalarin hayirli olsun cnm ya cok tatli biz daha bisey almadik ama gecen bi bebek arabasi gorduk cok begendik baktik falan yerimm biberonlarini :)
Bebeğin hareketlerini hissetmek muhteşem bir duygu değil mi kızlar
Ay cnm cok guzel benim daha var o zaman devamli yokluyorum ne tarafta diye bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?