medipol istnbul/küçükçekmece de kadın dogum doktoru tavsiyesi olan var mı?

Rica ederim... giderseniz buraya yazarmisiniz sonucu
 
Bende tuba tarhana gidiyordum oda bana Şerife hanim yada Öznur hanimi öneririm demisti ee Öznur hanim da ayrıldı o yüzden Şerife hanima gittik önceden de Şerife hanima gitmisligim vardı iyi yada kötü diyeceğim bir durum olmadı normal ilgili bir bayan ben 30 haftalik hamileyim böyle Dr degismesi beni çok sarstı artik ne yapacağımı pek bilmiyorum inşallah doğumumuz kolay olur da Dr eline kalmayiz
 
Kesinlikle deniz hanım

bende şaşırıp orta da kalanlardanım kime başlayacağımı bilmiyorum,
ortada kalacakmıyım tekrar diye de düşünüyoum,
tuba ya gittim ayrıldı
öznura gittim oda ayıldı,
şimdi de rastgele nuran dı sanırım adı ona aldım yarın gidecem bakalım ama çok moralim bozuk bu konuya
 
merhabalar ben de merak ediyorum bu konuyu, şerife hanım ve deniz hanm diyen çok olmuş. ayşegül hanımda doğum yapan var mı?
 
merhabalar ben de merak ediyorum bu konuyu, şerife hanım ve deniz hanm diyen çok olmuş. ayşegül hanımda doğum yapan var mı?
Ayşegül hanıma c.tesi günü başladım daha önce öznur hanıma muayene oluyordum ama ayrıldığı için Ayşegül hanıma devam etme kararı aldım ve memnun kaldım öznur hanımdan daha ilgili diyebilirim
 
Kizlar merhaba ben gidicem bu hafta cuma gunu medipola yazilan isimlere kendi internet sayfasndan baktm hic biri yazmiyo ayrildilar herhalde suanda gittiginiz doktorlar kimler acaba bende ona gitmek istiyorumm
 
Kizlar merhaba ben gidicem bu hafta cuma gunu medipola yazilan isimlere kendi internet sayfasndan baktm hic biri yazmiyo ayrildilar herhalde suanda gittiginiz doktorlar kimler acaba bende ona gitmek istiyorumm
Ben Naile hanıma gidiyorum bayağı inceliyor bebeği beğendim, samimiyet muhabbet ve Güleryüzü yok ama benim için önemli olan Bebek ile ilgilenmesi :)
 
İlerleyen zamanlarda seninle ilgilenmesi normal doğum için çok önemli bence bunu göz ardı etme
 
Ben Naile hanıma gidiyorum bayağı inceliyor bebeği beğendim, samimiyet muhabbet ve Güleryüzü yok ama benim için önemli olan Bebek ile ilgilenmesi :)
Degerlendiricem canim tesekkur ederim:) Bende jale hanimi duydum ilgili diye ne kadar dogru bilmiyorum tabi
 
Geçmiş olsun gerçekten acı bi durum nöbetçi gelen doktorlardan biri öyle hatırlıyorum orda doğum yaptım ben çok memnun kaldım inşallah böyle kötü bi tecrübe yaşamazsınız bir daha.. tekrardan geçmiş olsun
 
Merhaba arkadaşlar,

Okuduğum son sayfalara göre tavsiye edilen birkaç doktor artık görevine devam etmiyor.

Mevcut doktorlardan tavsiye edebileceğiniz var mıdır?

Ya da, Küçükçekmece'de başka önerebileceğiniz bir doktor/hastane varsa bilgi verebilir misiniz?
 
Merhaba Rabia hanım
Bnde Küçükçekmece de oturuyorum
Aralık 20de bebegim dünyaya saglıkla geldi cok sukur
Hastane sorunuza yanıt vermek istedim
Ben gebelıkte 7 ay boyunca Atakent acıbademe gidiyordum. Ordaki doktorumda hamileymiş ve kendi dogumu oldugu için izne cıktı o izne cıkınca bnm için hastanenin de bir anlamı kalmadı. Zaten 5.500 olan normal doğum fiyatını ve 140tl olan muayene ücretini kendi doktorum olmadan vermenin bir anlamı yoktu. Sonra bnde hastane ve dr arayışına geçtim. Erken doğum riskim vardı ama tokoliz (ilAç tedavisiyle) durdurdular. Hatta 40. Haftada doğdu bebiş :)
Hastane ararken ; Önce sefaköy medipole gittim. Hastane çok yogun ve basık geldi bana ve NST odası 3 kişilik aşırı havasız ve bnce hijyenik değil; nyse muayene oldum Deniz hanıma bana kendi hastaneyi önermedi. Yoğun bakımımız yok riskli olur erken doğum riskiniz var önermiyorum dedi.
 
Yazdım o kadar yarım çıkmış
Sonra Bağcılar medipolden randevu aldım. Randuvu günümde aradılar sezaryanı var randevu iptal bir sonraki randevu 10gün sonra ! Yık dedim kalsın. Hem mesai saatlerine denk gelmezse doğumu nöbwtçi dr yaptırıyormuş. Kendi doktorunu çağırmıyorlar.
Sonra Doğan hastanesi Serdar beye gittim çok da memnun kaldım. Doğumda orda oldu. Tavsiye ederim. Hastane temiz yenidoğan bebek yoğun bakım var ebeler de çok ilgili çok tatlı. Ben memnun kaldım. Çok yoğunda değil yeterli ilgiyi bulabilirsin doğum kaçta olursa olsun doktor gelip kendi doğurtuyor. Normal doğum 2200 sezaryen 3300 ekstra bir ücret de çıkmadı. Doğum katını odaları falan gezip görebilirsin.
Başka sorunuz olursa yazın lütfen
 

Merhaba mothertobe,

Yanıtın için çok teşekkür ederim. Benim özel sağlık sigortam yok, bu yüzden diğer ücretleri de merak etmiyor değilim :) Doğan hastanesinde muayene, ara sıra istenen tahliller vs ne gibi ücretler çıktı acaba?

Küçükçekmecede oturan diğer arkadaşlardan da ayrıca hastane tavsiyeleri/yorumları bekliyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…