- 18 Haziran 2016
- 59
- 92
- 88
- 41
Bnmde ssk. Muayene 90dı ama 110 olmuş sanırım. Tahlilleri dışarda sağlık ocagında falan yaptırabilirsin. Sonra doktora gösterirsin. Tahliller pahalı oluyor çünkü genelde özellerdeMerhaba mothertobe,
Yanıtın için çok teşekkür ederim. Benim özel sağlık sigortam yok, bu yüzden diğer ücretleri de merak etmiyor değilim :) Doğan hastanesinde muayene, ara sıra istenen tahliller vs ne gibi ücretler çıktı acaba?
Küçükçekmecede oturan diğer arkadaşlardan da ayrıca hastane tavsiyeleri/yorumları bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar,
Okuduğum son sayfalara göre tavsiye edilen birkaç doktor artık görevine devam etmiyor.
Mevcut doktorlardan tavsiye edebileceğiniz var mıdır?
Ya da, Küçükçekmece'de başka önerebileceğiniz bir doktor/hastane varsa bilgi verebilir misiniz?
Benim yan komşum Tülay hanıma gidiyor memnun olduğunu söyledi ama ben Pelin hanımı çok beğendim bu hastanede bı iki Dr dışında hepsi iyi sanırım..Ben de medipole gidiyorum istanbula yeni geldim cok bilmiyorum doktorları ben de orda tulay hanim var kadin dogumcu ona gittim 2 kere sakin bi doktor gereksiz telas vs yapmiyor 40 tl oduyorum muayeneye tulay hanim hakkinda bi yorum vs duyan var mi kizlar ben de daha kararsizlardanim serihfe hanima 2 arkadasim gidiyor biri dogum yaptı gayet iyi gecmis ama cok kalabalik oldugundan sanirim biraz gergin olabiliyormus diye duydum sizin var mi tulay hanim hakkinda duyduğunuz
Yazdım o kadar yarım çıkmış
Sonra Bağcılar medipolden randevu aldım. Randuvu günümde aradılar sezaryanı var randevu iptal bir sonraki randevu 10gün sonra ! Yık dedim kalsın. Hem mesai saatlerine denk gelmezse doğumu nöbwtçi dr yaptırıyormuş. Kendi doktorunu çağırmıyorlar.
Sonra Doğan hastanesi Serdar beye gittim çok da memnun kaldım. Doğumda orda oldu. Tavsiye ederim. Hastane temiz yenidoğan bebek yoğun bakım var ebeler de çok ilgili çok tatlı. Ben memnun kaldım. Çok yoğunda değil yeterli ilgiyi bulabilirsin doğum kaçta olursa olsun doktor gelip kendi doğurtuyor. Normal doğum 2200 sezaryen 3300 ekstra bir ücret de çıkmadı. Doğum katını odaları falan gezip görebilirsin.
Başka sorunuz olursa yazın lütfen
Neyinden memnun kalmadınız acaba ? Bende orada Doğum yapacağım da az kaldı doğumumaHastaneden ben de memnun kalmadım. Doğum sürecinde hemşireler oldukça ilgisizdi. Haftasonuna denk gelmişti doğumum. Hemşire bu kadar şeye nasıl yetişeyim modundaydı.
Hemşireye ihtiyacımız oluyor, bekle ki gelsin. Bebeğim problemli doğdu. Hemşireye daha çok ihtiyacımuz oldu ama yeterince olmaması sebebiyle çok sıkıntı yaşadık. Yoğunbakıma alınması gerekti. Hastanede küvez yok. Ta beylikdüzünde bir hastaneye ambunsla sevkedildi. Ben hastanede yalnız kaldım.Ayrıca gitmeden topuk kanı alındı dendi. Sonradan anlaşıldı ki alınmamış. Hemşire neye yetişeceğini şaşırmış. Belki haftasonu diye böyleydi ama ben hiç memnun kalmadım. Yetersiz geldi.Neyinden memnun kalmadınız acaba ? Bende orada Doğum yapacağım da az kaldı doğumuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?