Çok teşekkürler peki yanınızda kimse oluyor mu bide doğuma eşiniz fln girebiliyor mu?Evet doğumhanenin içinde özel odalarda bekleniyo ben doğumhanenin karşısındaki odadaydım oradan doğuma geçmiştim rahat olmuştu hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah
Anladım :) neden bulunmaması daha iyi sizceRica ederim benim kız kardeşim yanımdaydı sancı çekerken eşim de vardı odada ama ben doğumda istemedim girebiliyo mu onu da bilmiyorum bana sorarsanız doğumda bulunmaması daha iyi ama siz nasıl isterseniz
Anladım :) içten cevaplarınız için çok teşekkürler dikkate alacam :)Bence eşler biraz hassas oluyo sanki eşim sancı çekerken bile üzülüyodu haliyle doğumda biraz değişik bi olay canınız acıyo nihayetinde bi de ben filmlerdeki saçma sapan bağırmaların olacağını düşündüm birazda beni öyle görsün istemedim ama yinede sizin kararınız
Yaaa çok teşekkür ederimBende çok araştırdım çok okudum zor bi süreç ama şu söyleyip içinizi rahatlatmak isterim doğum hiç zor bi olay değil konsantre olun ve bol bol ıkının size doktorunuz ve ebenizi ne söyleniyosa uygulayın ki benim doğumum kaslarım kasılı olduğu söylendi zor bi doğummuş inanın ikinci bebeğimi doğurmak istiyorum normal doğum o kadar güzel bişey
bende Öznur hanim a gidiyordum ayrıldığı için bundan sonra Ayşegül hanim a devam etmeyi düşünüyorum bakalım inş memnun kalırımMerhabalar sonlarda yazan pek olmamış ama artık söz konusu hastanede Öznur hanim ve Tuba Tarhan hanim da yok bende o hastanedeydim ve her ikisini biliyordum ikisi de bırakmış şimdi kime gidebilirim lütfennn fikir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?