Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

kızlar merhaba size birşey danışmak istiyorum.Ocakta histereskopi oldum Mustafa hoca 6 ay süre verdi.Bu sürede 2 kere çatlatma iğnesi oldum gelebik oluşmadı önceside var.Ben şimdi direk tüpe geçmek istiyorum desem hoca kabul edermi yoksa öncesinde aşılamamı yapar .Ocakta gittiğimde sana şu an tüp yapmam demişti.Sizce hangisini tercih etmeliyim .Eşim tüp diyor ama ben nedense tüp için hazır değilim.Kafam çok karışık.

Bence once sen kendini hazir hisset isteksiz olma tup bebek tedavisinde. Mustafa hocaya git zaten o tavsiyesini yapar sana ama hic asilama olmadiysan asilama da olabilirsin. Asilamasi tutan bi suru arkadas var. Ama tabi tup bebege oranla basari sansi daha dusuk

Canım bence dr neyi önerirse onu kabul et bence tüpten önce aşılamayı bir dene derim sen bilirsin ama hem tüpe hazır hissetmiyorum diyosun bence önce aşılama deneyebilirsin hayırlısı olsun inşallah

Kızlar bugün detaylı ultrasona girdim çok uzun sürmedi söylendiği gibi ama dr her şeyine baktı çok şükür her şey yolunda benimki kıpır kıpır bi durmadı :) bir elinde kordonu tutmuş malı kıymetli mi olacak ne :) diğer eli de ağzında parmağını emdi sürekli çok tatlışlar ya Allahım hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah kızlar isteyen herkese de Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah :)

Yarin cnm randevum bakalim neler soyleyecek. Sen nasilsin cnm nasil bebis
Hamdolsun iyiyz cnm. Bugun kontrolümüz vardı. Şeker yüklemesinin sonucunu gösterdim. Şükür sonuçlar güzelmiş. Ponçiğimide gördüm sıpam 1 kg olmuş. Doktor 30. Haftadan sonra işten ayrıl dedi. 4 hafta sonra işi bırakıcam hayırlısıyla.
Yarın doktor çıkışı hemen yaz cnm merakta bırakma bizleri

Kime gitmistin cnm detayliya ?masallah Allah saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin hepimize

Oyy masallah ona.. 30. Hafta erken degil mi cnm sonrasinda daha cok vaktin olurdu bebisle zaman gecirmek icin.

Slm kızlar ok sukur gıttım dr yaaa bı sıkıntumız yok. Cok yaramazlar agrın normal rahım kapalı erken dogum hıc gorunmuor dedı saolsun leylaaa sen erken gırmıssın aam detaylıya 21 24 arası onerıyorlar ben ayın 25 ınde gırcem druma ahmet gulde gırecegımı soledım cok begenddgj dr ısı cok ıı yapıor dedı bakalım ıns ay dun nasıl rahatkaduysam cok ii uyumusum sabaha kadr bebek kıyaffet alısvıserı yaptım ruyamda hahahha

Cnm kac gr dı dun bebegın

Oyy masallah ona.. 30. Hafta erken degil mi cnm sonrasinda daha cok vaktin olurdu bebisle zaman gecirmek icin.
Evet erken cnm ama doktor ısrarla 30. Hafta diyor. Bakalım bir şekilde halletmeye çalışıcam. Yıllık iznim var 16 gün. Eylülde bayram var. Bir şekilde onları ayarlayıp bayram sonrası için izne ayrılmaya çalışıcam

Aslında isteksiz değilim ama tüp olmazsa yıkım olacak benim için sanırım bu sona hazır değilim.Ağutosta gitmeyi düşünüyorum banada ilk olarak aşılama mantıklı geliyor.Rabbim İnşallah nasip eder.Teşekkür ederim tavsiyeniz için .Rabbim bebeğinizi sağlıkla elinize almayı nasip etsin

Canım bence dr neyi önerirse onu kabul et bence tüpten önce aşılamayı bir dene derim sen bilirsin ama hem tüpe hazır hissetmiyorum diyosun bence önce aşılama deneyebilirsin hayırlısı olsun inşallah

Sağol canım.Bende sanırım ilk aşılama isteyeceğim Allahım nasip etsin İnşallah

Canim ya cok sevindim bosuna kuruntu yaptin. Bugun bende bebek alisverisi yapuyodum ruyamda kiyafet falan :) bu arada Ahmet gul de randevu hemen veriyolar mi yoksa yer bulmak zormu cnm? Sen istedigin gune alabildin mi,

Cnm benim abimin esi de hamileyken kalabildigi kadar kaldi iste sonra tum sut izinlerini de kullandi bebek dogduktan sonra. Cunku cok minik olduklari icin ayrilmak zor oluyor. Sende sagligin el verdigi surece kal ama tabi doktorun gorusu cok onemli

Canim ya cok sevindim bosuna kuruntu yaptin. Bugun bende bebek alisverisi yapuyodum ruyamda kiyafet falan :) bu arada Ahmet gul de randevu hemen veriyolar mi yoksa yer bulmak zormu cnm? Sen istedigin gune alabildin mi,
ayyyy cok zorrr cnm fenaa yogunluk varrr vallaaa ıstedıgım gunden bı kac gun sonraya aldım sorma

sabah yine ezilme tehlikesi geçirdim
sinirimden şirkete gelene kadar içli içli ağladım... zırlamam yeni bitti. kaç saat oldu
insanların insana hiç saygısı yok ne yazık ki. adam bağırıyor 'hamile var müsade edin önce o binsin' diye ama sanki öyle değilde 'ezin kadını' demişcesine çullanıyorlar. beni korumaya çalışan adamıda üstüme düşürüyorlardı kalabalıkta. ne diyim bilemedim. normal şartlarda hepsiyle sonuna kadar kavga ederim ama durum böyle olunca ters bir hareket yaparlar diye cesaret edemiyorum. insanlardan nefret eder oldum

selın cnm kımsye bulasma bosver aman salagın bırı cıkar kavga eder daha kotu olursun kuzum ama dıkkatlı ol sne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…