Tüp Bebek Merkezleri Medipol mega hastanesinde tup bebek yaptiranlar

İnternette birinin yazisini okumustum tup bebek yaptiranlardan iki embriyosu varmis biri 5aa birisi 4ab once 5 aa vermisler hamile kalmamis snr ki ay 4 ab yi vermisler bir kizi olmus cnm hersey rabbimim ellinde o isterse bizim icinde hayirlisi ise veririr simdi umutlu ol bizim icinde umut ol :KK200:
valla cnm bana bi kalite ile alakalı bi bilgi vermediler çok ıyı degıl dedıler sadece.İnşallah umut olurum cnm bir kaç gündür sanırım tamamen Rabbime teslim olmuş durumdayım.Olumlu olursa deli gibi sevinemeyeceğim doğurup kucagıma almadan rahat edemeyecegım. Olumsuz olursa da depresyona girmeyeceğim.Ne olursa olsun benim için en iyisi olacak sanırım o yüzden içimde bi rahatlama var inşallah bunu hiçbir zaman kaybetmem.

valla cnm bana bi kalite ile alakalı bi bilgi vermediler çok ıyı degıl dedıler sadece.İnşallah umut olurum cnm bir kaç gündür sanırım tamamen Rabbime teslim olmuş durumdayım.Olumlu olursa deli gibi sevinemeyeceğim doğurup kucagıma almadan rahat edemeyecegım. Olumsuz olursa da depresyona girmeyeceğim.Ne olursa olsun benim için en iyisi olacak sanırım o yüzden içimde bi rahatlama var inşallah bunu hiçbir zaman kaybetmem.
İnsallah cnm ne diyeyim hakkinda hayirlisi persembe gunu guzel haberlerini bekliyor olucam habersiz birakma olumlu yada olumsuz

cnm merhaba günaydın.Dün yazamadım ya 57 çıktı sonuc arada bır deger dedıler yarın tekrar test yaptıracagım.Dün de biraz kanamam oldu az miktarda kahverengiydı rengi.Beklemedeyım yanı yarın bellı olacak az cok.:dua:
CNm hakkinda hayirlisi inşallah sonucun hep kat kat cikar Rabbim YARDIMCIN olsun:anneadayı::KK200:

hayırlısı tabi cnm sen de yaşadın aynı şeyi çok çok da iyi görünmüyor tablo bakalım belli olucak artık bir kaç güne.
İnsallah iyi olur cnm benim gibi olmaz sonucun sen benden daha iyisin cnm benim 37 idi 57 daha guzel bi sonuc insallah ilk seferde sonuca ulasirsin iyi düşün iyi olsun

İnsallah iyi olur cnm benim gibi olmaz sonucun sen benden daha iyisin cnm benim 37 idi 57 daha guzel bi sonuc insallah ilk seferde sonuca ulasirsin iyi düşün iyi olsun
ben anlamadım cnm ya transfer oldugum gun sordum 30 40 üzeri olursa olumlu olur dedıler sımdı dıorlar 57 orta deger 1 haftada deger skalası mı degıstı ne oldu bırden sımdı olumsuz oldu.

ben anlamadım cnm ya transfer oldugum gun sordum 30 40 üzeri olursa olumlu olur dedıler sımdı dıorlar 57 orta deger 1 haftada deger skalası mı degıstı ne oldu bırden sımdı olumsuz oldu.
Bende ayse hocayla knsmustum normalde 30 uzeri butun degerleri hamilelik olarak kabul ediyorlarmis tabi dusuk rakam cikanlarin ilerlememe durumu oluyor mus ondan bir kac kez testi tekrarlatiyorlar ben 4 kere yaptirdim hepsinde iki kati hatta iki katindan fazla cikiyordu ama olmayinca olmuyor her tahlilde stresten oluyordum kismet artik onumuze bakicaz

Bende ayse hocayla knsmustum normalde 30 uzeri butun degerleri hamilelik olarak kabul ediyorlarmis tabi dusuk rakam cikanlarin ilerlememe durumu oluyor mus ondan bir kac kez testi tekrarlatiyorlar ben 4 kere yaptirdim hepsinde iki kati hatta iki katindan fazla cikiyordu ama olmayinca olmuyor her tahlilde stresten oluyordum kismet artik onumuze bakicaz
Senin ztn nasıl düşük oldu hiç anlamadım değerlerin düzgün gidiyordu.Aynen senin dediğin gibi olmayınca olmuyor işte ne yapsak boş.hayırlısı aynen cnm ya benşm de olmaz sa mayısata dondurulmuslara baslarım sanırım öyle görünüyor.

Senin ztn nasıl düşük oldu hiç anlamadım değerlerin düzgün gidiyordu.Aynen senin dediğin gibi olmayınca olmuyor işte ne yapsak boş.hayırlısı aynen cnm ya benşm de olmaz sa mayısata dondurulmuslara baslarım sanırım öyle görünüyor.
Sen simdi karnindaki bebisini odaklan olucakmis gibi dusun pozitif oda annesini birakip gitmesin yarinda guzel haberlerini bekliyorum cnm iyi olsun hersey :anne::KK200:

CNm neyaptin sonucun nasil

meraba cnm düzenli artış yok ne yazık kı bugun 3. testı yaptırdım.Değerde düşme de yok dış gebelik gibi görünüyor.İnşallah çok uzamadan bu süreci de atlatırım keşke kendi kendine düşse çok yoruldum artık.
Merhaba cnm insallah duser cnm cok uzuldum rabbim yardimcin olsun dualarim seninle

Merhaba cnm insallah duser cnm cok uzuldum rabbim yardimcin olsun dualarim seninle
merhaba cnm bugün son testimi de yaptım değer 2 kat düşmüş dış gebelik ihtimali bayağı azaldı kendı dusecek sanırım.Ilacları da bıraktım.1 hafta ıcınde adet olurmuşum.Bir dahaki deneme ne zaman olur bilmiyorum 2 tane dondurulmus var kalıtelerı cok iyi değil ama.İkinci adetimi aksilik olmazsa Mayısta anca olurum bakalım belki o zmn deneme yaparım maddiyatta önemli tabi.

merhaba cnm bugün son testimi de yaptım değer 2 kat düşmüş dış gebelik ihtimali bayağı azaldı kendı dusecek sanırım.Ilacları da bıraktım.1 hafta ıcınde adet olurmuşum.Bir dahaki deneme ne zaman olur bilmiyorum 2 tane dondurulmus var kalıtelerı cok iyi değil ama.İkinci adetimi aksilik olmazsa Mayısta anca olurum bakalım belki o zmn deneme yaparım maddiyatta önemli tabi.
Ayyy cnm cok sevindim duser o kendiliginden artik kotununde iyisine seviniyoruz mayista baslarsin cnm benimde iki dondurulmus var nisan adetimle baslicaz insallah hakkimizda hayirlisi olsun bakalim

Merhaba ben esenler medipol de bu ay asilama olucam ins acaba asilama yaptiran oldumu medipolde tutmaz diye cok korkuyorum herseyimiz guzel yumurta sayimda guzel ama olmadi malesf ayten olguna gidiyorum giden varsa paylasirsa sevinirim

Kzlar biri bana cvp verebilirmi morfoliji 3 nedemek oluyor bilen varaa lutfwn yazssn baska bor hastanede yaptrdik 2 ay once morfoloji 85 yaziyordu simdi 3 yaziyor hic bsey anlamadm ikisi farkli alanda bakmis olabilirmi krugerde flm varmis bide bilginiz varmi

Merhaba arkadaşlar bende eylül ayında medipolde tüp bebek denedim maalesef bizde döllenme olmadı o yüzden transfer olmadı benim doktorum hastaneden ayrılmiş bizde nisanda başlayacağız Ayşe hanıma inşallah hepimiz için hayırlı olur
canım benim çok üzüldüm. seni çok iyi anlıyorum. Benimde başka bir merkezde döllenmeden sıfıra başladığım yere döndüm. Allah büyük.

Back
X