Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

V venuskiz cnmm yaaa birde birsey diyuecegım ben Mustafa Hocaya çok büyük umutlarla gittim, hala umudum var ama ne bileyim çokta umduğumu bulamadım, çok kısa sürdü muanelerım hiçbirsey anlamadım... rahmin dar dedi histeroskopi oldum ama gördüğüm kadarıyla histeroskopi yapmadığı hastası yok... birde histeroskopiden sonra kontrol amaçlı gittiğimde 5 saat bekledım eşim çok sinirlendi... ben birdaha bu kadar beklemem paramla rezil olamam dedi... hak verdim ona birsey diyemedim... bir yakınımız Bülent Tırasa gitti ilk denemede hamile kaldı, bizde Bülent Hocaya gidelim diyor tüp bebek için... benımde kafam karıştı biraz açıkcası... neyse inş şu bekleme sürecınde hamile kalırımda bunlara gerek kalmaz inş.. .

merhaba,
bende sana katılıyorum. Mustafa Bey herkese histeroskopi yapmış bir de çok pahalı. ben 3 defa oldu ve hepsi iyi hastaler en pahalısı 2.250-TL' ydi. Bülent Tıraş konusunda ise kendi kopiğinde yazmıştım. ben hiç ama hiç memnun kalmadım. Zaten 450-TL muayene ücreti veriyorsun ilk görüşme sonra bir daha transferde görüyorsun. Başka doktorlar muayene ediyor ve sistemleri çok garipti. tabi merkezler hastanın durumuna göre değişmektedir.

Kizlar napiyirsunuz. Ben baya bi uyksuzum ama sikayetci deglm tabiki bu gunleri gosteren rabbime sukurler olsun. Esma senin bebisde hayirlisi ile gelince ayni donemdeki tum hamieler mutlu sona ulasmis olacak. Darisi diger bekleyen arkadaslarimiza. Sezaryan olan arkadasalr kanamanz ne kdar surdu benim basta sari akinti tarzi gelyordu 2 gun sonra kirmizi oldu hala da devam ediyor. Sanirim kisiden kisiye degsiyor bu durum. Bu arada bebisin sariligi hala tam gecmedi kontrol altinda tutulyr kan uyusmazligi baya etki etmis. Elleri morardi kan alinmaktam mingimin :(

Kizlar napiyirsunuz. Ben baya bi uyksuzum ama sikayetci deglm tabiki bu gunleri gosteren rabbime sukurler olsun. Esma senin bebisde hayirlisi ile gelince ayni donemdeki tum hamieler mutlu sona ulasmis olacak. Darisi diger bekleyen arkadaslarimiza. Sezaryan olan arkadasalr kanamanz ne kdar surdu benim basta sari akinti tarzi gelyordu 2 gun sonra kirmizi oldu hala da devam ediyor. Sanirim kisiden kisiye degsiyor bu durum. Bu arada bebisin sariligi hala tam gecmedi kontrol altinda tutulyr kan uyusmazligi baya etki etmis. Elleri morardi kan alinmaktam mingimin :KK43:
VenüsCum bugunlerimize şükürler olsun evet bi ben kaldım hala beklemedeyim benim kız inatçı çıktı senin bebisininde inşallah bir an önce sarılığı geçer canim

merhaba,
bende sana katılıyorum. Mustafa Bey herkese histeroskopi yapmış bir de çok pahalı. ben 3 defa oldu ve hepsi iyi hastaler en pahalısı 2.250-TL' ydi. Bülent Tıraş konusunda ise kendi kopiğinde yazmıştım. ben hiç ama hiç memnun kalmadım. Zaten 450-TL muayene ücreti veriyorsun ilk görüşme sonra bir daha transferde görüyorsun. Başka doktorlar muayene ediyor ve sistemleri çok garipti. tabi merkezler hastanın durumuna göre değişmektedir.
cnm ne yapıcagım bılmıyorum bir an önce hamile kalırızda doktorlara ihtiyacımız olmaz inş... siz 3 defa histerokopimı oldunuz yoksa tüp bebekmı?

cnm ne yapıcagım bılmıyorum bir an önce hamile kalırızda doktorlara ihtiyacımız olmaz inş... siz 3 defa histerokopimı oldunuz yoksa tüp bebekmı?

3 defa oldum, 5 adet başarısız tüp bebek tedavim oldu. artık yoruldum ve dinlenmeye karar verdim. şimdlik yapmıyorum. topikleri inceliyorum. kafamda bir merkez oluşturmak için. 4 defa memoril 1 defa aacıbadem maslak Bülent Tıraşta oldum ama olmadı. Rabbim kucaklarımızı boş çevirmesin.

3 defa oldum, 5 adet başarısız tüp bebek tedavim oldu. artık yoruldum ve dinlenmeye karar verdim. şimdlik yapmıyorum. topikleri inceliyorum. kafamda bir merkez oluşturmak için. 4 defa memoril 1 defa aacıbadem maslak Bülent Tıraşta oldum ama olmadı. Rabbim kucaklarımızı boş çevirmesin.
cnm sorun vamı? mesala bize sebebsiz infertilite diyorlar 2,5 senedir deniyoruz olmuyor...aşılama ve tüp bebek daha denemedim.. yasım 27 ... Rabbim inş ilk önce senın gibi çok bekleyenlere ve maddi , manevi emek harcayanlara nasip etsin duam hep bu yönde cnm... gercekten zor durum yaşamıyan bılmez senı çok iyi anlıyorum :(

canım eşimin sperm sayısı az, morfolojisi düşük. ben de pco yum. yaşım 31 ama 1 ay sonra 32 olucam :) kafanı rahatlatman lazım bence senin. bebeğe odaklanmaman lazım. benim arkdaşım 6 yıllık evlilikten sonra hiç bir sıkıntıları yokken oldu. çünkü oda mahalle baskısından kafaya çok takıyordu. buna bir dua vermişler ve başka bir doktora son kez gidecekken birden kafasınan bu konuyu çıkarmış ve 6 yıl sonra hamile kalmış .gitmedik doktor yapmadık testler kalmamış. onlarında eşinde ve kendinde herhangi bir sıkıntı yoktu. bence sen biraz bebek konusundan uzaklaş bak ne güzel evlatların olacak :)

canım eşimin sperm sayısı az, morfolojisi düşük. ben de pco yum. yaşım 31 ama 1 ay sonra 32 olucam :) kafanı rahatlatman lazım bence senin. bebeğe odaklanmaman lazım. benim arkdaşım 6 yıllık evlilikten sonra hiç bir sıkıntıları yokken oldu. çünkü oda mahalle baskısından kafaya çok takıyordu. buna bir dua vermişler ve başka bir doktora son kez gidecekken birden kafasınan bu konuyu çıkarmış ve 6 yıl sonra hamile kalmış .gitmedik doktor yapmadık testler kalmamış. onlarında eşinde ve kendinde herhangi bir sıkıntı yoktu. bence sen biraz bebek konusundan uzaklaş bak ne güzel evlatların olacak :)
ayyy inş canımm hepimize Rabbim nasip etsin biraz uzaklaşsam iyi olucak sanırım ama çokta elımde değil heray hayal kırıklığı insanı üzüyor hersey Rabbımden vardır bizimde bir zamanımız... sen Mustafa Hocaya gittinmi cnm ?

Rabbim tez zamanda sizede nasip eder insallah. Herseyin bi zamani oluyor. Bence dinlendikten sonra kendinizi hazir hissetiginizde Mustafa hoca ile.de en azindan bi gorusun derim. butun tetkiklerinizi filmlerinizi alin gidin.

YySemın acıkmasını beklemeden emzur emzurmekle kalma sutunu sag ver cnm bnm oglumun ıle gectı sagıp sagıp verdım m uc gunde gecrdım ıns gecer sıznkıde bu arada kızlar ben bulent tırasta oldum ve cok memnun kaldım ekıbide kendıde tecrube sahıbıler allah yardımcınz olsun ıns

Slm kızlar. Bende rahim sekil bozukluğu var. Bicornuat uterus yada perde olablme ihtimali varmiş. Histeroskopi ameliyati oldm gecen sene perde yok ddler. 1 sene oldu tekrar rahim filmi cekildim gene aynisi ckti gene rahim bozukluğu var. Kafam cok karışık. Gene histeroskopi ddi dr. Adam gbi bu sefer özelde olmk istyrm. Bna yardmci olurmusunuz. Gene ayni yerdeyim ya 1 senedir aynı yerde sayıyrm yani

Ya ben anlamadim napmam lazm. Tekrar histeroskopi ol dien dr da var olma 1 kere oldun ztn gerek yok diende var. Bide siz bakin lütfen ya.

Eklentiler

• IMG_1936.webp
    IMG_1936.webp
    17 KB · Görüntüleme: 120

Merhaba arkadaşım bu filmleri yorumlayamam ama sanki yine ihtiyaç var gibi duruyor çünkü üçgene yakın bir şekil ihtiva ediyor rahim benim bildiğim ve sanki olması gereken şekli henüz almamış gibi. Histeroskopi ameliyatı olup gerek görüldüğü durumda tekrar ameliyat olan kişiler var o yüzden gerekliyse tekrar olmalısın bence bu filmleri uzman bi doktora ki bu durumda mustafa bey iyi bir tercih olacaktır yorumlatırsan daha sağlıklı karar verebilirsin. Önemli olan ameliyat olmuş olmak değil doğru bir tedavi olmak inşallah sen de tez zamanda miniğine kavuşursun

Ya ben anlamadim napmam lazm. Tekrar histeroskopi ol dien dr da var olma 1 kere oldun ztn gerek yok diende var. Bide siz bakin lütfen ya.
Canım benimki de bunun biraz daha hafifi , histereskopi oldum 2 ay önce o basıklık düzeltildi. Septum yoktu bende arkuat uterus diye geçiyor. Bak ben de benimkini atayım bu histereskopi öncesi hali. Sonrasında tekrar çekilmedim. Senin gebelik hiç mi olmuyor düşükler mi var? Benim gebelik oluyordu 3 düşük yaptım. 1.5 senedir hamilelik de olmadı tekrar. Bu bozukluk için hamile kalmama engel olmayacağı , düşüklerime neden olabileceğini söyledi ameliyat eden doktorum. Mustafa bey değil ama trabzonda bir doktor benim tedavi olduğum.
DSC_0787.webp

Kızlar nasılsıniz bebislerle ilgilenmekten kimse bişeyler yazamıyor sanırım kızlar ben hala beklemedeyim yarın tam 40 hafta oluyoruz perşembe kontrol var tabi Persembe ye kadar bişey olmazsa dua edin kizlar hayırlısiyla bizde kurtulalim sağ salim bebisimi kucağıma alayım

Kızlar nasılsıniz bebislerle ilgilenmekten kimse bişeyler yazamıyor sanırım kızlar ben hala beklemedeyim yarın tam 40 hafta oluyoruz perşembe kontrol var tabi Persembe ye kadar bişey olmazsa dua edin kizlar hayırlısiyla bizde kurtulalim sağ salim bebisimi kucağıma alayım
Esma cnm sıra sende bak gor bebekler olunca gırılmıo kızzz o uyuymva sende uyumak ıcın can atıon en azından ben oleyım ıkısı uyuyunca hemen yatıom :) rabbım sag saglım kucagına almayı basıp eder ıns

Back
X