Mustafa bey sürekli ameliyata mı giriyo? Randevularınızı saat kaça alıyodunuz arkadaşlar ? Yarınki randevum iptal oldu. Ameliyatı varmış
Bi de rahim filmini tüp bebek öncesi medipol de çektiren var mı??
cnm benimde daha önceki bir randevum ameliyata girmesi nedeniyle iptal olmuştu. başka bir randevumda 2 saat sonraya ertelenmişti. doktor cok yoğun. ben genelde sabah erken saatlere almaya çalışıyorum. ilk randevu olarak. tabi bi aksilik çıkmazsa
Biraz üzüldüm ama yoğun bi doktor napalım. Cevabın için çok teşekkürler. Bebeğin sağlıklı büyüsün
Birde Arkadaşlara sordum ama bi cevap alamadım. Mustafa bey yoğun olunca Ebru hanımla görüştüm rahim filmi istedi o. Medipol de adet günü arayın doktor uygunsa çekelim diyorlar. Net tarih vermiyorlar. Bana Hsg için merkez önerebilecek birileri var mı acaba
Aaaa bugün ordaydiniz siz bnde ordaydim gordum sizi annenizleydiniz :) bnde sizden 3 kisi girdikten sonra girdim karsi caprazda sandalyede oturuyodum:) benim rand 11:15teydi hast.cikitigimda saat 13:00di napalimm doktor okdr iyiki isinde bazi seylere goz yumuyoruz:))))Bende randevumu bu sabah 9 buçuğa almıştım ama dün arayıp 11'e ertelediler. tabi doktor o kdr yoğunki 11:40 ta ancak girebildim. 3 kere opu ya girdi. Mustafa bey orada çok yanlız kalmış gibi geldi bana. Hastaneye ulaşım ve bekleme süresi o kdr uzun ki tüp bebek tedavisine nasıl orada devam edeceğim diye kara düşünüyorum. Her gidiş gelişim muayene ve bekleme süresiyle 4-5 saatimi alıyor. çalıştığım için de problem oluyor benim için
Kizlar selam b7gun cok sukur kalp atislarini duyduk inanilmazz bi duyguydu rabbim herkese nasip etsin hersey yolunda simdilik tek dedi tek ya da cift olsunda hayirlisiyla bu ugurda savas veren herkesin yar ve yardicisi olsun
mustafa hoca ne kadar profesyonelse hasta hiszmetleri ve hemşirelik hizmetleri bi okadar kötü..mustafa hoca çok daha ıyı bır ekıbı hakedıyor..
Canım ben den sın. Bendw sebepsiz 23 nisan da gidiyorum 24 nisan a randwvu aldım ben. .Bu arada öğretmen sın 23 nisan da gittiğine göre 24 nisan tatil degil mis ben tatil diye ucak bileti mi filan almıştım artık mazeret izni almaya çalışacam. .Kızlar sebepsiz infertilite nedeniyle haziran da tüp bebek için mustafa beye gidicem.oncesinde 23 nisani fırsat bilip bi ön muayene olsam mi çok kararsizim. Ne derseniz ?????
Canım bence önce bir mustafa bey görsün derim. Benim rahimimdeki problemi, hsg olmaksızın 3 boyutlu ultrasonda gördü ve histereskopi yapılıp, balon stent takıldı geçen hafta. Bugün de çıkarttırmaya gittim. Benden Hsg istemedi. belki senden de istemez[/QUOTE
Canım bence önce bir mustafa bey görsün derim. Benim rahimimdeki problemi, hsg olmaksızın 3 boyutlu ultrasonda gördü ve histereskopi yapılıp, balon stent takıldı geçen hafta. Bugün de çıkarttırmaya gittim. Benden Hsg istemedi. belki senden de istemez
Ebru hanım da ilgili ama sende Haklısın aynı şeyi bende düşündüm gereksiz yere canım yanmasın dedim Israrla da Hsg mecburi mi diye sordum. Bana rahim filmini görmeden bi şey diyemiyorum belki normal yolla da deneyebilirsiniz diyince ikna oldum.
Mustafa beye randevum iptal olunca da canım skıldı.
Bide kızlar acaba sabah randevu nasıl alıyosunuz? Aradığımda 12 - 17 Arasında randevu veriyolar. Anlamadım
Çok şükür cnm. Çok sevindim. Doktor başka ne dedi cnm. Darısı başımıxa inşallah. Bizde görsel o günleri hayırlısıyla. Hamilelik takibi için bişey dedimi
Günaydın herkese
Karamsarsln evet Hsg yi çektiricem. Dediğiniz gibi Tedaviyi şekillendirİcek. İnşallah her şey yolunda gider.
Blntpnr Mustafa beyde Tedaviyi görmek istiyorum ama randevuları sürekli iptal oldu. Yine de Mayıs Ayı Hsg sonrasına randevu aldım. İnşallah sizin gibi güzel haberleri paylaşmak bize de nasip olur buralardan :)
Dualarınızda bizlere de yer ayırın lütfen. Bebekleriniz sağlıkla büyüsün :)
Canim masallah hersey yolunda dedi. 3 hafta sonra tekrar gelmemi istedii.kalp atisini dinletti 110mus gayet iyi sorun yok jeli kullan bide folik dedi bukadar.cok yogun oldugundandolayi bben yinede baska bir hekim daha bulacagim.
Bende 24 nisan düşünüyorum rapor alicam ya mazeret izniyle ugrasamam ...Yalniz tek düşündüğüm o kadar ist a gidince randevu iptal olmasa ....aslında haziran da mı nisan da mı gitsem çok kararsizim. Artik zaman kaybetmekte istemiyorumCanım ben den sın. Bendw sebepsiz 23 nisan da gidiyorum 24 nisan a randwvu aldım ben. .Bu arada öğretmen sın 23 nisan da gittiğine göre 24 nisan tatil degil mis ben tatil diye ucak bileti mi filan almıştım artık mazeret izni almaya çalışacam. .
Canım öncesinde gitmekte fayda vardır. Bence git bence. Ins randevu iptal filan olmaz hayırlısı bakalım. .bben birde emre karatekeluoglu ona da gidecem ondan sonra ikisinden biri yazın artık. .Bende 24 nisan düşünüyorum rapor alicam ya mazeret izniyle ugrasamam ...Yalniz tek düşündüğüm o kadar ist a gidince randevu iptal olmasa ....aslında haziran da mı nisan da mı gitsem çok kararsizim. Artik zaman kaybetmekte istemiyorum
Insallah canim dualarim isteyen herkeze rabbim nasip etsin bu duyguyu hsgyi nerde cektiriceksin daha onceden gittinmi mustafa beye ilk gidisinmi olucak bide sana tavsiyem telefonda rand.alicagin zaman muhakkak nurdanla gorüs kesin ve net bilgi alirsin ve eger bi iptallik veyada bi hata varsa tek kisiyi muhattap alirsin.simdiden tedavin hayirli olsun iyi guzel habeelerini alirim.:))Günaydın herkese
Karamsarsln evet Hsg yi çektiricem. Dediğiniz gibi Tedaviyi şekillendirİcek. İnşallah her şey yolunda gider.
Blntpnr Mustafa beyde Tedaviyi görmek istiyorum ama randevuları sürekli iptal oldu. Yine de Mayıs Ayı Hsg sonrasına randevu aldım. İnşallah sizin gibi güzel haberleri paylaşmak bize de nasip olur buralardan :)
Dualarınızda bizlere de yer ayırın lütfen. Bebekleriniz sağlıkla büyüsün :)
Aaaa bugün ordaydiniz siz bnde ordaydim gordum sizi annenizleydiniz :) bnde sizden 3 kisi girdikten sonra girdim karsi caprazda sandalyede oturuyodum:) benim rand 11:15teydi hast.cikitigimda saat 13:00di napalimm doktor okdr iyiki isinde bazi seylere goz yumuyoruz:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?