Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

kızlar beni çok heyecanlandırdınız. Yüzlerce sayfayı okuyamadım Benim sağ tüp ektopik gebelikten alındı 1.5 sene önce , zehirlendim sol yumurtalık hiç büyümüyor çünkü pkos. 1 senedir deniyoruz. 6 ay klomen ve ovitrelle kullandım olmadı. Tüp bebek şart. 39 yaşındayım zamanım kalmadı.Ama Dr. Konusunda ne yapacağımı bilmiyorum. Medicanada Laçin ailesini önerdiler ama çok can sıkıcı şeyler okudum. Süha Sönmez dediler adama ulaşamıyorum. Bahçeci dediler bir kısmı şakın dedi. Aret kamer dediler ama onunda hastanesi olaylardan dolayı kapanmış. şimdi de acet hocanın ismini duydum. Devlet desteği yaştan dolayı alamıyorum. Acet hoca ve tüp bebek tedavisi ne kadara mal oluyor. İsteyen herkese nasip Etsin

Bu ameliyatlar rahim ağzı yetmezliği yapabiliyor . 12 . hafta ile 20 . hafta arasında serklaj (rahim ağzı dikişi) yapılıyor. Mustafa beye gidemiyorsanız bile kendi doktorunuza bir sorup rahim boyu ölçümü, serklaj hakkında bilgi alın bence. Aksi halde Allah korusun düşük yada erken doğum olur. Doğuma iki hafta kala doğum şekline göre bu dikişler geri alınıyor diye biliyorum. kısa bi operasyonmuş ama güvendiğiniz birine yaptırın yine de. Risk ve komplikasyonlardan korunmak için.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. bana ve isteyen herkese de nasip etsin mevlam.
Bu arada kesin bilgi değil bu. belki de ihtiyacınız yoktur. ölçüm yaptırın en azından içiniz rahatlar.

Yasemın cnm gırwmıorum kız cok oyalıooo oglana sut sagıyorum fakan oglusum artık tek basına nefea alıo ama tedbır amackı tutuluo yaaa ama saglıjlı cok sukur oda gelse cok mytku olacagız annelık cok farklıymıs kıyamırım gozlerımı alamıorum emzırmekten kafayı yedım sanırım cok sevıorum emzırme olayını melek var kucagınxfa rabbım saglıkla kucagınza almayı nasıp etsın size de

Ayy cnm benim ya cok sevindim oglusununda iyi olmasina insalllah bir an once o da gelir siizn yaniniza zaten.tedbir amacli tutuyorlarsa tamam artik cok sukur. Aminn cnm Rabbim insallah hepimize saglikla kucagina almayi nasip etsin. Yemene icmene cok dikkat et cnm sutun bol olsun

Mustafa hoca medipoldeydi ama simdi Acetto adli klinik acti artik orada. Ben memnunum Mustafa hocadan insallah sizde en kisa zamanda sevinirsiniz. Simdiki kliniginde fiyatlar nedir bilmiyorum arayip bilgi alin isterseniz daha dogru bilgiler elde edersiniz.

Edacim nasılsın bebislerin nasil inşallah hersey yolundadir VenüsCum sen neler yapıyorsun hazırlıklar ne alemde hastane çantani hatirladinmi yoksa daha erkenmi canim ben eksikleri tamamluyorum yavaş yavaş bikaç hafta sonrada kıyafetleri yıkayayim diyorum

Napiyim cnm bende yavas yavas tamamlamaya calisiyorum ama.bi türlü bitmiyo sanki hep aklimda.bi seyler var :) yok canim daha cantami hazirlamadim ama yakin da hazirlamayi dusunuyorum. Bu arada kiyafetleri yikamak icin bi kac hafta bekleme canim bu hafta yika bende bu hafta yikayacagim. Ne olur ne olmaz dursunlar yikanmis vaziyette. Artik 32. Haftaya giriyoruz iyice agirlasacagiz.

Kızlar bence de kıyafet işini bitirin çünkü hepsi ütülenecek yerleştirilecek yorucu oluyor ve gerçekten son 1.5 aya girince çok ağırlaşıyor insan ben uzun süre ayakta kalamıyorum hiç kilo almadım ama belim tartmıyor eğilip kalkamıyorum o yüzden şimdiden halledin yerleştirdikten sonra üzerlerine örtü örtersiniz tertemiz kalır ben doğum çantamı hatta valizimi hazırladım :) o kadar çok şey var ki hastanede lazım olacak o yüzden çanta yetmiyor hazır bekliyor valizimiz bebişi bekliyoruz 3-5 gündğr kasılma gibi arada sancı giriyor çarşamba günü muayenem var nst ye bağlarlar bakalım sancı çıkacak mı meraktayım

L
Leylacim valiz mi hazirladin ? Ben bi spor cantaya sigar diye dusunuyordum. Neler koydun cnm valize. Bende bu hafta yikayacagim insallah hepsini dursunlar bisey olmaz.utulu vaziyette

L

Leylacim valiz mi hazirladin ? Ben bi spor cantaya sigar diye dusunuyordum. Neler koydun cnm valize. Bende bu hafta yikayacagim insallah hepsini dursunlar bisey olmaz.utulu vaziyette

Evet canım küçük spor çantaya bebişinkileri koydum onlar ancak sığdı bir de valiz hazırladım ne koyduklarımı söyleyeyim canım
Bebişe yani adıyla hitap edebilirim artık ismini Rüya koymayı düşünüyoruz:)
Rüya için bir benim aldığım bir annemin aldığı hastane çıkışı takımı ayrıca iki takım daha yedek koydum bezini ıslak mendilini penye battaniye kalın bir battaniye hastaneden çıkışta pusetin üzerine örtmek için ayrıca pusetin içine koymak için küçük yastığı hastanede kullanmak için çarşafı emzik biberon mama ne olur ne olmaz diye aptamilin 1 numara bebek sütü 400 gr lık mamasını aldım tabiki sonuna kadar emzirmekten tarafım ama olur da sütüm gelmezse diye hastaneden verilen mamayı değil kendi aldığımı kullanmak istedim
Kendime 1 takım pijama 1 takım gecelik bir tane kalın sabahlık terlik hastanede kapı süsü tülü kendime lohusa külodu emzirme atleti ped el havlusu başörtü bunları aldım zaten doldu valiz yine ufak tefek bikaç şey daha koyacağım işte çoraptı filan hepsi de lazım olan yada olacak şeyler canım orda eksikliğini hissedeceğime hepsini koydum lazım olur diye

Ismiyle yasasin cnm Rüya bebis, saglikla gelsin. Ben de bunlari dusunmustum bi bebis carsafi hic aklima gelmemisti ama iyi fikir bir de mama almakda mantikli. He lohusa kilodu almadim ben lohusa atleti alicam ama lohusa sutyeni de alsammi bilemedim. He bu arada bende basortuluyum şifon bebek mavisi bi şal almayi dusunuyorum orda ortebilirmiyim bilmiyorum belki foto cekiliriz diye :) fikir cok da icraat olurmu bilmem. Arkadasim lohusa taci falan almisti hic birini takamamis yorgunluktan foto bile cekilemedim diyor.

Canım başörtüyü illaki takıcaz bana da annem almış yavru ağzı pembe filan atarız şöyle başımıza ama o süslü lohusa tacı terliği filan benim hoşuma gitmiyor abartı gibi geliyor ben çok sevmem öyle şeyler bir de lohusa şerbeti aldım ben hem süt de yapıyormuş ona özel sürahi ve bardak da götürücem hastanede ikram için gerçi bizim aile olacak ama olsun bir de bebek çikolatası hazırlatcam o da öyle ikramlık dursun istiyorum :)

Yok cnm zaten tac kapalilara olmaz acikti arkadasim yoksa ben tac takamam. Lohusa terligini bende sevmiyorum guzel bi terlik alicam sonrasinda evde giyebilecegim bisey.
Bende lokum yada cikolata dusundum hastane icin ama serbet eve koyarim hastaneye goturmem belki. Bi de eve gelenlere minik kolonya hediye etmeyi dusunuyorum uzerinde Emir Ali yazan. Mavi renkli. Mevlit icin dusunuyordum ama cok pahaliya mal olacakti en iyisi eve gelenlere vermek dedim.

Hediyelik ben de hatıra kalsın diye yaptırmak istiyorum da bir türlü karar veremedim kolonya da düşğndüklerim arasındaydı o da çok güzel bebişin ismi de güzel canım kolonya mı tesbih mi yasini şerif mi yoksa magnet mi olsun ben de mevlüt için de düşündüm ama dediğin gibi biraz pahalıya çıkıyo kararsız kaldım

Mevlut icin magnet yada tesbih tarzi daha iyi olur cnm cunku herkes alacak bunlardan bazen cocuklarda istiyor vemememek olmaz bu yuzden az maliyetli bisey secmek en iyisi. He bi de lavanta kesesi dusundum ben mevlut icin yapabilirsem kendim cok guzel olacaka. Bi de ben hemen 40 inda yaptirmayacagim mevludu sunnet ettircegim 2.5 aylikken falan ondan sonra dusunuyorum. Zaten 40 inda kendime gelemem tam anlamiyla diye dunuyorum :)

En çok ben aldım sanırım 14 kg :)
Lansiloh aldm. Önceden başkamak gerekiyormuş. Doğumdan sonra kullanmaya başladım çok da memnun kaldım. Düzenli kullanmadığım halde

Cnm emmesinin zayif olmasinda sezeyan dogumun etkisi varmi acaba? Ama emdikce alisir diye duydum insallah gelsitirirde sende rahat edersin miniginle. Rabbim sgalikli sihatli buyutsun bebisini hepimizin.

Cnm doğumdan sonra hemen öyle güldür güldür süt gelmiyor çok normal bir süreç. Sonuçta operasyondan çıkmış oluyoruz. Eve geçip annede bebekte rahatlayınca herşey düzene giriyor zamanla. Beslenme çok önemli süt için.
Kızlar özellikle üzüm hoşafı süt için çok faydalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…