V venuskiz cnmm yaaa birde birsey diyuecegım ben Mustafa Hocaya çok büyük umutlarla gittim, hala umudum var ama ne bileyim çokta umduğumu bulamadım, çok kısa sürdü muanelerım hiçbirsey anlamadım... rahmin dar dedi histeroskopi oldum ama gördüğüm kadarıyla histeroskopi yapmadığı hastası yok... birde histeroskopiden sonra kontrol amaçlı gittiğimde 5 saat bekledım eşim çok sinirlendi... ben birdaha bu kadar beklemem paramla rezil olamam dedi... hak verdim ona birsey diyemedim... bir yakınımız Bülent Tırasa gitti ilk denemede hamile kaldı, bizde Bülent Hocaya gidelim diyor tüp bebek için... benımde kafam karıştı biraz açıkcası... neyse inş şu bekleme sürecınde hamile kalırımda bunlara gerek kalmaz inş.. .
merhaba,
bende sana katılıyorum. Mustafa Bey herkese histeroskopi yapmış bir de çok pahalı. ben 3 defa oldu ve hepsi iyi hastaler en pahalısı 2.250-TL' ydi. Bülent Tıraş konusunda ise kendi kopiğinde yazmıştım. ben hiç ama hiç memnun kalmadım. Zaten 450-TL muayene ücreti veriyorsun ilk görüşme sonra bir daha transferde görüyorsun. Başka doktorlar muayene ediyor ve sistemleri çok garipti. tabi merkezler hastanın durumuna göre değişmektedir.