Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

kızlar bana biri acil akıl versin.Ben Banu hanımın hastasıydım medipolde.4 ay bir tedavi verdi bitince gel dedi.Yarın için randevu alayım dedim hastaneden ayrılmış:KK43:Şimdi bana dediler ki mustafa bey veya günseli hanım var.Onlardan birine yönlendirelim dedi.Ben karasız kaldım.Bayan erkek ayırmamda şimdiye kadar gittiğim erkek doktorlarla pek enerjim tutmamıştı,o yüzden bayan tercih etmiştiim.Ama şimdi sanki orda mustafa beyi daha çok övüyorlar ama bilemedim.Siz ne dersiniz...
Mustafa Acet ile görüşmenizi tavsiye ederim öncelikle sizin dr inanıp güvenmeniz gerekiyor ki Mustafa Bey deneyimi hastaya karşı tutumu ile son derece o güveni veriyor

çok teşekkür ederim canım.Ben daha önce aşılama yaptırdım ayrıca klomen tedavisi falanda oldum hep erkekti hep sorunlu geçti.O yüzden kararsız kaldım.Banu hanımda iyiydi ama medipol benim evime çok yakın oda artık orda değil.Ama tavsiyen için teşekkürler...:)

Kesinlikle mustafa bey derim.ona.gidince.sen.de karar verceksin.okadar ilimli ve cana.yakinki insani rahatlatiyor konusmasiyla bence.gorus ve kararini ver

merhaba arkadaşlar bende bugün gittim mustafa beye sizin ve nurme nurme nin tavsiyesiyle . kendi doktorumun muazzam dediği hsg filminde sorun buldu. bu rahimle gebe kalırsın ama 5 6 ay sonrasını göremezsin dedi. ayrıca ben yumurta takibi görüyordum , gebelik tedavisine görmene gerek yok gebelikte tedavi görmen lazım dedi.. rahim için operasyon yapacakmış

Yaa canim.cok arasini acmissin ama.bazi dr.lar anlamiyor hsg.den sadece dosyaya bakip sorun yok diyiyorlar bence sen butun testlerini alip git mustafa beyin onerisini kesinlikle al benimde hsg me bakip sorun yok denmisti baska yerde iki tup bebek yaptim ikincide tuttu ve ikizlerim 22 haftada dogdu rahimde sekil bozuklugu yuzunden yavrularim yer kalmadigi icin erken.dunyaya geldilerki okadar eziyetten sonra kavusmustum.onlara sonra dr degistirdim mustafa beye gittim tekrar rahim filmi istedi rahimde sekil bozuk ve sag tupum sivi toplamis o sivinin bir damlasi bir embriyo icin buyuk bir gol demekmis hem.histeroskopi hemde laparoskopi onerdi mustafa bey hemen.kabul ettim benim rahim.resmen.kadeh seklindeydi normal rahimlere bakinca ben.bile anladim yani normal.olmadigini martta tup denedim iste tuttu fakat dusuk yaptim nasip degilmis ama.inaniyorumki mustafa bey benim.ve bir cok kisinin mucizelerinin gelmesine vesile olacak allahin.izniyle insalah sende.dogru karari ver canim.git on goruame yap ucretsiz zaten

dediğini yaptım gittim ve benimde rahimde şekil bozukluğu varmış

merhaba arkadaşlar bende bugün gittim mustafa beye sizin ve nurme nurme nin tavsiyesiyle . kendi doktorumun muazzam dediği hsg filminde sorun buldu. bu rahimle gebe kalırsın ama 5 6 ay sonrasını göremezsin dedi. ayrıca ben yumurta takibi görüyordum , gebelik tedavisine görmene gerek yok gebelikte tedavi görmen lazım dedi.. rahim için operasyon yapacakmış
Merhaba canım çok iyi bir Dr bende bugün sabah saatlerinde ordaydim çoğu kisiyide inceledim aslında kk kim var burada diye
sen kaçta ordaydin

Dedigini muhakkak yap canim o bu iste inan.uzman nece tup bebek yapip sonra mustafa hoca da amaliyat olup normal gebe tanidiklarim var insallah sanada vesile olur eger esinde sorun yoksa bu amaliyati ol allahin izniyle saglikli bir gebelik gecirirsin hatta facebook sayfan varsa orda tup bebege adim adim diye sayfa var uye ol orda cogu arkadas mustafa beyin hastasi gor bak nekadar basarili bu konuda

Dedigini muhakkak yap canim o bu iste inan.uzman nece tup bebek yapip sonra mustafa hoca da amaliyat olup normal gebe tanidiklarim var insallah sanada vesile olur eger esinde sorun yoksa bu amaliyati ol allahin izniyle saglikli bir gebelik gecirirsin hatta facebook sayfan varsa orda tup bebege adim adim diye sayfa var uye ol orda cogu arkadas mustafa beyin hastasi gor bak nekadar basarili bu konuda

buradan facebooktan yer yerden takip ediyorum mustafa beyi hastalarını. mustafa beyde aynısını dedi gebelik için tedaviye gerek yok dedi sadece rahim için operasyon geçirmem lazım onun içinde adeti bekleyeceğim.. klomenle yumurta takibi görmüştüm o da yumurta fazlalıgı yapmış adetlerim düzensizleşti kendi kendime etmişim

Çok sevindim cnm gitmene. Histeroskopimi yapıcakmış? Ben başka doktorda histeroskopi oldum ama kendiside gerek görürse tekrardan yapacagını soylemişti. Çok güveniyorum kendisine. Ne derse kabul edicem. İnşallah operasyondan sonra normal yolla hamile kalırsın cnm

Çok sevindim cnm gitmene. Histeroskopimi yapıcakmış? Ben başka doktorda histeroskopi oldum ama kendiside gerek görürse tekrardan yapacagını soylemişti. Çok güveniyorum kendisine. Ne derse kabul edicem. İnşallah operasyondan sonra normal yolla hamile kalırsın cnm

Evet canım. Zaten sonrasında gebeliği bekleyeceğiz tedaviye gerek yok dedi ki zaten bu rahimle de hamile kalırsın dedi.. Güven gerçekten çok önemli çünkü bizler herşeyi araştırıyoruz doktor bize kafamizda ki sorulara cevap verebilsin istiyoruz.. İnşallah sende güzel sonuçlar alırsın tekrar evlat acisi yasamazsin canım

Evet canım. Zaten sonrasında gebeliği bekleyeceğiz tedaviye gerek yok dedi ki zaten bu rahimle de hamile kalırsın dedi.. Güven gerçekten çok önemli çünkü bizler herşeyi araştırıyoruz doktor bize kafamizda ki sorulara cevap verebilsin istiyoruz.. İnşallah sende güzel sonuçlar alırsın tekrar evlat acisi yasamazsin canım

hadi bakalım hayırlısı olsun cnm.. bu şekilde bilgi vermesi bile çok güzel. en azından bir süreliğine bekleyeceksiniz. bi bakmışsın 1-2 ay sonra bize güzel haberler vermişsin :)

inşallah cnm hepimiz doğal yollarla sağlıklı hayırlı evlatlara sahip oluruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun

günaydın kızlar, herkese merhaba. Bende haftaya çarşamba mustafa hocadan randevu aldım. 20 aydır bebiş için uğraşıyoruz. birde kendisine görünmek istiyorum. bakalım neler diyecek? kısmetse ramazandan sonra tupe başlayacağız.

günaydın kızlar, herkese merhaba. Bende haftaya çarşamba mustafa hocadan randevu aldım. 20 aydır bebiş için uğraşıyoruz. birde kendisine görünmek istiyorum. bakalım neler diyecek? kısmetse ramazandan sonra tupe başlayacağız.

merhaba cnm... öncelikle hayırlı uğurlu olur inşallah. 20 aydır doğal yollarla mı deniyorsunuz? ilk defa mı deneyeceksiniz? çok doğru adreste olduğunu söyleyebilirim kendi adıma :)

merhaba cnm... öncelikle hayırlı uğurlu olur inşallah. 20 aydır doğal yollarla mı deniyorsunuz? ilk defa mı deneyeceksiniz? çok doğru adreste olduğunu söyleyebilirim kendi adıma :)
canım geçen sene nisan-mayıs-haziran da 3 ay klomen + çatlatma iğnesi ile tedavi gördüm. temmuz ayında hsg çektirdim. ağustos ve eylülde de aşılama yaptırdım. ama hiç gebelik yaşamadım. bu ayda adetim 1 hafta gecikti ama testler negatif. bende ramazandan sonra tüpe geçicem ama öncesinde hemde adet gecikmesşnden dolayı muayene olmak istedim. aynı zamanda hsg'ye tahlillerime falan baksın diyorum. belki tüp öncesi yapılması gereken bişey çıkar diye.

canım geçen sene nisan-mayıs-haziran da 3 ay klomen + çatlatma iğnesi ile tedavi gördüm. temmuz ayında hsg çektirdim. ağustos ve eylülde de aşılama yaptırdım. ama hiç gebelik yaşamadım. bu ayda adetim 1 hafta gecikti ama testler negatif. bende ramazandan sonra tüpe geçicem ama öncesinde hemde adet gecikmesşnden dolayı muayene olmak istedim. aynı zamanda hsg'ye tahlillerime falan baksın diyorum. belki tüp öncesi yapılması gereken bişey çıkar diye.

benim tedavilerimde senin gibi devam etti cnm. hsg, 3 ay klomen+çatlatma, iki aşılama, iki tüp bebek ve histeroskopi... ikinci tüp bebeği mustafa beyde yaptık ve hamile kaldım ilk defa ama kısmet değilmiş kürtaj olmak zorunda kaldım.. inanıyorum ki 3. de Allah'ın izni ve mustafa beyin desteğiylede bu iş olacak :) yani böyle olmasını ümit ediyorum :)

bi göster bakalım cnm.. önce sorunun ne olduğunu bulup sana ona göre tedavi uygular..
bizide haberdar et mutlaka..

bende ramazandan sonra tekrardan başlamayı düşünüyorum ama önemli olan mustafa beyin bana vereceği zaman tabiki..

Back
X