Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Ben ameliyattan sonra hem günümde adet olmuştum hemde ilaçlar bityikten sonra.bu sürrçte kanaman olması çok normal korkma
anladım cnm peki yum gününü neye göre ayarlıyoruz o zaman ? siz hamielemisini? hamile iseniz histeroskopiden sonra ne zaman hamile kaldınız?

mustafa acette hakkında önerileriniz neler kızlar ?
önce histereskopi yapıyormuş doğrumu ?
olumlu olumsuz sonç alanlar yazabilir mi

anladım cnm peki yum gününü neye göre ayarlıyoruz o zaman ? siz hamielemisini? hamile iseniz histeroskopiden sonra ne zaman hamile kaldınız?
Canım ilaçlar bittikten sonra 2 3.günü adet oluyorsun o zaman yumurtlama dönemin oluyor 40.gün kontrole gittiginde yumurtan olabilir.canım ben 2015 10kasımda ameliyat olmuştum aralıkta hamile kalmıştım şuan 1aylık bebegim var mustafa hocanın sayesinde ne kadar minnet duysam azdır.

Maşallah ben de 7 kasımda olmuştum seninle peşpeşe olmuşuz çok şükür kavuştuk miniğimize ne güzel ben kucağıma almak için gün sayıyorum daha ama olsun :)
Sinkar ilaçlar bitmeden bi ara kanama çoğunlukla oldu buradaki herkeste bende de olmuştu hem de ne kanama öyle böyle değil mustafa hoca ne güzel rahim temizleniyor endişe etme demişti korkmana gerek yok endişe etme ben histwroskopiden 4 ay sonra hamile kalmıştım hamile kaldığım ay yumurta takibi için burda bi doktora gitmeye başlamıştım samsunda yaşıyorum o doktor da rahimde iltihaplanma olduğunu söylemişti ameliyattan sonra ben çok dikkat etmedim sanırım üşüttüm iltihap için iğne verdi burdaki doktor ve o ay hamile kalmıştım inşallah sen de tez zamanda kalırsın

Selin canım Rabbim evladının bahtını da şansını da güzel eylesin analı babalı büyütsün inşallah minnoşu adını ne verdiniz

Tmm cnm tşk ederım peki ilaçlar bittikten sonra kanama ne kadar sürüyor. Kanamalı şekilde ilişkiye nasıl giriliyor? Birde kanama yoğunmu oluyor? Aklımda deli sorular

Kanama varkn ılıskıye gırılmez
Normalde evet girilmez biliyorum cnm ama histeroskopi oldum ve ilaçlar bittikten sonra kanamam başlıcak buda yum zananına geliyor acaba kanamanın miktarı az da ilişkiye girmede bir sakınca var mı yok mu sorayım dedim... Yoksa bu ayda mı korunmam lazım geçen ay da korunmuştum

Ben kucagıma aldım sıra sizlerde inşallh saglıcakla kucahınıza alın inşallh çok güzel bi duygu bu

İlaç bitiminde adet gibi oluyor benim 10gün sürmüştü baya yogundu 10.kontrol vardı 11ml yumoşum vardı demem o ki kanaman varken ilişkiye girmenin anlamı yok dr beyde adet sayıyor bu dönemi 10 günden sonrası önemli olan yumurtlama için.

İlaçlar bitmeden önce olan kanamanı ara kanama olarak sayıyor. Günün olmuş olsa bile farketmez asıl adet olarak saydığı ilaçlar bitince olan .. Senin adet olarak baz alman gereken ilaçlardan sonraki olan kanama. Ki çok yoğun bir kanama oluyor.. Adet olmadığın sürede ilişki olabilir korunma olarak korunmana gerek yok ama kanama varken olmaz.

Ne güzel anlatmışsınız tşk ederim hayırlı olsun hamileliğiniz kucağınıza almayı da nasip etsin Rabbim... Bana da nasip olur inşallah... Benim histeroskopi kanamamda 10 gün sürdü bayağı kan gelmişti dün bat günüm dü dün de kanamam başladı yine çok... İlaçlar dan sonra kanama fazla olucak galiba. 1 ayda 3 kez adet oldum... İlaçlardan sonra kontrole gidecegım hayırlısı olsun inşallah...

Anladim cnm tşk ederim bakalım Mustafa hoca ne diyecek... Hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Evet yani 1-2 ayda ancak toplanıyor rahim bence çünkü sonrasında düzeliyo bu kanama yoğunluğu filan ben ilaçlar bitince kontrole gittiğimde mesela mustafa hoca yaraların tam iyileşmemiş demişti bana biraz dikkat edip sıcak tutmak gerekiyor vücudu sanırım hiç strese girmemeye çalış hep böyle diyolardı bana da zor tabiki ama rahatlık da önemli inşallah Rabbim gönlünüzce verir yavrunuzu

Yani bebiş söz konusu olunca çok gözümüz görmüyor da işte bu kadar da fırsattan istifade edilmez sanki maliyeti nedir kızlar ıncık cıncık ne çok alıncak şey varmış napalım miniğimizin canı sağolsun yeterki

Oooo kızlarrr daha hergun bı eksık cıkıoo bıde beni dusunun ıkı ıkı alıorum çok sukurrrr
Evt cnm haklisin. Seninkilerin en guzel yani pembe de de mavide de aklin kalmiyor kiz kiyafetleri de cok guzel cunku :) insan herseyden almak istiyor ya benim yeni doganlar tamam ama gordukce alasim geliyor. Bugun kuvet falan aldik kovasi dokme mesebesi falan o kadar sevimli ki :) feda olsun bebislere Allah saglikla kullanmak nasip etsin cumlemizinkini. Olmayanlarada nasip etsin Rabbim en kisa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…