- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Allah allah ben aksam baktim cikio aramada aslinda:) sen napttin gittinmi mustafa beye
cumartesi gittim cnm yarın kürtajım olcak işte.. kendiside yapmıyor başka doktora yönlendirdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah allah ben aksam baktim cikio aramada aslinda:) sen napttin gittinmi mustafa beye
Canım Allah im yardımcın olsun. .neden başka dr a yönlendir di.cumartesi gittim cnm yarın kürtajım olcak işte.. kendiside yapmıyor başka doktora yönlendirdi
Canım Allah im yardımcın olsun. .neden başka dr a yönlendir di.
Karamsarsln canım Rabbim yardimcin olsun en kisa zamanda Allahım yüzünü guldursun Çifter olsun bebeklerin
Regl oldum yarın nurdani arayıp randevu alcam çarşamba sabah erken saate hakkımızda hayırlısı Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin...
Amin canım inşaallah..Hadi hayırlısı tatlım. İnş herşey dört dörtlük yolunda gider.
Mustafa bey dalinda bana gore bir numara bir d. İnsan kendini onun yaninda cok huzur hissediyor cunku insana gercekten guven veriyor bilgileri ve tecrubesiyle herseyi ince ayrintisana kadar anlatiyor kafanizda hic soru isareti kalmiyor giden herkeste cok.memnun gidip gormenizi ve fikrini almanizi gercekten isterimMustafa acet nasil bir doktor kizlar bilgilerinizi tecrubelerinizi anlatirmisiniz bende ona gitmeyi dusunuyorum
Favorimm mustafa bey siddetle tavsiye ediyorumkızlar bana biri acil akıl versin.Ben Banu hanımın hastasıydım medipolde.4 ay bir tedavi verdi bitince gel dedi.Yarın için randevu alayım dedim hastaneden ayrılmışŞimdi bana dediler ki mustafa bey veya günseli hanım var.Onlardan birine yönlendirelim dedi.Ben karasız kaldım.Bayan erkek ayırmamda şimdiye kadar gittiğim erkek doktorlarla pek enerjim tutmamıştı,o yüzden bayan tercih etmiştiim.Ama şimdi sanki orda mustafa beyi daha çok övüyorlar ama bilemedim.Siz ne dersiniz...
çok teşekkür ederim canım.Ben daha önce aşılama yaptırdım ayrıca klomen tedavisi falanda oldum hep erkekti hep sorunlu geçti.O yüzden kararsız kaldım.Banu hanımda iyiydi ama medipol benim evime çok yakın oda artık orda değil.Ama tavsiyen için teşekkürler...:)Favorimm mustafa bey siddetle tavsiye ediyorum
grubun adı tüp bebek mucizemize adım adım admini dilek dilber aslan galibaCanım face den takip ediyorum bende oradi herkese açık ..kapali bi grup varmış onu arıyoruum. .malum bu tedavi işi ni herkesten gizlemeye çalışınca kimse görmesin diye girip çıkıyorum.
kızlar bana biri acil akıl versin.Ben Banu hanımın hastasıydım medipolde.4 ay bir tedavi verdi bitince gel dedi.Yarın için randevu alayım dedim hastaneden ayrılmışŞimdi bana dediler ki mustafa bey veya günseli hanım var.Onlardan birine yönlendirelim dedi.Ben karasız kaldım.Bayan erkek ayırmamda şimdiye kadar gittiğim erkek doktorlarla pek enerjim tutmamıştı,o yüzden bayan tercih etmiştiim.Ama şimdi sanki orda mustafa beyi daha çok övüyorlar ama bilemedim.Siz ne dersiniz...
grubun adı tüp bebek mucizemize adım adım admini dilek dilber aslan galiba
canım mutlaka günseli hanımda çok iyidir ama ben mustafa beye gidiyorum. bence alanında süper bir doktor devamlı araştırma yapıyor bildiklerim bana yeter demiyor... her ayrıntıyı tek tek anlatıyor. bana önceki doktorum hiç bilgi vermezdi ama mustafa bey öyle değil. istersen iyice bir araştır ona göre karar ver cnm. hakkında en hayırlısı neyse o olsun inşallah
Slm cnm benim embriyo genetik sonucum geldi. Embriyo anomalili çıkmış. Malesef transfer iptal edildi. Senin doktorla görüşmen nasil gecti durum ne oldu. Bugu medipoldeyim ablam burada calisiyor da. Bugun burada olan arkadaslar varmi kizlar :))
cnm o ne demek?
benim dün kürtajı yapan doktorumla randevum vardı. çok şükür rahim iyi durumdaymış ve kist falanda yokmuş. haftayada mustafa beyle randevum var kısmetse bakalım o neler dicek
Merhaba kızlar benim cumartesi kontrolum var rahim kalinligina bakılacak büyük bir ihtimalle haftaya bu gün transfer olur sağlıklı cozunurse Embriyolar cumartesi giden varmı hastaneye