medipol istnbul/küçükçekmece de kadın dogum doktoru tavsiyesi olan var mı?

dengul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2015
4
1
3
37
MERHABA ARKADAŞLAR 5 HAFTALIK HAMILIYIM.İLK BEBEĞİM TAKDIR EDERSİNİZ Kİ TECRUBEZIZIM.İSTANBUL K.ÇEKMECEDE
OTURUYORUM.İNÖNÜ MAH.MEDİPOL HASTANESI ACILDI.O HASTANEYE GİDEN VEYA Bİ TANIDIGI VASITASILA TAVSIYE EDILEN Bİ KADIN DOGUM DOKTORU TAVSIYE EDBİLECEK OLANLARDAN YORUM BEKLIYORUM.TESEKKURLER....

Benimde ilk gebeliğim su an için 9 haftalık olduğunu söylüyor doktor ve bende evim yakın olduğu için medipole gidiyorum. Tuba tarhana rast gele muayene oldum ve onda devam ediyorum ve memnunum. Ama başka tavsiyeleri olan arkadaşlar vardır muhakkak konunun takipçisiyiM : )

Son düzenleme:
Ben iki defa Şerife Hanım'a gittim doğumdan önce. İyi bir doktor. Merak ettiğini sorunca açıklıyor. Ben de bundan sonra kontrollerimde ona devam etmeyi düşünüyorum.

Acaba hangi doktoru tercih ettin ? Bende o hastaneyi düşünüyorum fakat doktorlar hakkında bir bilgim yok

Sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Ben orda öznur hanima başladım. Şuan için bende memnunum

Tuğba tarhan ile başladım o hastanedeki randevulara çok soğuk mesafeli birazda havalı bi Dr .sadece samimi gözükmeye calisio
Şerife hanımla devam ettim sıkıntı var suyu fazla vs şeyler söyleyip stresli haftalar gecirmeme sebeb oldu testler istedi bu arada çok samimi sıcak davraniyo. Bi hafta zor geçti bana neolcak acaba DİE sonuçları aldım gittim tam çıkmak üzereydi beni muayene etmedi bile nöbetçi Dr gönderdi çok kizdim çok üzüldüm bi hafta sonuçlar için kafayı yedim bana 5 dak ayirmadi bile neyse nöbetçi Oznur han la devam ettik oda bi ton üstten üstten konusmala konuşmalarla dahiliye gönderdi evet sorun var yeni testler falan derken direk çıktım ordan ve medlife a gittim direk Dr ahmet akgune hiç bisey demeden muayene oldum sorun falan varmı DİE sorun oolmadığı gibi gayet sağlıklı bi bebek dedi ve hala da devam ediyorum ahmet beye
Yanı Medipool kendini Dr sanan kadın dogumcularla dolu bana 5 dak ayırmayan bi Dr kendimi nasıl emanet edeyim bidah hele doğumda falan

Bugün gittim hatta. Çok güzel ilgileniyor. Bebeği detaylarıyla gösterdi. Bebek hareket ettikçe benimle birlikte o da neşelendi. Memnunum ben

Hayırlıgünler :) doktorunuzdan memnun kaldınız mı acaba medipoldende memnuniyetini öğrenebilirmiyim randevu almak istiyorum ama kararsızım.

Hayırlıgünler :) doktorunuzdan memnun kaldınız mı acaba medipoldende memnuniyetini öğrenebilirmiyim randevu almak istiyorum ama kararsızım.
Merhabalar bana sormamissiniz ama yardimci olmak istedim. Ben oznur hanima tavsiye uzerine basladim. Randevusuz hangi doktora gidecegimizi bilmeksizin hastaneye geldik. Ve sansimiza yeni dogum yapmis bir bayana rastladik. Sorduk kimde dogum yaptiniz memnun musunuz diye. Bu hastanenin gozdesi oznur hanimdir cok memnunum dedi. Ve bunun uzerine ona basladim. Hamileligimin yarisindan itibaren kontrolundeydim ve dogumu onda yaptim. Gayet ilgili sicakkanli ve detayli anlatan bir doktor. Dogumumda da destek oldu simdi bebegimde bende gayet saglikliyiz. Sordugum butun sorulara yilmadan samimiyetle cevap veriyordu .. kesinlikle tavsiye ederim.

Ay ilginiz için çok teşekkür ederim :) Ne kadar güzel anlatmışsınız. Allah razı olsun.
Randevumu Oznur Hanımdan yana kullanabilirim.Doğumunuza Oznur Hanım'In girmesi için ekstra para aldılar mı hastaneden. Çünkü genelde mesai dışında para alıyorlar. Birde normal doğummu oldu sizinki?

Benimki planli normal dogum oldu. Yani bende kolestaz diye bir hamilelik hastaligi olustu onun icin 38. Hafta dolunca suni sanciyla dogum yaptim. Planli oldugu icin mesai saatlerinde dogurdum ama hastane mesai disinda yanlis hatirlamiyorsam 100 tl gibi bir para aliyor..

Geniş geniş muayene ettiği zamanlar da oldu acele ettiği de. O günkü hasta yoğunluğuna bağlı sanırım. Fena değil ama çok süper şahane de diyemeyeceğim.

Geniş geniş muayene ettiği zamanlar da oldu acele ettiği de. O günkü hasta yoğunluğuna bağlı sanırım. Fena değil ama çok süper şahane de diyemeyeceğim.

Öznur Hanımdan randevu aldık bakalım ben nasıl şeylerle karşılaşıcam :) Teşekkürler cevap için. Doğum orda mı olacak

Merhaba arkadaslar bende medipol hastanesine gitmeyi dusunuyorum Tülay hanımı taniyan ya da muayene olan var mi aranizda ?

Merhaba kızlar ddoğum ücreti hakkında bi bilginiz varmi varsa yardımcı olurmsz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…