Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Cnm ben primanın göbek oyuntulusunu aldım. Bana herkez primayı tavsiye etti. Eğer senin yazdığın gibi sorunlar yaşarsam bende değiştiririm artık.
Allah'ın izniyle sayılı günlerimiz kaldı. Bi yandan korku var bi yandan heyecan. O günü bi atlatsam bebeğimi sağlıkla kucağıma bi alsam rahatlıcam sanırım. Geceleri uyuyamıyorum zor geçiyor. Ama az kaldı hiç şikayetçi değilim. Çok merak ediyorum kızımı. Ultrasonda da göremedik hiç kims benziyor acaba :)
Oyy peşpeşe doğumlarımız olacak Allah'ın izniyle. Sayfamızda çiçekler açacak :)
Ins cnm bizde senin dogum haberini merakla bekliyoruz prensesinle saglikla bi dogum gerceklestireceksin Allah in izniyle. Sakin buraya yazmayi unutma merak ederiz :) bak ben bile heyecanlandim ya simdi..

Kızlar beni bugun doğuma alıyorlar
Dün lekelenmem oldu. İçerde kanama olmuş. Öğlen alıcaklar bebeği
Korkuyorum dua edin

Korkuyorum dua edin
Bıtanem korkulacak bısı yok kı demkkı dogum basladı ondan alıyorlar zamnın geldı ama artık hadı hayırlı haberlerle don ıns bak melegıne kavusuyorsun duamız sennle bıtanem

karamsarkavuşuyor sun bakst: 48283679 .!.:
Korkuyorum dua edin
Korkma ne guzel kavuşuyor sun bak :)inşallah hersey yolunda gider canım

Korkuyorum dua edin

Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla al kucağına :KK200: aylardır gün saydığın gün geldi çok şükür :KK36:

Arkadaslar ilk kez randevu icin aradim ama coook ileri tarihte randevu acilacakmis. Siz ilk randevuyu nasil aldiniz

Arkadaslar ilk kez randevu icin aradim ama coook ileri tarihte randevu acilacakmis. Siz ilk randevuyu nasil aldiniz

Ben geçen sene mayısta gittim bu kadar yoğun değildi o zamanlar 10 gün sonrasına randevu vermişlerdi.
Şimdi 2-3 ay sonrasına kadar vermiyorlar. Ay söyleyip şu tarihte arayın diye öbür ki aylara randevu açıyorlar. Ya da hocaya face üzerinden rahim filmini atıp hoca histeroskopi derse ameliyat için adet olunca arayıp ameliyat gününe randevu verdirtiyor.

Seliiinn ay arkadaşım şu saatler doğumdan çıkmış mucizenize çoktan kavusmussunuzdur sağ selim inşallah. Ben bile çok heyecanlandim doguma girecegim yazdigini okurken :anne::KK200::nazar::KK46::nazar: bizi musait olunca haberdar et inşallah olur mu.merakla bekliyoruz grubumuzun güzel annesini ve kizcesini:KK49:

Selinn cnm hadi insallah prensesine kavusmussundur saglikla. Haberdar et bizi cok merak ediyoruz canimm yaa

Kızlar bugün doktora gittim bu zamana kadar kızımın yüzünü hiç görememiştik hiç göstermiyordu hep sırtını dönüyordu ki bugün çok şükür görebildik:) çok minnoş çok tatlı yaa çok değişik çok güzel bi duyguydu doğuma 2 ay gibi bir zaman var ama sanki Zaman hiç geçmiyormuş gibi :))

Kızlar bugün doktora gittim bu zamana kadar kızımın yüzünü hiç görememiştik hiç göstermiyordu hep sırtını dönüyordu ki bugün çok şükür görebildik:) çok minnoş çok tatlı yaa çok değişik çok güzel bi duyguydu doğuma 2 ay gibi bir zaman var ama sanki Zaman hiç geçmiyormuş gibi :))
Masallah cnm evet cok degsiik cok guzel bi duygu. Banada oyle geliyo ya zaman hic gecmiyo. Gecen birine soyledim 6 ayi doldu diye aaa oldumu o kadar dedi ne cabuk geciyir zaman dedi. Dedim bi de bana sor sen onu:) Allah sag salim kucagumiza almayi nasip etsinde bekkeriz cnm artik cok bekledik biz zamaninda bunlar tatli beklemeler.

Masallah cnm evet cok degsiik cok guzel bi duygu. Banada oyle geliyo ya zaman hic gecmiyo. Gecen birine soyledim 6 ayi doldu diye aaa oldumu o kadar dedi ne cabuk geciyir zaman dedi. Dedim bi de bana sor sen onu:) Allah sag salim kucagumiza almayi nasip etsinde bekkeriz cnm artik cok bekledik biz zamaninda bunlar tatli beklemeler.
Bende hastanwye gıdıorum kıslar kontrol var bugun bakalım benm veletler napıoo

Geçer canım geçer hatta sanki hiç hamilelik yaşamamışsın gibi gelir.:-)Rabbim sagsaglim kucagınıza almayı nasip etsin kızlar.bütün isteyen kadınlar bu duyguyu tatmalı tarifsiz bişey bu :-)

Bızde geldık hastaneden cok sukur kızlar mınokslarım cok iiler bın sukur ya ıns dort hafta daha dayanırız dedı drum dua edın bana da kızlar ya

Bızde geldık hastaneden cok sukur kızlar mınokslarım cok iiler bın sukur ya ıns dort hafta daha dayanırız dedı drum dua edın bana da kızlar ya

Maşallah onlara. Bi şikayetin falan var mı canım. Güzel haftalardasın inşallah daha da ilerleyecekler

Back
X