Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

herkese selam.ben mustafa acet e medipoldeyken gittim.1 kez laporoskopi oldum.sonra ilk histereskopimi oldum.banada 4-5 ay süre tanıdı.ben 7-8 ay sonra gittim ..kendime 1-2 ay süre tanıdım.olmayınca sonra tekrar mustafa acete gittim.bana bir kez daha histereskopi olmamı önerdi.acaba dedim kendimce.fkat yinede inandım kendisine ve anlattıklarına.operasyonu oldum.1 ay sonra kontrole gittim.hayallerim yıkıldı.bana tekrar 3. kez histereskopi olmam gerektiğini söyledi.daha 1 ay önce oldum nasıl tekrar benden istediğine şaşırdım. 2. histereskopiyi gerektiği gibi yapamadığından oldugunu düşündüm.kendisinede söyledik.sen bu operasyonu hakkınca yapamadıgından benden 1 ay içinde 2 . operasyonu yapmak istediğini söyledik.tabii kendi bunu kabul etmedi.bana dokuların yerdeğiştirebileceğini söyledi.güldüm.5 ay sonra olsa inanırım dediğine dedim.1 ayda nasıl rahim eski haline dönebilir dedim.2. histereskopiden sonra bize yaptıgı açıklamada herşeyin yolunda oldugunu,kendiliğinden gebelik gelişeceğini söylemişti.ilk histereskopiden sonrada bana aynı şeyleri söylemişti.şuan benden 3.yü istedi.kafam allak bullak olmuştu.tabii ben işlemi hakkıyla yapamadıgını söyleikten sonra daha da küçüldü gözümüzde.bize yumurta rezervimizin düşük oldugunu söyledi.benki son 1-5 yılda onda defalarca muayene oldum ve iş kötüye gidince bana bunu söyledi.sonuçlarım elimdeydi.baktım rezerv normal sınırlar içinde.kendiis gelin yüzyüze görüşelim dedi telefon yerine.gitmedik.yaptığı açıklama:3. kez histereskopiyi olmazsan asla cocuk sahibi olamazsın dedi.10 kez tüp bebek denemesi yapsan 150 binlira harcarsın yinede çocuk sahibi olamazsın,herdoktor bunu göremez,ben uzmanım bu konuda falan filan.bol bol konuştu.artık ağzıyla kuş tutsa ne çareydi.orda 1 ay önce yaptıgı histereskopi operasyonunda ki başarısızlığını birkere kabul etmedi.söyyledikleri ne kadar inandırıcı olabilirdiki.bu konuştuklarından sonra moralimi büsbütün bozdu.ruhumu kararttı.ağladım.hemenbaşka bir doktor arayışına girdm.medikal parkta muayene oldum.doktorum 2 kez histereskopi olmuşsun 3. ye kontrolde gerek olmadıgını hemen tüp bebek tedavisine başlayabileceğimizi söyledi.yaklaşık mustafa acettten aldıgım kötü konuşmalardan 10 gün sonra bu işlemlere başladım.12 yumurtam kaliteli alındı.9 tanesi döllendi.7 tane kaliteli yumurtam kaldı.bunlardan 5 i 5. gün embriyosu oldu.embriolog bana 2 tanesini kullanacağımızı geri kalan çok kaliteli 3 adet 5. gün emriyosunu dondurmamız gerektiğini çünkü bunların çok kaliteli oldugunu belki birdaha bukadar kaliteli elde edemeyeceğimizi söyledi.bende bunları dondurdum.bunları duydugumda mustafa acettin ban asöylemiş oldugu yumurta problemlerim aklıma geldi.dahada sinirleirm bozuldu.neyse 2 adet transfer gerçekleşti.bunlardan 1 tanesi tutundu çok şükür.ve şuan 17 haftalık hamileyim.Allah nasip etti bu günleri gördüm.iyikide kendisine ve söylemiş oldugu omoral bozucu sözlerine inanmamışım ve medikal parkta tedavime devam etmişim.benden size tavsiye sakın bir doktorla yetinmeyin ve ben ben ben diyen doktorlardan uzak durun.iyice araştırın.çünkü kimi doktorlar bizleri sadece para kaynağı olarak görüyorlar.o yaşadıgım kötü günlerden sonra herşeyi Allah a bırakıyorum.hakkımı helal etmiyorum bu tarz doktorlara..Allah hepimizin kalbine göre versin.

Maşallah Rabbim kuxagınada alabilmeyi nasip etsin inşallah.malesef bazen böyle üzücü şeyler olabiliyor şimdi sırada hamilelik sürecinizi güzel geçirebilmeniz.bebegini kucagına aldıgında tüm acıların bitecek merak etme

medical park bahçelievlerde doktorunuz kimdir. VE MUSTAFA acette en son histeroskopi ne zaman olmustunuz acaba ?

Size basindan sonuna kadar katiliyorum. Su surecteki en buyuk pismanligim Mustafa Acet'e gitmek oldu. Ona verecegim histereskopi parasiyla tup bebegin yarisini karsilardim.
Bende medical park'a gitmeye karar verdim. Sizin doktorunuz kim orada ?

Cnm gözün aydın valla tamamen katılıyorum bende histereskopi oldum Mustafa hocsd Allah'tan ona bidaha gitmedim Bülent tıraş a gittim o bana boşuna histereskopi olmuşsun rahimde bı sıkıntı yok hiç tüp bebek yapmamissin önce deneme olabilirdi dedi neyse Bülent hocstfa tüp yaptım ikizlerim şuan çok şükür yabimfalar ve dört aylık olduk çok şükür tanıdığım bı kişiye hem histereskopi hm laporoskopi istemiş 15 bin yih valla yuh yani resmen ticarete dökmüş işi yazık valla onbes küçük bı rakam deil ki

Size basindan sonuna kadar katiliyorum. Su surecteki en buyuk pismanligim Mustafa Acet'e gitmek oldu. Ona verecegim histereskopi parasiyla tup bebegin yarisini karsilardim.
tekrar merhaba...doktorum Latif bey idi.şiddetle tavsiye ederim Latif Bey dende bir görüş almanızı.oldukça dürüst gereksiz işlem yapmayan biri.Allah herkese nasip eder inşallah bir an önce..

tekrar merhaba...doktorum Latif bey idi.şiddetle tavsiye ederim Latif Bey dende bir görüş almanızı.oldukça dürüst gereksiz işlem yapmayan biri.Allah herkese nasip eder inşallah bir an önce..

Medical parkta ali ihsan hocayi onerdi bir arkadasim onun hakkında bilginiz var mi

Medical parkta ali ihsan hocayi onerdi bir arkadasim onun hakkında bilginiz var mi

merhaba tekrardan. Öncelikle şu konuda karar vermek istiyorum.hastaneye karar veremıyorum . MEdical Park bahçelievler mi, bahçeci mi ? Embriyolog ve merkez olarak medical park bahçelievlerin başarıları nasıl ? yoksa başarıları kanıtlanmıs bahçeci Erbil bey mi ?

siz medical parktan doktora karar verebıldınız mı

siz medical parktan doktora karar verebıldınız mı

Merhaba, ben laboratuar farkini bilmiyorum Bahçeci ve medical park arasindaki. Bahceci ile hic gorusmedim cok meshur bir yer tabiki.
Ama medical park bana guvence verdi.
Ben orada çalışan ve orada tup bebek yaptiran iki kisiyle gorustum. Ali ihsan hocayi cok onerdiler o yuzden ona gitmek istiyorum inşallah.
Ancak öğretmen oldugum icin bira daha sure geçmesini bekliyorum okullarin kapanmasina yakinlasinca baslayacagim inşallah.

ulun uluğ ve serdar koç u duydum... baska bılmıyorum.ikisi arasında aklım karışık..

Bir daha tedaviyle bebek düşünürsem ulun bey ilk gideceğim dr olacak. Mustafa hocanın tedavisiyle ve Allah'ın izniyle evladıma kavuştum ama ulun beyin tavrı, samimiyeti, insanı rahatlatan çok güzel bi enerjisi var.

Doktorun karsidaki kisiye guven vermesi ve tedavi goren kisinin de guvenmesi, inanmasi cok cok onemli bence. Doktor seciminde dikkat edilmeli. Ben Mustafa hocaya guvendim cunku kendinden cok emindi daha oncede tup bebek yaptirmistim nedense ona cok guvenmemistim o duygu gelmedi bana, ona esim israr etmisti yaptiralim diye ben pek istemiyodum acikcasi. Ve sonuc negatif olmistu. Cok sukur Mustafa hocada pozitifi gorduk. Tabbii ki once Rabbim ol buyuracak bunlar bi vesile. Allah isteyen herkese nasip etsin..

Zaten Mustafa Hocaya güvenım tam. Ama şöle bi durumö var zaten histeroskopi oldum kendisinde. 2. şart derse ıannın yine olurdum onda ama geçen sene ödediğim fiyat gibi bi fiyata . Şimdi tüp bebek için topladığım 7000 tl yı hısteroskopiye veremem. Hİsteroskopi sartsa 2.kez elbet olacagım ama en azından 3 bine yapacak bir yer bulup, medıcal park gıbı. orda yaptıracagım..Ama umarım mustafa hocay yaptırmadım diye pısman olmam...

Lena86 hic tup bebek tedavisi gormediyseniz bende olsam tup bebek yapmayi denerdim. Fiyatlar cok yukseldi gercekten Allah yardimcisi olsun herkesin. Devlet daha kapsamli bi sekilde el atmali.bu islere.

Merhabalar
Bende Mustafa beyde ilk denemede hamile kaldım şuanda 9+2 hamileyim şükürler olsun.
Allah saglikla kucaginoiza almayi.nasip.etsin.
Kizlarre bu arada.nerelerdesinoz neler yapiyorsunuz minik ponciklerr nasil. Biz 2. Ay asimizi olduk. Gaz sancilarimizda azaldi cok sukur. Ama gunduz uykusu cok az benimkinin cok cabuk uyaniyor. Artik beni ve babasini tanimaya basladi cok sukur. Sizller nasilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…