Yaren cnm aynı sıkıntı bende vardı ınat ettım memeyı tuttrdum gece uykusunda agzına zorla tıkadım oglan cok tembel ama kızım loklok emıo sukur ama saglıklılar ya sukurler olsun
Eşim izinlj kımseyı karstemadk ama vusy ols kynnnm zsvkle bakarRabbim hepsine sağlık versin canım. şükür emme sorununu aşmaya başladık ama ilk 10 dakika ağlama krizleri devam o da olsun o kadar buna da şükür. Şimdi de gaz sancılarımız başladı geceler uykusuz olmaya başladı. uykusuzluk yoruyor ama en çok ağlaması üzüyor insanı.. böyle böyle büyücez inşallahyanında destek olan var mı canım
Canım benim doguma kadar bol bol uyubizimki yeni uyudu bazen 2 3ü buluyor uykusuz gecelere hazır olun kızlar ama herşeye deger inanın...
Maşallaahh öznurum. 2. Ay aşısı 3 taneymiş. Sonrasında sıkıntı oluyor mu? Çok şükür bizimkide iyi ama sadece son 15 gündür geceleri coşuyor. Bi uyanıyor akşam 21:00 gibi sabah 2/3/4/5 canı ne zaman isterse uyuyor. Gece gündüz kavramı diyorlar ama nasıl düzelticem bilemiyorum.Canım benim maşallh nekadarda olmuş daha dün doguma gitmiştin sanki.canım gasta olmasında tıkanıklık olabilir normal banyodan sonra açılıyor bizimkininde.inan bende takip ediyorum ama yazacak fırsat bulamıyorum.bizimkide 2 aylık aşıyı olduk çook şükür 2buçuk aylık olucaz artık.benım kız çok şükğr uykusu güzel tabi bazen uyumamak için direniyoruz .azcık inatçılık var özellikle emerken çok direniyoruz ayakta emiyor bazen hem istiyor hemde emmemek için zorluyor bizde durum böule
Sagolasın canım.evet 3tane 2bacaktan 1koldan.bacaktakilerok canını yaktı zor sakinleşti kızım.canım normalde ateş oluyormuş ama ben ateş düşürücü veedim aşıdan önce çok şülür ateşi çıkmadı.koldan olanıda 3gün banyo yasak su degmemesi gerekiyoröuş.canım daha tam alışamadılarki benimkide dün gece 4 e jadar uyumadı bazen oluyor işte gülücükler saçıyor uyumamak için direniyorMaşallaahh öznurum. 2. Ay aşısı 3 taneymiş. Sonrasında sıkıntı oluyor mu? Çok şükür bizimkide iyi ama sadece son 15 gündür geceleri coşuyor. Bi uyanıyor akşam 21:00 gibi sabah 2/3/4/5 canı ne zaman isterse uyuyor. Gece gündüz kavramı diyorlar ama nasıl düzelticem bilemiyorum.
Kilosu nasıl cnm? Anne sütüyle devam ediyorsunuz dimi? Agucuklar yapmaya başlamıştır :) öp benim yerime annesi. Sen nasılsın?
Tahmin edemeyecegin kadar muhteşem şeyler bekliyor canım.onu gördügünde herşeye deger oldugunu anlayacaksınAynen öyle canım zaten uyuyoyrum bol bol tadını çıkarıyorum sonrasında beni neyin beklediğini kestiremiyorum çünkü :)
Tahmin edemeyecegin kadar muhteşem şeyler bekliyor canım.onu gördügünde herşeye deger oldugunu anlayacaksın
Ne yapiyorsunuz kizlar nurr esma bu aralar gozukmuyorsunuz. Nurun hic vakti olmuyordur cnm ya iki tane birden bakiyor.
Leyla sen ne yaptin hersey hazir mi.
Kizlar ruyalarimda doguma gidiyorum falan sizdede oluyormuydu boyle.
Bebegin ihtiyaclari tamam gibi cnm bi benim terligim bebisin taragi ve mevlut icin hediyelikler kaldi yani bitti sayilir. Yarin kontrolum var cnm bakalim gidince yazarim. Insallah hersey yolundadir. Cnm korku oluyomu sende bende biraz var nedense normal dogum okursa korkacakmisim gibi geliyor. Bir de bu nst ye girince vajinal olmuyor degil mi daha hic girmedim de merak ediyorum.Evet canım hazır her şeyimiz miniğimizi bekliyoruz evimizin neşesi herbişeyi gelecek inşallah çok az kaldı sen naptın tamamladın mı eksiklerini doktora gittin mi yakında kaç kilo olmuş miniğin:)
Bebegin ihtiyaclari tamam gibi cnm bi benim terligim bebisin taragi ve mevlut icin hediyelikler kaldi yani bitti sayilir. Yarin kontrolum var cnm bakalim gidince yazarim. Insallah hersey yolundadir. Cnm korku oluyomu sende bende biraz var nedense normal dogum okursa korkacakmisim gibi geliyor. Bir de bu nst ye girince vajinal olmuyor degil mi daha hic girmedim de merak ediyorum.
VenüsCum çok şükür kizimla iyiyiz yazılanları takip ediyorum ama yazmaya vakit bulamıyorum hala çalışıyorum ben canim Gecen hafta izin hakkım doldu ama ben uzattım alışveriş bitti benim bi iki eksik kaldı sadece yikanip utulenmesi lazım inşallah onlarada 2 haftaya başlayacagim senin nasıl gidiyor iyisindir insallahNe yapiyorsunuz kizlar nurr esma bu aralar gozukmuyorsunuz. Nurun hic vakti olmuyordur cnm ya iki tane birden bakiyor.
Leyla sen ne yaptin hersey hazir mi.
Kizlar ruyalarimda doguma gidiyorum falan sizdede oluyormuydu boyle.
Bebegin ihtiyaclari tamam gibi cnm bi benim terligim bebisin taragi ve mevlut icin hediyelikler kaldi yani bitti sayilir. Yarin kontrolum var cnm bakalim gidince yazarim. Insallah hersey yolundadir. Cnm korku oluyomu sende bende biraz var nedense normal dogum okursa korkacakmisim gibi geliyor. Bir de bu nst ye girince vajinal olmuyor degil mi daha hic girmedim de merak ediyorum.
Benim henuz belli degil cnm doktor normalden yana gibi ama gidisata gore karar veririz demisti en son. Bende nornalden biraz korkuyorum sankiYok canım sırt üstü yatıyorsun karnına 2 tane cihaz takılıyor 20 dakika kadar sürüyor. Senin sezeryan mı olacak doğum normal mi
Bende hamdolsun iyiyim cnm ama yatinca rahatsiz oluyorum bazen artik o kadar olur. Cnm sen isten cik yavas yavas artik bizde artik baya ilerledik her an hersey olabilir biliyosun bu dogum isi belli olmaz. Ben camasirlari yikadim hastane cantami hazirlayacagim simdi. Sende yika biran once hazir dursun.VenüsCum çok şükür kizimla iyiyiz yazılanları takip ediyorum ama yazmaya vakit bulamıyorum hala çalışıyorum ben canim Gecen hafta izin hakkım doldu ama ben uzattım alışveriş bitti benim bi iki eksik kaldı sadece yikanip utulenmesi lazım inşallah onlarada 2 haftaya başlayacagim senin nasıl gidiyor iyisindir insallah
Benim doktor 35 ten sonra mutlaka muayenden once nst ye sokuyormus cnm. Ama beni yarin gondermez heralde 33+2 yim su an. Olsun cnm senin icin nasil rahat edecekse oyle yapman daha dogru dogumu. Saglikla gelsin bebislerimiz. Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin.Yok canım karnına bağlıyorlar ben de geçen hafta girdim ilk kez :) ben normal doğumda endişe ettiğim için sezaryeni tercih ettim ama çevremdeki çoğu kişi normal doğum yapmamı tavsiye etmişti ama ben cesaret edemedim canım normal olması tabiki daha iyi muhakkak ama kendime güvenemedim ben
Mrb cikolata kisti ile ilgiki cok bilgim yok ama operasyon yapiyordur sanirim Mustafa hoca. Fiyatlarda hoca artik kendi kurumunu actigi icin hic bi bilgimiz yok. Ararsaniz kurumu cok daha dogru bilgiler alirsiniz. Ins en kisa zamanda sizde sevinirsinizMerhaba arkadaşlar çikolata kisti yüzünden hamile kalamiyorum bu kistle mustafa beyden yüzü gülenler var mı ne olur yardım istiyorum tedavi masraflarını da öğrenmek istiyorum
Mrb cikolata kisti ile ilgiki cok bilgim yok ama operasyon yapiyordur sanirim Mustafa hoca. Fiyatlarda hoca artik kendi kurumunu actigi icin hic bi bilgimiz yok. Ararsaniz kurumu cok daha dogru bilgiler alirsiniz. Ins en kisa zamanda sizde sevinirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?