Erken gelme rısklerı var cnn ne kadr daanırsak o kadae kar dıe beklıoruz valla bakalımMaşallah onlara. Bi şikayetin falan var mı canım. Güzel haftalardasın inşallah daha da ilerleyecekler
Erken gelme rısklerı var cnn ne kadr daanırsak o kadae kar dıe beklıoruz valla bakalım
Evet cnm aminn Rabbim herkese nasip etsin sag salim. Senin bebis nasil buyudu mu nasil geciyor gunlerinGeçer canım geçer hatta sanki hiç hamilelik yaşamamışsın gibi gelir.Rabbim sagsaglim kucagınıza almayı nasip etsin kızlar.bütün isteyen kadınlar bu duyguyu tatmalı tarifsiz bişey bu
Masallah cnm insallah dayanirlar merak etme tehlikeli zamanlari atlattilar simdi ne kadar dururlarsa o kadar iyi bebisler icin rahat ol. Allah hepimizin bebislerine saglik sihat versin. Olmayanlarada nasip etsin en kisa zamandaBızde geldık hastaneden cok sukur kızlar mınokslarım cok iiler bın sukur ya ıns dort hafta daha dayanırız dedı drum dua edın bana da kızlar ya
Amın cnm amın cok sukur su 3 4 hafta daha dayansak akcıgerlerı gelısse bi eabbım ısteyen ummedı muhammede nasıp etsın ınsMasallah cnm insallah dayanirlar merak etme tehlikeli zamanlari atlattilar simdi ne kadar dururlarsa o kadar iyi bebisler icin rahat ol. Allah hepimizin bebislerine saglik sihat versin. Olmayanlarada nasip etsin en kisa zamanda
Kızlar merhaba, laporoskopi olan var mı ve fiyatı hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Lapatoslopi artı hısterskopı 7000 lı fıyattı ya sankı ama bence medıpol medıcal muhasebeye baglan sadece laparoskpiyı sor cnm 7000 olamaz tup bebek o kadar deılKızlar merhaba, laporoskopi olan var mı ve fiyatı hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Sağol canım gittim bugün doktora baktım gececeği yok antibiyotik verdi sadece bunu kullan dedi hamilelikte kullanabilecğim bi ilaçmış başka da bişey kullanma dedi şu c vitamini efervesan tableti sordum onu bile kullanma dedi
Canım sen kendi doktoruna mı gittin dahiliyeye mi. Bende hasta oldum dahiliyeye mi gitmem lazım tçya da kendi doktoruma mı danışmam lazım bilemedim
Yok canım kendi kadın doğum doktorum değil kulak burun boğaza gidip hamile olduğunu söylemen yeterli ona göre ilaç yazacaktır geçmiş olsun dikkat et kendine olur mu
Canimm ya ne kadar sevindim senin adina saglikli hayirli bi evlat olsun Allah anali babali buyutsun cnm. Kime benziyor cok merak ediyordun:) ne kadarlik dogdu cnm iri bi bebekti seninki kilosu falan. Kac gun kaldin hastanedeKızlarr hepinize tek tek teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Biz ponçiğimize kavuştuk çok şükür. spinal sezeryandan korkuyordum herşey bi anda olunca korkularım ikiye katlandı. Spinal sezeryan muhtemelen çok keyifli birşeydir ama dediğim gibi o kadar çok korktum ki korkudan titriyordum ve hatta beni komple bayıltın dememek için zor tuttum kendimi.
Ben ve kızım iyiyiz çok şükür. Sarılık olmaması için uğraşıyorum ama sanırım değeri yükseliyor. İlk mızıldamada hemen memeye yatırıyorum. Bu arada göğüslerim çok fena durumda. Mutlaka doğumdan önce göğüs için birşeyler sürün kızlar. Ben yapmadım ne kadat acıyabilir ki diyip hafife aldım ama şuan çok pişmanım.
Allah'ım hepinizin evlatlarını sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canlar. İsteyen uğraşan herkese nasip etsin.
Hala inanamıyorum bu noktada olduğuma. Devamlı şükrediyorum. Allah'ım hiç acılarını göstermesin.
Fırsat buldukça yazıcam kızlar.
Canım benim hadi gözünüz aydıın çook sevindim.ahh o yaralar benide mahfetmişti dehşet bi acı ben krem kullanmıştımda oldu canım hiç farketmiyor 1 ay oldu yeni geçti çok şükür.canım bol bol uyandır emzir hem sütün çogalır hemde bebiş sarılıj olmaz inşallh.sezaryen olunca sütte hemen gelmiyor duş alınca gelmişti benimde birde bol bol sıvı tüketin kayısı hoşafı çok iyi geliyor hertürlü ihyiyaça.insan cidden kendi mucizesine inanamıyor çok güzel bi duygu onun derdinden sadece annrnin anlaması müthişKızlarr hepinize tek tek teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Biz ponçiğimize kavuştuk çok şükür. spinal sezeryandan korkuyordum herşey bi anda olunca korkularım ikiye katlandı. Spinal sezeryan muhtemelen çok keyifli birşeydir ama dediğim gibi o kadar çok korktum ki korkudan titriyordum ve hatta beni komple bayıltın dememek için zor tuttum kendimi.
Ben ve kızım iyiyiz çok şükür. Sarılık olmaması için uğraşıyorum ama sanırım değeri yükseliyor. İlk mızıldamada hemen memeye yatırıyorum. Bu arada göğüslerim çok fena durumda. Mutlaka doğumdan önce göğüs için birşeyler sürün kızlar. Ben yapmadım ne kadat acıyabilir ki diyip hafife aldım ama şuan çok pişmanım.
Allah'ım hepinizin evlatlarını sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canlar. İsteyen uğraşan herkese nasip etsin.
Hala inanamıyorum bu noktada olduğuma. Devamlı şükrediyorum. Allah'ım hiç acılarını göstermesin.
Fırsat buldukça yazıcam kızlar.
Kızlar merhaba, laporoskopi olan var mı ve fiyatı hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Canım bana yazmışsın görmemiştim çok şükür bizim bebiş büuüyor 1aylık oldukBende gogus ucu kremi almayi dusunuyorum. Ne olur ne olmaz cunku cogu kisi yasiyor bu problemi. Bir de aklima takildi bebek hemen emmeyebiliyor ozellikle sezeryan dogumlarda cantaya bir de bibereon koymak lazim degil mi yebidogana hemen biberon veriyolarmi bilmiyorum. Nettan baktim en iyi avent diyorlar. Bu arada kizlar ne cok ihtiyac varmis tarak, (konak giderici taraklarda var) , tirnak makasi, biberonlar, gogus kremi vss.. aldiniz mi sizler ben nette gezindikce goruyorum. Bi de şu yastikli alt degistirme minderleri kullanisli oluyormu acaba ne dersiniz alayim mi kararsiz kaldim.
Ben ameliyattan sonra hem günümde adet olmuştum hemde ilaçlar bityikten sonra.bu sürrçte kanaman olması çok normal korkmakızlar merhaba nasılsınız sizden yardım istiyorum sorumu cevaplarsanız çok memmun olurum ben 19 eylülde histeroskopi oldum ve ilaçlara başladım bana denılen ilaç bittikten sonra adet kanamanız başlıyacak denildi ama ilacımın bitmesine daha 10 gün varken ben buğün adet oldum.... aslında histeroskopi olmasaydım buğün bat günümdü... sizce bu normal mı ? ne yapmam gerekıyor ? bu durumu yaşayanız varmı aranızda? mesaj attım mustafa hocaya cvap beklıyorum biraz geç cevaplıyor yoğunluktan dolayı bende size sormak istedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?