Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Benim henuz belli degil cnm doktor normalden yana gibi ama gidisata gore karar veririz demisti en son. Bende nornalden biraz korkuyorum sanki

Son ana kadar belli olmuyor doğum şekli. Ben doğum kısmını pek düşünmemiştim öncelik normal he olmadı sezeryan farketmez kafasındaydım sezeryan oldu rahatta geçti :KK51:

mustafa acetten memnun kalan cok ama bana
Acetto klinikte muayene 400 aşılama 2500 lira tüp bebek fiyatını bilmiyorum
Acetto klinikte muayene 400 aşılama 2500 lira tüp bebek fiyatını bilmiyorum

fiyatı korkunc derecede artmıs artık acıbadem de yapıyor ameliyatları ve tupu bende bu ay gidecektim ama fiyatı duyunca sok gecirdim.ıkı aşılama ıkı tup ıyıce helak oldum son kez musatafa beyde deneyecektim ama olmadı basından beri ona ısınamamıtım sankı cok reklamını yapıyor gibiyidi ama sosyal medyada o kadar ovuyorlarkı acaba benmı yanılıyorum diye dusunup ona gitmeye karar vermiştim.ama yok tamamen maddiyat zenginlerin doktoru işinde basarılı evet insan olarak bir hekım bile diyemeyecegım.insanların umutlarını sömürmeye RABBİM firsat vermesin ne yazıkkı insanlar muhtac neyi var neyı yok cocuk ugruna dökmek zorundalar

mustafa acetten memnun kalan cok ama bana

fiyatı korkunc derecede artmıs artık acıbadem de yapıyor ameliyatları ve tupu bende bu ay gidecektim ama fiyatı duyunca sok gecirdim.ıkı aşılama ıkı tup ıyıce helak oldum son kez musatafa beyde deneyecektim ama olmadı basından beri ona ısınamamıtım sankı cok reklamını yapıyor gibiyidi ama sosyal medyada o kadar ovuyorlarkı acaba benmı yanılıyorum diye dusunup ona gitmeye karar vermiştim.ama yok tamamen maddiyat zenginlerin doktoru işinde basarılı evet insan olarak bir hekım bile diyemeyecegım.insanların umutlarını sömürmeye RABBİM firsat vermesin ne yazıkkı insanlar muhtac neyi var neyı yok cocuk ugruna dökmek zorundalar
Siz muayene olmusmuydunuz Mustafa hocaya. Bi de sorun neydi sizde. Allah yardimciniz olsun hepimiz bu yollardan gectik umudunuzu kaybetmeyin tabi doktora inanmak guvenmek cok onemli. Ama ben memnun kaldim hocadan medipoldeyken fiyatlarda daha makuldu tabi ssk anlasmasi falanda vardi. Ayda bi kac hastaya ucretsiz tedavi yapacakmis isterseniz bi gorusun derim.

Kızlar kızlarrrrrr yaaaa yazamadım kusura akmayın ama cıdden teli elime alamadım cok fenalardaym gaz sıkıntısı yasıyoruz 16. Gunumz bugun sukur ama ıkız zormus ve guzelkıgı cokmus cok sukur verene rabbım sızefe kucagınxa almayı nasıp etsın kuzular yasemn cnm herdey yolunda dımı kılo alımı ii mi canını sıkmıstın bı ara

Bebegin ihtiyaclari tamam gibi cnm bi benim terligim bebisin taragi ve mevlut icin hediyelikler kaldi yani bitti sayilir. Yarin kontrolum var cnm bakalim gidince yazarim. Insallah hersey yolundadir. Cnm korku oluyomu sende bende biraz var nedense normal dogum okursa korkacakmisim gibi geliyor. Bir de bu nst ye girince vajinal olmuyor degil mi daha hic girmedim de merak ediyorum.

Canım naber nasılsın gittin mi doktora yazmadın

Kızlar kızlarrrrrr yaaaa yazamadım kusura akmayın ama cıdden teli elime alamadım cok fenalardaym gaz sıkıntısı yasıyoruz 16. Gunumz bugun sukur ama ıkız zormus ve guzelkıgı cokmus cok sukur verene rabbım sızefe kucagınxa almayı nasıp etsın kuzular yasemn cnm herdey yolunda dımı kılo alımı ii mi canını sıkmıstın bı ara
Cnm kolay gelsin Allah kolayligini verir hem miniklerin icin herseye deger bunlarda olacak gaz sancisi falan gecer insallah. Masallah ne cabuk oldu 16 gun ya. Sen simdi evde dört donuyosundur cnm ya nerden nereye cok sukur Rabbime

Canım naber nasılsın gittin mi doktora yazmadın
Cnm evet gittim hersey yolunda dedi doktor bebek donmus basi asagiya dogru normal dogum gibi duruyor simdi dedi. Nst ye de bi 15 gun sonra sokacakmis beni. Kilsu 2240 grammis gayet normalmis. Hareketleride cogaldi cnm seninkinin hareketleri nasil yavaslama varmi son haftalar yavasliyor diyorlarda

Siz muayene olmusmuydunuz Mustafa hocaya. Bi de sorun neydi sizde. Allah yardimciniz olsun hepimiz bu yollardan gectik umudunuzu kaybetmeyin tabi doktora inanmak guvenmek cok onemli. Ama ben memnun kaldim hocadan medipoldeyken fiyatlarda daha makuldu tabi ssk anlasmasi falanda vardi. Ayda bi kac hastaya ucretsiz tedavi yapacakmis isterseniz bi gorusun derim.
biz telefonda görüstuk ben de durumumu anlattım bana cok kotu kızdı gidin devlete falan ama hıc konusma hakkı vermedi devlette denedim diyecegım ama söz hakkı vermiyorkı tek cocuk oldugumu yanlız oldugumu haytta babmın kucuklukten ayrıldıgı falan hep anlattım dedim olursa olur yoksa ısrar etmiyorum zaten dedim ama oyle sinirlıydıkı eşimin tup e parab yuzunden yanasmadıgını falan dedim biraz indirim yaparsa ikna olacagını dedim ama nafile cok kötu biri gibiydi daha da ayrıntıları var da yazamıyorum egosu cok yuksek bir insan alışmıs hep takdir görmeye ALLAHA YEMİN EDERİM SADECE DURMUMU BELİRTTİM OLMAZSA KABUL DEDİM NE GEREK VARDI ARAYIP O KADAR LAFI DEMEYE.ALLAHA HAVALE EDİYORUM O GECE PSIKILOJIM BOZULDU KALBİM ÇARPINTI YAPTI.ben medipol de muyne oldum zaten histerospı demişti simdide fiyat artmıs bana hiç demedi her ay bir hastaya indirim yaparım diye

Cnm evet gittim hersey yolunda dedi doktor bebek donmus basi asagiya dogru normal dogum gibi duruyor simdi dedi. Nst ye de bi 15 gun sonra sokacakmis beni. Kilsu 2240 grammis gayet normalmis. Hareketleride cogaldi cnm seninkinin hareketleri nasil yavaslama varmi son haftalar yavasliyor diyorlarda

Canım ben öyle belirgin bir yavaşlama yada azalma hissetmiyorum açıkçası aksine büyüdüğünden ve güçlendiğinden daha belirgin hissediyorum her hareketini ama yerinin daralmasının verdiği sıkışıklığı da hissedebiliyorum sanki sinirleniyomuş gibime geliyo :) son bir hafta canım doğuma bana dua edin kader arkadaşlarım :))

Canım ben öyle belirgin bir yavaşlama yada azalma hissetmiyorum açıkçası aksine büyüdüğünden ve güçlendiğinden daha belirgin hissediyorum her hareketini ama yerinin daralmasının verdiği sıkışıklığı da hissedebiliyorum sanki sinirleniyomuş gibime geliyo :) son bir hafta canım doğuma bana dua edin kader arkadaşlarım :))
Rabbim saglıcakla kucagına versin inşallh.merak etme canım dogum olur biter onun varlıgına öyle bir alışıverirsinki sanki daha önce onsuz hayatın yokmuş gibi gelir :-)Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu inşallh :KK46:

Ay cnm ya heyecan var tabi simdi sende Rabbim sag salim saglikla insallah bi dogum yapmani.nasip etsin. Sorma ya bende bu siralar hareketleri cok hissediyorum her degisik.herekette ay erken dogum olmasin dusuncesi geciyor aklimdan :) Tabi bu arada midem iyice skisti geceleri rahat uyku falanda yok karnim buyudukce rahatsizlik veriyor. Bu arada leyla dogum zamani sen neredeyse haftani tamamlayacaksin demi cnm. Darisi basima insallah :)

biz telefonda görüstuk ben de durumumu anlattım bana cok kotu kızdı gidin devlete falan ama hıc konusma hakkı vermedi devlette denedim diyecegım ama söz hakkı vermiyorkı tek cocuk oldugumu yanlız oldugumu haytta babmın kucuklukten ayrıldıgı falan hep anlattım dedim olursa olur yoksa ısrar etmiyorum zaten dedim ama oyle sinirlıydıkı eşimin tup e parab yuzunden yanasmadıgını falan dedim biraz indirim yaparsa ikna olacagını dedim ama nafile cok kötu biri gibiydi daha da ayrıntıları var da yazamıyorum egosu cok yuksek bir insan alışmıs hep takdir görmeye ALLAHA YEMİN EDERİM SADECE DURMUMU BELİRTTİM OLMAZSA KABUL DEDİM NE GEREK VARDI ARAYIP O KADAR LAFI DEMEYE.ALLAHA HAVALE EDİYORUM O GECE PSIKILOJIM BOZULDU KALBİM ÇARPINTI YAPTI.ben medipol de muyne oldum zaten histerospı demişti simdide fiyat artmıs bana hiç demedi her ay bir hastaya indirim yaparım diye
Cok sasirdim acikcasi Allah yardimciniz olsun. Ben de devlette denemistim. Face de yazmisti ben oradan gordum her ay bi kac hastaya indirim gibi bisey uygulayacagim yazdi durumu iyi olmayanlar icin.

Cok sasirdim acikcasi Allah yardimciniz olsun. Ben de devlette denemistim. Face de yazmisti ben oradan gordum her ay bi kac hastaya indirim gibi bisey uygulayacagim yazdi durumu iyi olmayanlar icin.
ne walla böyle insainnyildizi batismadumi barışıyor dunnaksammesim razı oldu tamam no iyiyse para biriktirip gidelimndiye zatennhisteroskopiye para var su an ama o inistemiyorumnarrik psikikoloji çok önemli bu tedavide ona katlanmak çok zor olur gerçi parayı veren ilgi çok olur arkadaşıma çok iyi davranmış bir ilgi bir ilgi görsen diyor muyanen400 olmus

K
Ay cnm ya heyecan var tabi simdi sende Rabbim sag salim saglikla insallah bi dogum yapmani.nasip etsin. Sorma ya bende bu siralar hareketleri cok hissediyorum her degisik.herekette ay erken dogum olmasin dusuncesi geciyor aklimdan :) Tabi bu arada midem iyice skisti geceleri rahat uyku falanda yok karnim buyudukce rahatsizlik veriyor. Bu arada leyla dogum zamani sen neredeyse haftani tamamlayacaksin demi cnm. Darisi basima insallah :)
ızlar twhlıkelı zamanı gecmıssınz korkmayın artık ben 36+0 da yaotım bakın sukur beeklerım yanımdalar saglıklılar sukurler oksun sımdı süt derdındeyız ne sut yapar ne yaomaz ne gaz yapar kızım kolik olma yolunda sankı cok sancısı varya sabahı sabah edıoruz sormayın ama sukurler olsun ya

Sagolasın canım.evet 3tane 2bacaktan 1koldan.bacaktakilerok canını yaktı zor sakinleşti kızım.canım normalde ateş oluyormuş ama ben ateş düşürücü veedim aşıdan önce çok şülür ateşi çıkmadı.koldan olanıda 3gün banyo yasak su degmemesi gerekiyoröuş.canım daha tam alışamadılarki benimkide dün gece 4 e jadar uyumadı bazen oluyor işte gülücükler saçıyor uyumamak için direniyor :-)3aydan sonra düzeliyormuş bekliyorum bakalım .2 ay da 2 kilo aldık canım 5400 olduk 2hafta sonra kontrolümüz var bakalım.çok şükür anne sütü veriyorum dr başka bişey verme dedi.2ay tamamladıktan sonra ses vermeye başladı şimdi bi daha tatlı oluyorlar insan sevmelere doyamıyor :-)seninki nasıl toparlandı mı maşallh klosuda güzeldi :-)sen nadılsın nasıl geçiyor annelik :-)

Oyy maşallahh yerim ben tosbiğini. Allah'tan bu aşı acılarını hiç bilmeyip hatırlamayacaklar. Keşke o anda hiç canları acımasa. Ağlamalarına hiç dayanamıyorum.
Bizde iyiyiz çok şükür cnm. Bitmek bilmeyen burun tıkanıklığımızda var ama sanki her gün biraz daha iyileşiyor. Yarın mevlüdümüz var. Aralığın 12 de iş başı yapmam lazım ama 2 ay da ücretsiz kullanmak istiyorum. Bakalım ayarlayabilcek miyim. Sevdim anneliği :)

Çok sağol öznurum inşallah darısı isteyen herkese yasemincim 39 hafta bitiyor doğum yapacağım zamanda kısmetse dr um en fazla 1 hafta önce alırım erken almam dedi tabiki içerde durması sorun yoksa eğer daha iyi ama artık iyice daraldı yerleri bebişlerin son bir buçuk iki ay çok ağırlsşıyor insan yatakta dönemiyosun nefes almakta güçlük mideye baskı eğilip kalkamıyosun ama hepsine değer çok şükür bin şükür geceleri dua edip ağlarken bebek sahibi olmak için şimdi doğum zamanımız geldi bundan güzel duygu yok tarifi yok Rabbim isteyen dileyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ❤️

Cnm 14. Günden sonra gaz ilacına başlanıyor diye biliyorum.

Nurse kullanıyorum cnm ama cok fayda etmedı yA sabahlara kadr ayaktayız sırma bı tane fe deıl ıkısı bırden baslıo bazen skrma cok sukur vefdıgıne rabbjmın ama dun gece ıkı saat uyudum ama deger bebişlerime ya cok tatlılaf cooooj

Oyy maşallahh yerim ben tosbiğini. Allah'tan bu aşı acılarını hiç bilmeyip hatırlamayacaklar. Keşke o anda hiç canları acımasa. Ağlamalarına hiç dayanamıyorum.
Bizde iyiyiz çok şükür cnm. Bitmek bilmeyen burun tıkanıklığımızda var ama sanki her gün biraz daha iyileşiyor. Yarın mevlüdümüz var. Aralığın 12 de iş başı yapmam lazım ama 2 ay da ücretsiz kullanmak istiyorum. Bakalım ayarlayabilcek miyim. Sevdim anneliği :)
Maşallh canım artık her geçen gün buyuyorlar degişiyorlar.ne yapalım dayanmak zorundayız herşey bebişlerimiz için onlar saglıklı olsunlarda ..canım çok az kalmış iş başına bebişde küçük daha.annelik en güzel şey miş..

Nurse kullanıyorum cnm ama cok fayda etmedı yA sabahlara kadr ayaktayız sırma bı tane fe deıl ıkısı bırden baslıo bazen skrma cok sukur vefdıgıne rabbjmın ama dun gece ıkı saat uyudum ama deger bebişlerime ya cok tatlılaf cooooj
Canım rabbim sana güç kuvvet saglık versin ki bebişlerine iyi bakabilesin ....ben 1 taneye bazen zor bakıyorum krizlere girdiginde çagresiz kalıyorum seni düşünemiyorum gerçekten kolay degil ama bişey olacak diyede aklım çıkıyor içim gidiyor...

Back
X