- 17 Kasım 2014
- 191
- 112
- 53
- 50
gerçekten önce allaha sonra mustafa beye güveniyorum ama çok yoğun 1 haziranda kısmetse histereskopim varçok saol cnm buldum sonunda bakalım kabul edecekler mi :)
mustafa bey erkek ama muayenede bile hiç bir yerim gözükmüyor ben korka korka gittim ama şimdi çok rahatımgünaydın canım. Evet bende çarşamba gününe randevu aldım. gidip bi genel muayene olucam. hem hocayla tanışmış olurum. aklımda 1-2 tüp bebek merkezi var ama karar veremedim henüz.
bende ondan çok çekiniyordum canım. ben hep bayan doktora gittim şimdiye kadar. gerçi sağlıkta kadın erkek farketmez ama insan yine de çekiniyor.mustafa bey erkek ama muayenede bile hiç bir yerim gözükmüyor ben korka korka gittim ama şimdi çok rahatım
canım beni de az önce aradılar ve yarınki randevumu iptal ettiler. 8 hazirana tekrar randevu verdiler. ayy sinir oldum3.kez randevum iptal oldu var mı randevusu iptal olan benden başka? Deli oldum sonunda tekrar randevu falan da almadım. Allah Aşkın'a gidenler saat kaça randevu alıyo? Pazartesi 16.30 du benimki. Mart Ay'ından beri bekliyorum
valla hiç çekinme bende bayan doktora gidiyordum bana tüp yaptır dedi yaşımdan dolayı sonra mustafa beye gittim zaten ayaklarına kadar çarşaf örtüyor yanındaki bayan yani bacaklarını bile görmüyor ha bide çok yoğun olduğundan randevu saatlerin değişebiliyorbende ondan çok çekiniyordum canım. ben hep bayan doktora gittim şimdiye kadar. gerçi sağlıkta kadın erkek farketmez ama insan yine de çekiniyor.
Canim iyiyim transfer gerçekleşti üçüncü günüm bugün test tarihi 3haziran inş bu sefer benimledirler bir ömür sağlıcakla olur bebislerim
Kizlaaaar ay burda olmaniza cok sevindim. Bende yazin mustafa beye basliycam merak ettigim Tup bebek ne kadara mal oluyor ? Siz ne kadad odediniz. Nolur aydinlatinn beni
KIZLAR MERHABA,
ne zamandır yazamadım..3.ayım bıtmek uzere..ıyı gıdıyor her sey cok sukur..darısı bu yolda mucadele eden herkeslere:)bıde mustafa hoca ctesı calısmıyor dıye duydum dogruluk payı var mı
gerçekten önce allaha sonra mustafa beye güveniyorum ama çok yoğun 1 haziranda kısmetse histereskopim var
bende ondan çok çekiniyordum canım. ben hep bayan doktora gittim şimdiye kadar. gerçi sağlıkta kadın erkek farketmez ama insan yine de çekiniyor.
Canim histereskopide ben sorun yasamistim agri olarak..hayirli haberlerini bekliyorum..en guzeli uyutup yapmalari ama sen ne tercih ettin bilmiyorum..seni cok zorlamayacaksa anestezili yapmani tavsiye edecegim bir dost olarak.. :)gerçekten önce allaha sonra mustafa beye güveniyorum ama çok yoğun 1 haziranda kısmetse histereskopim var
Ay gercekten cokk rahatmis bu tedavi:) cok tesekkur ediyorum canım benimm... progesteron kullanimi kacinilmaz maalesef kimsede yeterli değil ki.. hoca ayni zamanda bir rahim uzmani ya, o nedenle bazen maalesef saatlerce orda kalabiliyo ve hemsireler de onay almadan hic bisey diyemiyorlar.. cagla hemsire bebek bekliyor masallah masallah.. ona ragmen herzaman herkese kosuyor ben boyle goruyorum ama gene de mustafa hoca cok yalniz bence.. bir uzman asistani olmali mutlaka.. hemsireler ilgisiz de diyemem..ben memnunum .. ama tabii ki onlara da zor bize de zor bi surec.zaten o nedenle uzak duruyorum..inan agridan histereskopim yarim kaldi ve cizik atmakmis ilacmis suymus buymus gormek duymak istemuyorum..donmuslarimi gidip alacagim veren allah alan allah..sogan kuru yapiyorum simdi:) artik biktim yani rahmimin islem gormesinden...Canım güzel dileklerin için teşekkür ederim regl ikinci günü muayene etti günde 3 kez estrofem folbiol coraspirin ve antibiyotik verdi tek kullanımlık 10gun sonra kontrol dedi gittim rahim kalınlığına baktı 9mm dedi gayet iyi jel yazdı üç gün sonrada transferim oldu ekstra bişey olmadı canım
transfer sonrası progesteron testi istedi kan verdim eğer 10 altı çıkarsa düşük igneye geceriz demişti
eve geldim tahlilin sonucunu öğrenmek için nurdani aradım 6kusur dedi ama mustafa bey ameliyatta çıksın geri döneriz dedi
tam 4saat oldu geri donmediler Çağla hemşire aradım oda hala ameliyatta dedi çok stres oldum en son akşam 7 msj attım hemsireye cvp bekliyorum ne yapacağım dedim mustafa bey bana dönecek bende size dedi iğne kullanacakmisim sabah iğne vurunacagim hastaneye receteyi faksladilar
keşke transfer önce tahlili istemiş olsalardı ben hastaneden çıkmadan sonuç çıkardı bu kadar stres yasamamis olurdum sorun var ama kimde bilemedim
anestezili olcakmışım dr öyle dediCanim histereskopide ben sorun yasamistim agri olarak..hayirli haberlerini bekliyorum..en guzeli uyutup yapmalari ama sen ne tercih ettin bilmiyorum..seni cok zorlamayacaksa anestezili yapmani tavsiye edecegim bir dost olarak.. :)
merhaba cnm.. maşallah iyi olmana çok sevindim cnm. cinsiyeti öğrendiniz mi :) ? mustafa bey cumartesi günleride çalışıyor cnm
Gittiniz mi Mustafa beye?Bende yarın Mustafa beye gideceğim ilk Görüşmeye bakalım ne diyecek merak ediyorum histeroskopi ne zaman
canım beni de az önce aradılar ve yarınki randevumu iptal ettiler. 8 hazirana tekrar randevu verdiler. ayy sinir oldum
Geç olsun da güç olmasın. Sabırla bekliyorum bende. Sonu güzel olur inşallah. Sinir olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?