Tüp Bebek Merkezleri Medipol mega hastanesinde tup bebek yaptiranlar

Merhaba,
Benim de uzun bir hikayem var , pcos hastasıydım, hemen tutar tüp bebek dediler rahim filmi , sperm testi her şey temizdi. Bir tüp bebek yaptırdım. Transferden önce kendiliğimden gebe kaldım ve dış gebelik oldu..tüpün biri alındı. Aralarda 3 transfer bir kürtaj ve bir düşük yaşadım.. ikinci kendiliğinden gebelik o da dış gebelik ve diğer tüp de alındı.. şimdi tüp bebekden başka çarem kalmadı ve hiç bir yere de güvenim kalmadı. Sağolsun bu başlık altından bir arkadaşla görüştüm çok güzel şeyler söyledi hastane ve doktor Ayşe Hn için. ben de bu merkeze başlamayı düşünüyorum.. sizin de buradan gebe kaldığınızı görmek umut oldu. Acaba sizin ilk tüp bebek deneyiminiz miydi. Bir de probleminiz ne idi? Mesela Embriyolara pgt kromozom analizi gibi testler yaptırmış mıydınız
Benim daha evvel doğal yolla gebeliğim olmuştu . Kürtajla sonuçlandı . Sonra hamile kalamadım . Adetlerim düzensizleşti . Amh ve hormon değerlerim, eşimin sperm değerleri vs iyidi . Tek sorun yumurtalıktaki çikolata kisti ( boyutları büyük değildi ) ve yapışıklıklarmış . O sebeple tüp bebek yoluna girdik . Çok şükür ilk denemede Allah nasip etti . Biz pgt yaptırmadık kromozom testlerimiz temizdi . Mikro enjeksiyon yöntemi mi ne diyorlar sperm yumurtayı öyle döllediler iyi kalite 12 adet embriyom oluşmuştu . Ümitsiz olmayın öncelikle . Ben hep hissediyordum bir hayır var olacak diye . Nasip oldu . Şimdi evladım kucağımızda . Allah isteyen kullarına hayırlısı İle nasip etsin . 🙏🏻🙏🏻

Merhaba ☀ çok şükür evladımı sağlıkla kucağıma aldım. Ekip de Ayşe hoca da çok iyi . Ben takiplerime de ona gittim doğumu da o yaptırdı . Aslında tutan fiyat soruna göre değişiyor biraz . Ortalama 12000 civarı tuttu diyebilirim . İnşallah isteyen kullarına hayırlısı İle nasip eder Rabbim . Allah yardımcınız olsun ♥
Yaa çok mutlu oldum gözünüz aydın.Darısı başımıza inşallah.bu ücret tutarı raporlu mu yoksa raporsuz mu?

Merhaba ☀ çok şükür evladımı sağlıkla kucağıma aldım. Ekip de Ayşe hoca da çok iyi . Ben takiplerime de ona gittim doğumu da o yaptırdı . Aslında tutan fiyat soruna göre değişiyor biraz . Ortalama 12000 civarı tuttu diyebilirim . İnşallah isteyen kullarına hayırlısı İle nasip eder Rabbim . Allah yardımcınız olsun ♥
Gözünüz aydın Rabbim sağlık la büyütmeyi nasip etsin doğumunuz normal mi oldu acaba tüp.bebekleri sezeryan oldukları doğrumu

Gözünüz aydın Rabbim sağlık la büyütmeyi nasip etsin doğumunuz normal mi oldu acaba tüp.bebekleri sezeryan oldukları doğrumu
Doğumum sezaryen oldu malesef . Normal istiyorduk ama bebeğimiz iri bir bebekti . Ve başka sağlık sorunlarım sebebiyle sezaryen oldu . Çok şükür sağlıkla geldi .

Amin inşallah canim.haftaya cumartesiye randevumu aldim 🤗
merhaba, ben de ayse hanim a 9 kasima on gorusme icin randevu aldim☺️ on gorusme icin bir defa bezmialeme bir defada medicana duzgun korkmaza gittim ama icime sinmedi sanki.. zaten bezmialemin yorumlarini burdna okuyup birde dokrtorun ilgisizligini gorunce kactim.. medicanadada bakti ve sende pcos a yakin gorunuyosu. dedi.. ve hayatimda pcos belirtisi yasamadim bile.. buyuzden bi guvensiz kaldim. Ayse hanimi da cok ovuldugunj gorunce bir de ona gitmek istedim.. senin randevun hangi cumartesi? birde daha once baska dr a on gorusmeye gittinmi

merhaba, ben de ayse hanim a 9 kasima on gorusme icin randevu aldim☺️ on gorusme icin bir defa bezmialeme bir defada medicana duzgun korkmaza gittim ama icime sinmedi sanki.. zaten bezmialemin yorumlarini burdna okuyup birde dokrtorun ilgisizligini gorunce kactim.. medicanadada bakti ve sende pcos a yakin gorunuyosu. dedi.. ve hayatimda pcos belirtisi yasamadim bile.. buyuzden bi guvensiz kaldim. Ayse hanimi da cok ovuldugunj gorunce bir de ona gitmek istedim.. senin randevun hangi cumartesi? birde daha once baska dr a on gorusmeye gittinmi
Merhaba ,ben 1 i dondurulmus olmak üzere 3 tüp bebek tedavisi oldum.2 sı capa da biri medicana yavuz bey de en sonuncusunda hamile kaldim ama kalp atışını duyamadik kurtaj oldum.Benim randevum 2 kasımda.keske aynı güne denk gelseymisiz birbirimize yoldaş olurduk.Ben zaten hemen başlamayacağım eğer kafama yatarsa 2 ay sonra düşünüyorum insallah çünkü demir eksikliğim var ilac kullaniyorum

Merhaba ,ben 1 i dondurulmus olmak üzere 3 tüp bebek tedavisi oldum.2 sı capa da biri medicana yavuz bey de en sonuncusunda hamile kaldim ama kalp atışını duyamadik kurtaj oldum.Benim randevum 2 kasımda.keske aynı güne denk gelseymisiz birbirimize yoldaş olurduk.Ben zaten hemen başlamayacağım eğer kafama yatarsa 2 ay sonra düşünüyorum insallah çünkü demir eksikliğim var ilac kullaniyorum
Merhaba 2 kasımda transferim.ayse hanımda kaçta randevunuz

Merhaba 2 kasımda transferim.ayse hanımda kaçta randevunuz
2 Kasım iptal oldu,doktorun toplantısı var dediler saat 10 daydı.9 kasıma aldılar şu an için net olmamakla beraber.İnşallah güzel geçer transferiniz,hayırlı ve sağlıkla evlatlar nasip etsin Rabbim,tek mi iki embriyo mu transfer edilecek?

merhaba, ben de ayse hanim a 9 kasima on gorusme icin randevu aldim☺ on gorusme icin bir defa bezmialeme bir defada medicana duzgun korkmaza gittim ama icime sinmedi sanki.. zaten bezmialemin yorumlarini burdna okuyup birde dokrtorun ilgisizligini gorunce kactim.. medicanadada bakti ve sende pcos a yakin gorunuyosu. dedi.. ve hayatimda pcos belirtisi yasamadim bile.. buyuzden bi guvensiz kaldim. Ayse hanimi da cok ovuldugunj gorunce bir de ona gitmek istedim.. senin randevun hangi cumartesi? birde daha once baska dr a on gorusmeye gittinmi
benim görüşmemi de 9 una sarkıttılar,saat belli değil şuan ama belki karşılaşırız

2 Kasım iptal oldu,doktorun toplantısı var dediler saat 10 daydı.9 kasıma aldılar şu an için net olmamakla beraber.İnşallah güzel geçer transferiniz,hayırlı ve sağlıkla evlatlar nasip etsin Rabbim,tek mi iki embriyo mu transfer edilecek?
Hayırlısı olsun hakkınızda ilk denemem tek embriyo sanırım o konuda birşey konuşmadık ama başta söylemişti hem yaş küçük sanırım yapmıyoruz diye

Arkadaşlar dün oldu transferim benimle birlikte 3 kişinin daha oldu haftaya pazartesi sonucları alıcaz inşallah bu arada çift embriyo koydu ilk denemem

Merhabalar, bende tüp bebek tedavimi ayşe hanım da olacağım Allah izin verirse geçen ay ön görüşmeye gittim ilgisinden çok memnun kaldım. Kasım ortası gibi de sonuç gösterme randevusu alacağım. Konuyu takipteyim, dilerim herkes bebeğine/bebeklerine kavuşur.

Hayırlısı olsun hakkınızda ilk denemem tek embriyo sanırım o konuda birşey konuşmadık ama başta söylemişti hem yaş küçük sanırım yapmıyoruz diye
özelde yaş pek sorun olmuyor ilk deneme de olsa .zaten çift embriyo transfer etmişler okudum yazınızı.peki tedavi süreci nasıl geçti kaç kez çağırdılar hastaneye?ücret raporlu,raporsuz ne kadar tuttu?

Back
X