Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

canım Mustafa Bey'e benim bi tanıdığım gidiyordu ben oradan biliyorum kendisini ama çokta fazla bir bilgim yok. tüp bebeği orada mı yaptırırım bilmiyorum ama hakkında ki yorumlar çok iyi. sen ne zamandır hastasısın? daha önceki tedavilerini başka yerde mi yaptırdın? kendisiyle henüz birebir tanışmadığım için aklımda soru işaretleri var.

Günaydın canım. İki aşılama ve ilk tüp bebeği başka bir hastanede, İkinci tüp bebeği mustafa beyde yaptırdım. Şimdi hastanedeyim histeroskopi yapmak istiyor. İlk reglide işlem için randevu alıcam. Kısmetse sonrada üçüncü tedavi için gün sayıcam. Seviyorum ve çok güveniyorum doktoruma. Hiç aklımda soru işareti yok onunla ilgili.
Sen gidicekmisin mustafabeye karar verdin mi?

günaydın canım. Evet bende çarşamba gününe randevu aldım. gidip bi genel muayene olucam. hem hocayla tanışmış olurum. aklımda 1-2 tüp bebek merkezi var ama karar veremedim henüz.

günaydın canım. Evet bende çarşamba gününe randevu aldım. gidip bi genel muayene olucam. hem hocayla tanışmış olurum. aklımda 1-2 tüp bebek merkezi var ama karar veremedim henüz.

Dosyanıda götür cnm. Elindeki bütün evrakları götür mutlaka çünkü hepsine tek tek bakıp inceliyor. İnşallah seversin güvenirsin. Doktor çıkışı banada yazarmısın. Düşüncelerini ve sana ne diyeceğini ne önereceğini merak ediyorum. Aklındaki diğer doktorlar kimler?

3.kez randevum iptal oldu var mı randevusu iptal olan benden başka? Deli oldum sonunda tekrar randevu falan da almadım. Allah Aşkın'a gidenler saat kaça randevu alıyo? Pazartesi 16.30 du benimki. Mart Ay'ından beri bekliyorum

3.kez randevum iptal oldu var mı randevusu iptal olan benden başka? Deli oldum sonunda tekrar randevu falan da almadım. Allah Aşkın'a gidenler saat kaça randevu alıyo? Pazartesi 16.30 du benimki. Mart Ay'ından beri bekliyorum
Canım hiç randevum iptal olmadı genellikle benim sabah saatlerinde oluyor randevum sağlık sorunum yüzünden idrar torbam tam başladığı için hep sabah saatlerinde oluyor randevum çok su içme hastaligim var

Canım hiç randevum iptal olmadı genellikle benim sabah saatlerinde oluyor randevum sağlık sorunum yüzünden idrar torbam tam başladığı için hep sabah saatlerinde oluyor randevum çok su içme hastaligim var
Bilmiyorum ki deli oldum. Sizin tedaviniz devam ediyo olduğu için sabah veriyolar randevuyu galiba size. Ben ilk kez gidicem bi türlü gidemedim. Mart Ay'ından beri 3 kez iptal oldu. Sabah randevuda vermiyolar

Kizlaaaar ay burda olmaniza cok sevindim. Bende yazin mustafa beye basliycam merak ettigim Tup bebek ne kadara mal oluyor ? Siz ne kadad odediniz. Nolur aydinlatinn beni

Canim iyiyim transfer gerçekleşti üçüncü günüm bugün test tarihi 3haziran inş bu sefer benimledirler bir ömür sağlıcakla olur bebislerim
canim hayırlı olsin transferin innnsallahhh sonu bebekli olsunn♡♡♡
Bana donmus tedavilerle basari oranimiz cokk yuksek demislerdi..kalbini ferah tut insallah olur..
benim de 2 embriyom var.. kismetse alicam 2 3 aya kdr , hazir hissedince .. senden rican donmus transferindeki asamalarini yazar misin canim bana? Nekdr surdu, nasil yapti..ne ilac verdi..yani yumurtalarin dogal catlamasini bekleyip atiyomus diye duydum embriyolari, vucuda dogal gebelik hissi vermek icin.. bir de coraspirin veya vitamin veriyor mu..ilk tedavimde vitaminin v sini vermedi de bana :) kendimi hazirlamak istiyorum acikcasi biraz vitaminlerle..
cok sagol simdiden optum..

Bilmiyorum ki deli oldum. Sizin tedaviniz devam ediyo olduğu için sabah veriyolar randevuyu galiba size. Ben ilk kez gidicem bi türlü gidemedim. Mart Ay'ından beri 3 kez iptal oldu. Sabah randevuda vermiyolar

Ben gecen hafta cumartesi gittim ilk kez ilk görüşmeye . aradığım da 10 gün sonraya verdilerdi . erteleme olmadı ama ameliyatta olduğu için saat 2 de ki randevuma 4 bucukta girdim.

Canım güzel dileklerin için teşekkür ederim regl ikinci günü muayene etti günde 3 kez estrofem folbiol coraspirin ve antibiyotik verdi tek kullanımlık 10gun sonra kontrol dedi gittim rahim kalınlığına baktı 9mm dedi gayet iyi jel yazdı üç gün sonrada transferim oldu ekstra bişey olmadı canım
transfer sonrası progesteron testi istedi kan verdim eğer 10 altı çıkarsa düşük igneye geceriz demişti
eve geldim tahlilin sonucunu öğrenmek için nurdani aradım 6kusur dedi ama mustafa bey ameliyatta çıksın geri döneriz dedi
tam 4saat oldu geri donmediler Çağla hemşire aradım oda hala ameliyatta dedi çok stres oldum en son akşam 7 msj attım hemsireye cvp bekliyorum ne yapacağım dedim mustafa bey bana dönecek bende size dedi iğne kullanacakmisim sabah iğne vurunacagim hastaneye receteyi faksladilar
keşke transfer önce tahlili istemiş olsalardı ben hastaneden çıkmadan sonuç çıkardı bu kadar stres yasamamis olurdum sorun var ama kimde bilemedim

KIZLAR MERHABA,
ne zamandır yazamadım..3.ayım bıtmek uzere..ıyı gıdıyor her sey cok sukur..darısı bu yolda mucadele eden herkeslere:)bıde mustafa hoca ctesı calısmıyor dıye duydum dogruluk payı var mı

canımm kesinlikle o sorun sen de degıl hep dıorum mustafa hoca ne kadar ıyıyse ekıbı bı okadar kotu..hele kı hemsırelerın ılgısızlıgını soylemıyorum bıle..allahh bı an once kucagına almayı nasıp etsın onlara muhtac olmak cok kotusıfır halden anlama

Calisiyor Ben gecen hafta cumartesi gittiydim hatta çok kalabalıktı

Goturucem canim hepsini. Tabiki yazarim. İnş. Bi sorun cikmaz. Diğeri İstanbul tüp bebek merkezi adet bey veya sisli memorial hastanesi. Ama mustafa beyde zaten memorialdan gelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…