Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Canım 18-22 haftalar arası gidiliyomuş ben de 19 da gittim dayanamadım :) bebeğim 255 gr.dı canım

Dun doktora gittim kizlar tabiki tahminim uzre amniyosentez onerdi ben istemediimi soyledim. Iste 400 de 1 ihtimal dusuk riski falan dedi. Esim yaptiralim diyor ama ben istemiyorum simdi dusunme asamasindayiz. Bir de doktor ayrintili muayenede %70-80 oraninda sonuc verir dedi ama o saatten sonra amniyosentez yapilmiyormus. Yani kisacasi su testi yaptirdigima o kadar pismanim ki icime kurt dusurdu resmen. Hic keyif falan kalmadi bende cok da asabi bisey oldum iyice. Esimin yaptiralim demesi beni iyice geriyor acikcasi.

cnm peki üçlü test yaptırsan o net bi sonuç vermez mi? farzet amniyosentezi yaptırdın ne olacak peki sonra? acaba benim yaptırdığım testi mi yaptırsan? onunda sonucu en erken 20 günde çıkıyor. gerçi o da %100 sonuç vermiyor. en garantisi amniyosentezmiş ama dediğin gibi o da ayrı bir risk.
düşünüyorum başka yolu var mı diye ama aklım durdu resmen. canımda sıkıldı? belki şuan yersiz yere strese giriyorsundur? doktor tam olarak ne dedi peki? yani ense kalınlığı ve çıkan sonuçları kıyaslıyorlar sanırım.. risk ne kadar yüksek acaba?

yasemin cnm acaba başka bi doktora daha mı gitsen? bebeğin gelişimi nasıl ilerliyormuş peki birşey dediler mi?
mustafa hocanın eşide doktor birde onlar mı baksalar?

inşallah herşey yolundadır ve bunlar sadece bir ihtimaldir

Hyasemın cnm sakınb ol bıtanem bak cıdden ablamada bunu onermslerdı ve bunu sakın yapma ne zorluklarla hanıle kaldık allah keısun bebegını aldırdacak mısın kı bence hıcbır sey yapma sen xnm test de yapma kuzum ıcını refah tut ınaa bebegın saglıklıdır ense olcumu burun cın falan e dedı dr cnm

Diger ulttason olcumleri normal kizlar burun kemigi olusmus, ense de normal sinirlardaymis yani ben 3 luyu yapalim dedim zaten bunlar sadece tarama orani veriyor dedi tanisal degil dedi vss.. o amerikada yapilan testi de onermiyorum falan dedi bazen 2 kez kan vermek gerekiyor bazen sonuclar net olmuyor vss.. ya okuyorum nette 12 de 1 olan, 8 de 1 oran olanlarin sonuclari temiz gelmis. Bende diyorum ben cocuguma zaten kiyamam esim icimiz rahatlar diyor ama ben o kucucuk riski bile goze alamiyorum. Bebegin gelisimi de iyi 4-5 gun onde gidiyor. Iste simdi dusunme asamasindayiz ama ben kesinlkle istemiyorumyaptirnak. 2 hafta sonra 3 lu test yapilcak nete.baktim ikilisi yuksek cikanlarda 3 lude yuksek cikabiliyormus. Belki ondan sonra karar veririm. Su an icin kafamda ayrintili ultrason var. Hakkimda hayirlisi Rabbim saglik nasip etsin bebislerimize.

Arkadaşlar 3.gün embriyosu tek kaçıncı günde en erken anlaşılır acaba mesela bugün 9. Gün idrar testi pozitifse pozitif midir acaba

sen içini ferah tut cnm. daha önce bahsetmişimdir. arkadaşıma aynısı dendi yaşıda ilerideydi. amniyosentez yaptırman lazım dedi. yaptırmadı ve doğurdu çok şükür bebek sapa sağlam..

bu arada amerikaya giden testin sonuçları net olmasa doktorlar tavsiye etmez sanırım, sonuçta risk almış oluyorlar. kimse bunun vebali altına girmez diye düşünüyorum. detaylıdaki doktorda zaten bu testi destekliyor ama tabi her doktorun tecrübesi farklı.

bak görürsün ALLAH'IN izniyle detaylıda herşey normal çıkacak inşallah. sen bu dönemde lütfen biraz daha sakin kalmaya çalış. stres üzüntü seni ve bebeğini olumsuz etkileyecek

Malasef Türk insanı medeniyeti öğrenemeyeceğiz hep bencil davranmaya alışığız ama bunlara kızıp kendini de bebeği de üzme Can'ım bosver

Arkadaşlar 3.gün embriyosu tek kaçıncı günde en erken anlaşılır acaba mesela bugün 9. Gün idrar testi pozitifse pozitif midir acaba

cnm benimkide 3. gün embriyosuydu ama 2 tane verilmişti. 9. gün test yaptım çıktı fakat erken testi tavsiye etmiyorum. erken olduğu için çıkmama payı var yada düşük çıksa bu seferde acaba kimyasal mı demeye başlıyorsun. idrar yaptın pozitiif mi çıktı senin? yinede sen bilirsin tatlım hakkında hayırlısı olsun inş.

Insallah cnm dusunmemek elde degil ama iste elimden geldigince arastiriyorum falan ayrintilida % 70-80 gorunuyo diyince simdi kafamda o var. Rabbim hayirlisini nasip etsin canim bu kadar zaman bekledim insallah guzel sonuclar verir Allah im..

Insallah cnm dusunmemek elde degil ama iste elimden geldigince arastiriyorum falan ayrintilida % 70-80 gorunuyo diyince simdi kafamda o var. Rabbim hayirlisini nasip etsin canim bu kadar zaman bekledim insallah guzel sonuclar verir Allah im..

dualarımdasın canım
inşallah hayırlısıyla güzel haberler alıcaz Allah'ın izniyle.
seni anlıyorum ufacık lekede çılgına dönüyoruz sen şimdi nasıl etkilenmişsindir ama bardağın hep boş tarafından bakma diğer seçeneğimizde var... herşey güzelde olabilir. daha net olarak hiç birşey belli değil. güzel düşünelim arkadaşım

Sagolum kizlar bende forumlari okuyumca biraz daha rahatladim acikcasi 4 de 1 ihtimal olanlar bile var amniyosentezi temiz cikmis. Allah emanet yavrularimiz Rabbim saglikli sekilde kucagimiza almayi nasip etsin

Venüs canim gönlünü ferah tut ben inaniyorum bebisin sağlıklı olucak hiç bişey cikmiycak ben 2li test falan yaptirmadim ölçümler iyi dedi dr. Ve dr düşüncesi testi yaptırın ca bi sorun çıkarsa aldircakmisin dedi tabiki Hayır dedim o zamn hiç yaptırma dedi bende yaptirmadim canim

Sagolum kizlar bende forumlari okuyumca biraz daha rahatladim acikcasi 4 de 1 ihtimal olanlar bile var amniyosentezi temiz cikmis. Allah emanet yavrularimiz Rabbim saglikli sekilde kucagimiza almayi nasip etsin

Sen Allaha güven canım içini de ferah tut Rabbim ne takdir ettiyse hakkımızda ondan ötesi yok ve dilerim güzel şeyler yazmıştır hakkımızda Allaha güvenen yarı yolda kalmaz inşallah strese girme bebeğini de kendini de yorma boşyere üzmüşüm kendini diyeceksin sonra

En iyisini yapmissin cnm inan bende istemiyordum yaptirmak esim yaptir kafan rahat olsun falan dedi cevremde yaptir dedi ondan bi cok arkadasimda yaptirmadi. Aynen otle teslimoyet tam Rabbim.ne yazdoysa o tabiiki

Insallah cnm insallah guzel seyler olurda ayrintilida bisey cikmaz zaten Rabbimize guveniyoruz ondan baska siginacak kimsemiz yok insallah guzel ferah kapilar acar bizlere.

Kızlar bir şey sorucam
Hani biz şimdi histeroskopi olduk ya
Normal doğum yapamayacak mıyız
Mecburen sezaryen mi olmak zorunda
Mustafa hocayla yakın zamanda görüşecek olan varsa lütfen bunu sorabilir mi hocaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…