Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Anladim cnm çok zorlu bir süreç gerçekten. Rabbim yardımcımız olsun... histeroskopi ile sorun düzeldiyse diğer herşeyde normalse beklemek en iyisi. Allahtan umut kesilmez neler duyıyoruz belki bizide bir mucize bulur. 3 defa hamile kalmanda umut verici olacak inşallah... Bende 26 yasındayım. İlk aşılama yap bence. Eğer Martta kadar hamile kalamazsan bende aşılama düşünüyorum
canım artık tayin hangi şehir olur, hangi doktor olur bilmiyorum ama gittiğim yerde iyi bir doktor bulup kendimi ona bırakmak istiyorum. ne diyorsa onu yapıp fazla kurcalamayıp strese girmeden tedavi olayım..

şehir batı olacak şu an doğudayız zaten. batıda büyükşehirde illa bulurum güvenebileceğim bir doktor inşallah diye düşünüyorum.. tabi inşallah gidene kadar kendiliğimden hamile kalır gebelik takipleri için doktor ararım gittiğimde:KK36:

canım artık tayin hangi şehir olur, hangi doktor olur bilmiyorum ama gittiğim yerde iyi bir doktor bulup kendimi ona bırakmak istiyorum. ne diyorsa onu yapıp fazla kurcalamayıp strese girmeden tedavi olayım..

şehir batı olacak şu an doğudayız zaten. batıda büyükşehirde illa bulurum güvenebileceğim bir doktor inşallah diye düşünüyorum.. tabi inşallah gidene kadar kendiliğimden hamile kalır gebelik takipleri için doktor ararım gittiğimde:KK36:
inş canım Rabbim gönlüne göre versin inş... ben istanbulda oturuyorum ve Mustafa Acete gidiyorum genel olarak memmunum... eğer İstanbula tayinin çıkarsa aklında bulunsun.....

Neden canım yan etkileri mi var nedir benim kardeşim oğlu olduğunda yaptırmamıştı fakat yeğenim bir kaç ay sonra rota virüsü kapmıştı yapılması iyi değil mi
Büyük şehirde olmadıgım için hemşireye sordum siz ne diyorsunuz diye o da buralarda o virüsten yok dedi yapmanıza gerek yok dedi ama yinede aklımda haftaya doktor kontlolümüz var dr .a da sorucam o da gerek yok derse yaptırmayacagım

Yaptırmaynşlar cok hastaanede kalmıs cnm ya bende ondan korkuırm ve yaptıracgım sanırım esım gercı uzatmıycak yaptıralım dedı bn atastırıorun ıyıce bakalım ıns hayırlısı olur
Yan etkisi yokmuş sanırım.ist gibi bi yerde yaptırmak şart canım.inşallh virüs falan kapmazlar xanım ya

Rota virusu nedir cnm grip gibi bisey mi ismini duymustum ama tam olarak ne oldugunu bilmiyorum
Cnm bebeklere 3 ve 5. Ayda vurulan ası zehırlı ısala karsı bebeklere agır atlatmakarını engellıo allah korusun bır kkı hafta hast kalanlar oluo zehırlı ısalden

Kızlar,histeroskopi sonrası kontrolümde mustafa bey ofis histeroskopi yapması gerektiğini söylemişti,bugün aradım,haftaya cumaya randevu aldım,tam da yumurtlama günüme denk geldi,İstanbul dışından gideceğim için o gün uygun,operatif histeroskopi sonrası ofis histeroskopi olan var mı,canım sıkıldı ya

Kızlar,histeroskopi sonrası kontrolümde mustafa bey ofis histeroskopi yapması gerektiğini söylemişti,bugün aradım,haftaya cumaya randevu aldım,tam da yumurtlama günüme denk geldi,İstanbul dışından gideceğim için o gün uygun,operatif histeroskopi sonrası ofis histeroskopi olan var mı,canım sıkıldı ya

iki ayrı histeroskopi olduğunu ilkkez duydum. ne farkı varmış. birini yaptırsan yetmiyormu?

Back
X