Kime gitmistin cnm detayliya ?masallah Allah saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin hepimize
Slm kızlar ok sukur gıttım dr yaaa bı sıkıntumız yok. Cok yaramazlar agrın normal rahım kapalı erken dogum hıc gorunmuor dedı saolsun leylaaa sen erken gırmıssın aam detaylıya 21 24 arası onerıyorlar ben ayın 25 ınde gırcem druma ahmet gulde gırecegımı soledım cok begenddgj dr ısı cok ıı yapıor dedı bakalımıns ay dun nasıl rahatkaduysam cok ii uyumusum sabaha kadr bebek kıyaffet alısvıserı yaptım ruyamda hahahha
Dun doktora gittim kizlar tabiki tahminim uzre amniyosentez onerdi ben istemediimi soyledim. Iste 400 de 1 ihtimal dusuk riski falan dedi. Esim yaptiralim diyor ama ben istemiyorum simdi dusunme asamasindayiz. Bir de doktor ayrintili muayenede %70-80 oraninda sonuc verir dedi ama o saatten sonra amniyosentez yapilmiyormus. Yani kisacasi su testi yaptirdigima o kadar pismanim ki icime kurt dusurdu resmen. Hic keyif falan kalmadi bende cok da asabi bisey oldum iyice. Esimin yaptiralim demesi beni iyice geriyor acikcasi.
Diger ulttason olcumleri normal kizlar burun kemigi olusmus, ense de normal sinirlardaymis yani ben 3 luyu yapalim dedim zaten bunlar sadece tarama orani veriyor dedi tanisal degil dedi vss.. o amerikada yapilan testi de onermiyorum falan dedi bazen 2 kez kan vermek gerekiyor bazen sonuclar net olmuyor vss.. ya okuyorum nette 12 de 1 olan, 8 de 1 oran olanlarin sonuclari temiz gelmis. Bende diyorum ben cocuguma zaten kiyamam esim icimiz rahatlar diyor ama ben o kucucuk riski bile goze alamiyorum. Bebegin gelisimi de iyi 4-5 gun onde gidiyor. Iste simdi dusunme asamasindayiz ama ben kesinlkle istemiyorumyaptirnak. 2 hafta sonra 3 lu test yapilcak nete.baktim ikilisi yuksek cikanlarda 3 lude yuksek cikabiliyormus. Belki ondan sonra karar veririm. Su an icin kafamda ayrintili ultrason var. Hakkimda hayirlisi Rabbim saglik nasip etsin bebislerimize.
Malasef Türk insanı medeniyeti öğrenemeyeceğiz hep bencil davranmaya alışığız ama bunlara kızıp kendini de bebeği de üzme Can'ım bosversabah yine ezilme tehlikesi geçirdim
sinirimden şirkete gelene kadar içli içli ağladım... zırlamam yeni bitti. kaç saat oldu
insanların insana hiç saygısı yok ne yazık ki. adam bağırıyor 'hamile var müsade edin önce o binsin' diye ama sanki öyle değilde 'ezin kadını' demişcesine çullanıyorlar. beni korumaya çalışan adamıda üstüme düşürüyorlardı kalabalıkta. ne diyim bilemedim. normal şartlarda hepsiyle sonuna kadar kavga ederim ama durum böyle olunca ters bir hareket yaparlar diye cesaret edemiyorum. insanlardan nefret eder oldum
Arkadaşlar 3.gün embriyosu tek kaçıncı günde en erken anlaşılır acaba mesela bugün 9. Gün idrar testi pozitifse pozitif midir acaba
Insallah cnm dusunmemek elde degil ama iste elimden geldigince arastiriyorum falan ayrintilida % 70-80 gorunuyo diyince simdi kafamda o var. Rabbim hayirlisini nasip etsin canim bu kadar zaman bekledim insallah guzel sonuclar verir Allah im..sen içini ferah tut cnm. daha önce bahsetmişimdir. arkadaşıma aynısı dendi yaşıda ilerideydi. amniyosentez yaptırman lazım dedi. yaptırmadı ve doğurdu çok şükür bebek sapa sağlam..
bu arada amerikaya giden testin sonuçları net olmasa doktorlar tavsiye etmez sanırım, sonuçta risk almış oluyorlar. kimse bunun vebali altına girmez diye düşünüyorum. detaylıdaki doktorda zaten bu testi destekliyor ama tabi her doktorun tecrübesi farklı.
bak görürsün ALLAH'IN izniyle detaylıda herşey normal çıkacak inşallah. sen bu dönemde lütfen biraz daha sakin kalmaya çalış. stres üzüntü seni ve bebeğini olumsuz etkileyecek
Insallah cnm dusunmemek elde degil ama iste elimden geldigince arastiriyorum falan ayrintilida % 70-80 gorunuyo diyince simdi kafamda o var. Rabbim hayirlisini nasip etsin canim bu kadar zaman bekledim insallah guzel sonuclar verir Allah im..
Sagolum kizlar bende forumlari okuyumca biraz daha rahatladim acikcasi 4 de 1 ihtimal olanlar bile var amniyosentezi temiz cikmis. Allah emanet yavrularimiz Rabbim saglikli sekilde kucagimiza almayi nasip etsin
En iyisini yapmissin cnm inan bende istemiyordum yaptirmak esim yaptir kafan rahat olsun falan dedi cevremde yaptir dedi ondan bi cok arkadasimda yaptirmadi. Aynen otle teslimoyet tam Rabbim.ne yazdoysa o tabiikiVenüs canim gönlünü ferah tut ben inaniyorum bebisin sağlıklı olucak hiç bişey cikmiycak ben 2li test falan yaptirmadim ölçümler iyi dedi dr. Ve dr düşüncesi testi yaptırın ca bi sorun çıkarsa aldircakmisin dedi tabiki Hayır dedim o zamn hiç yaptırma dedi bende yaptirmadim canim
Insallah cnm insallah guzel seyler olurda ayrintilida bisey cikmaz zaten Rabbimize guveniyoruz ondan baska siginacak kimsemiz yok insallah guzel ferah kapilar acar bizlere.Sen Allaha güven canım içini de ferah tut Rabbim ne takdir ettiyse hakkımızda ondan ötesi yok ve dilerim güzel şeyler yazmıştır hakkımızda Allaha güvenen yarı yolda kalmaz inşallah strese girme bebeğini de kendini de yorma boşyere üzmüşüm kendini diyeceksin sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?