medipol istnbul/küçükçekmece de kadın dogum doktoru tavsiyesi olan var mı?

Merhaba hanımlar öncelikle Rabbim herkese yardım etsin sağlıklı yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben de 9 ay boyunca medipol Sefaköy de Dr araştırması içindeydim birkaçını muayene oldum en son Nayle hnm da takiplerimi yaptırmaya karar verdim. Doğumum kurban bayramına veya sonrasına denk gelecekti pek olmasa da diğerlerine göre biraz ilgili bir Dr olduğu için onun girmesini istiyordum ama tatilde olabilirim dedi bende biraz tedirgin oldum açıkçası. Bayramı atlattım ve okulların açıldığı gün biraz ağrım vardı eşim gelene kadr bekledim akşam saat 22.00 gibi muayene olmak için gittik Dr un 2 normal 1 sezaryen doğumu oldugunu söyleyip göndermek istediler ama ben sancım var nst bağlayın deyince asistan yardımcı oldu sonucu doğumhaneye götürüp Dr A gösterdi Dr işim bitince muayene edeyim demiş 24.00e kadr Dr dan hbr bekledim nihayet çıktım yukarı acaba kim çıkacak karşıma diye tedirgindim. Dr güler yüzüyle tatlı diliyle beni karşılamasıyla direk gönlüme hitap etti. Muayene edince biz ne yapıyoruz fıstık hadi doğumaaa diyerek üstümü çıkarttı önlüğü giydirdi ve dinlenmeye bıraktı ebeler kontrol etti sonra tekrar gelip hadi başlıyoruz diyerek pür neşe abla kardeş misali güle oynaya doğumhaneye girdik inanın böyle bir Dr olamaz melek gibi bir insan bir arkadaş bir abla acını unutturuyor ebeler deseniz onlarda muhteşemler. Neyseki doğumu tamamladık ilgisi alakası sohbeti gül yüzü sevecenliği sabrı Vs.vs tüm iyilikleri için o melek Dr Opr Dr Deniz Sarıkaya ya ve özellikle de sinem ebe ye binlerce kere minnettarım allahım A şükürler olsun ki o insanları karşıma çıkardı hepsinden allah razı olsun...

Merhaba güzel anneler, medipol hastanesine gidiyorum bende birşey merak ediyorum Doğum yapanlar bilirler cevaplarsanız çok sevinirim.

Doğum sancılarını nerde bekliyorsunuz hastanede özel odada mı?

Evet doğumhanenin içinde özel odalarda bekleniyo ben doğumhanenin karşısındaki odadaydım oradan doğuma geçmiştim rahat olmuştu hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah

Evet doğumhanenin içinde özel odalarda bekleniyo ben doğumhanenin karşısındaki odadaydım oradan doğuma geçmiştim rahat olmuştu hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah
Çok teşekkürler peki yanınızda kimse oluyor mu bide doğuma eşiniz fln girebiliyor mu?

Rica ederim benim kız kardeşim yanımdaydı sancı çekerken eşim de vardı odada ama ben doğumda istemedim girebiliyo mu onu da bilmiyorum bana sorarsanız doğumda bulunmaması daha iyi ama siz nasıl isterseniz

Rica ederim benim kız kardeşim yanımdaydı sancı çekerken eşim de vardı odada ama ben doğumda istemedim girebiliyo mu onu da bilmiyorum bana sorarsanız doğumda bulunmaması daha iyi ama siz nasıl isterseniz
Anladım :) neden bulunmaması daha iyi sizce
Tecrübeli olduğunuz için soruyorum :)

Bence eşler biraz hassas oluyo sanki eşim sancı çekerken bile üzülüyodu haliyle doğumda biraz değişik bi olay canınız acıyo nihayetinde bi de ben filmlerdeki saçma sapan bağırmaların olacağını düşündüm birazda beni öyle görsün istemedim ama yinede sizin kararınız

Anladım :) içten cevaplarınız için çok teşekkürler dikkate alacam :)

Bende çok araştırdım çok okudum zor bi süreç ama şu söyleyip içinizi rahatlatmak isterim doğum hiç zor bi olay değil konsantre olun ve bol bol ıkının size doktorunuz ve ebenizi ne söyleniyosa uygulayın ki benim doğumum kaslarım kasılı olduğu söylendi zor bi doğummuş inanın ikinci bebeğimi doğurmak istiyorum normal doğum o kadar güzel bişey

Yaaa çok teşekkür ederim şuan korkmuyorum yaklaşınca da böyle hissederim inşallah:) kendinize inanıp güvenmemiz yeter sanırım

Merhabalar sonlarda yazan pek olmamış ama artık söz konusu hastanede Öznur hanim ve Tuba Tarhan hanim da yok bende o hastanedeydim ve her ikisini biliyordum ikisi de bırakmış şimdi kime gidebilirim lütfennn fikir.

Merhabalar sonlarda yazan pek olmamış ama artık söz konusu hastanede Öznur hanim ve Tuba Tarhan hanim da yok bende o hastanedeydim ve her ikisini biliyordum ikisi de bırakmış şimdi kime gidebilirim lütfennn fikir.
bende Öznur hanim a gidiyordum ayrıldığı için bundan sonra Ayşegül hanim a devam etmeyi düşünüyorum bakalım inş memnun kalırım

Öznur hanım in tavsiyesi üzerine basliycam

Öznur hanım gitmeden size ayşe hanımamı başlayın dedi. Yoksa ben geçen birkaç kez aradım ilk önce izine ayrıldı dediler sonra hastanemizden ayrıldı dediler

Öznur hanım in ayrıldığı gün muayenem vardı yani geçen p.tesi haberim yoktu ayrılacağından ani oldu biraz o gün sormuştum kime devam etmemı önerirsiniz diye kendiside Şerife yada Ayşegül hanim dedi Ayşegül hanim eskiden de ordaymis ayrılmış geri geldi Yeni dedi kendisi çok iyi bir doktordur dedi bende Ayşegül hanim da karar kıldım bakalım

Yeni randevu tarihiniz ne zaman benim önümüzdeki hafta randevu almam gerekli en azından benden önce giderseniz yorumunuzu öğrenmiş olurum

3 hafta sonra benim randevum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…