Kesinlikle deniz hanım
30 tl :)Merhaba muayene ucretleri ne kadar acaba
Cok tesekkur ederimm naime hanima randevu alicam fiyatlarda iyimis :)30 tl :)
Bu arada ben Naime Hanm a gittim ve memnun kaldım
Ayşegül hanıma c.tesi günü başladım daha önce öznur hanıma muayene oluyordum ama ayrıldığı için Ayşegül hanıma devam etme kararı aldım ve memnun kaldım öznur hanımdan daha ilgili diyebilirimmerhabalar ben de merak ediyorum bu konuyu, şerife hanım ve deniz hanm diyen çok olmuş. ayşegül hanımda doğum yapan var mı?
Ben Naile hanıma gidiyorum bayağı inceliyor bebeği beğendim, samimiyet muhabbet ve Güleryüzü yok ama benim için önemli olan Bebek ile ilgilenmesi :)Kizlar merhaba ben gidicem bu hafta cuma gunu medipola yazilan isimlere kendi internet sayfasndan baktm hic biri yazmiyo ayrildilar herhalde suanda gittiginiz doktorlar kimler acaba bende ona gitmek istiyorumm
Degerlendiricem canim tesekkur ederim:) Bende jale hanimi duydum ilgili diye ne kadar dogru bilmiyorum tabiBen Naile hanıma gidiyorum bayağı inceliyor bebeği beğendim, samimiyet muhabbet ve Güleryüzü yok ama benim için önemli olan Bebek ile ilgilenmesi :)
Merhaba Rabia hanımMerhaba arkadaşlar,
Okuduğum son sayfalara göre tavsiye edilen birkaç doktor artık görevine devam etmiyor.
Mevcut doktorlardan tavsiye edebileceğiniz var mıdır?
Ya da, Küçükçekmece'de başka önerebileceğiniz bir doktor/hastane varsa bilgi verebilir misiniz?
Yazdım o kadar yarım çıkmışMerhaba Rabia hanım
Bnde Küçükçekmece de oturuyorum
Aralık 20de bebegim dünyaya saglıkla geldi cok sukur
Hastane sorunuza yanıt vermek istedim
Ben gebelıkte 7 ay boyunca Atakent acıbademe gidiyordum. Ordaki doktorumda hamileymiş ve kendi dogumu oldugu için izne cıktı o izne cıkınca bnm için hastanenin de bir anlamı kalmadı. Zaten 5.500 olan normal doğum fiyatını ve 140tl olan muayene ücretini kendi doktorum olmadan vermenin bir anlamı yoktu. Sonra bnde hastane ve dr arayışına geçtim. Erken doğum riskim vardı ama tokoliz (ilAç tedavisiyle) durdurdular. Hatta 40. Haftada doğdu bebiş :)
Hastane ararken ; Önce sefaköy medipole gittim. Hastane çok yogun ve basık geldi bana ve NST odası 3 kişilik aşırı havasız ve bnce hijyenik değil; nyse muayene oldum Deniz hanıma bana kendi hastaneyi önermedi. Yoğun bakımımız yok riskli olur erken doğum riskiniz var önermiyorum dedi.
Yazdım o kadar yarım çıkmış
Sonra Bağcılar medipolden randevu aldım. Randuvu günümde aradılar sezaryanı var randevu iptal bir sonraki randevu 10gün sonra ! Yık dedim kalsın. Hem mesai saatlerine denk gelmezse doğumu nöbwtçi dr yaptırıyormuş. Kendi doktorunu çağırmıyorlar.
Sonra Doğan hastanesi Serdar beye gittim çok da memnun kaldım. Doğumda orda oldu. Tavsiye ederim. Hastane temiz yenidoğan bebek yoğun bakım var ebeler de çok ilgili çok tatlı. Ben memnun kaldım. Çok yoğunda değil yeterli ilgiyi bulabilirsin doğum kaçta olursa olsun doktor gelip kendi doğurtuyor. Normal doğum 2200 sezaryen 3300 ekstra bir ücret de çıkmadı. Doğum katını odaları falan gezip görebilirsin.
Başka sorunuz olursa yazın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?