Tüp Bebek Merkezleri Medipol mega hastanesinde tup bebek yaptiranlar

Doktorla görüştünüz mü merak ettim sizide

merhabalar;

evet gorustum.. oncelikle gercekten hoca cok ilgili ve bilgiliydi.. herseyi sordu ve herseyi uzun uzun ayrintili bakti.. benim rahmim dar ve tuplerimdede tikali degil ama sekli bozuk bu sebepten dolayi olmayabilir dedi.. bisuru test verdi o testleri yaptiracagim haftaici sonrasinda hocaya gosterecegim.Test sonuclarina gore tup yapilacak veya yapilmayacak..

benimde11.30daydi ama 12 gibi girebildim ve sanirim ciktigimda seni gormus olabilir miyim?Ben cikarken bekleyen kapali bi bayan vardi o olabilirmisinki
Ayrica ne dedi sana doktor? Benim birde zayiflamam gerekiyormus suanda diyetisyene geldim bekliyorum..

Ayrica ne dedi sana doktor? Benim birde zayiflamam gerekiyormus suanda diyetisyene geldim bekliyorum..
Benim de bir kac kilo fazlam varmis 1 ay icinde verebilirim sanirim.4 kilo falan ben de yürüyüşe başlayacağım.vitamin yazdı bana yumurta rezervim düşükmüş testler istedi onları yaptıracam.insallah hayırlısı olur .sonuçlarla beraber tekrar gideceğim

merhabalar;

evet gorustum.. oncelikle gercekten hoca cok ilgili ve bilgiliydi.. herseyi sordu ve herseyi uzun uzun ayrintili bakti.. benim rahmim dar ve tuplerimdede tikali degil ama sekli bozuk bu sebepten dolayi olmayabilir dedi.. bisuru test verdi o testleri yaptiracagim haftaici sonrasinda hocaya gosterecegim.Test sonuclarina gore tup yapilacak veya yapilmayacak..
Çok sevindim adına olumlu geçmesine inşallah Rabbim kolaylaştırır tedavini zaten ayşe hanımı görünce insanın ici ferahliyor

Benim de bir kac kilo fazlam varmis 1 ay icinde verebilirim sanirim.4 kilo falan ben de yürüyüşe başlayacağım.vitamin yazdı bana yumurta rezervim düşükmüş testler istedi onları yaptıracam.insallah hayırlısı olur .sonuçlarla beraber tekrar gideceğim
Rabbim ikinizin de işini kolaylaştırsın ikiniz adına çok sevindimmm hayırlı haberler veririz inşallah birbirimize

Rabbim ikinizin de işini kolaylaştırsın ikiniz adına çok sevindimmm hayırlı haberler veririz inşallah birbirimize
Amin amin insallah Ayşe hoca çok ilgili daha önce yapılmayan testleri istedi.bir de kromozom testi istedi siz yaptırdınız mı acaba bilginiz var mi

sen ayse hanim a gelmedin ozaman oylemi? Bi doktor daha vardi.. banada iste testler verdi.. test sonucuna gore tup bebek olup olmayacagina bakicak bide fazladan 8 kg var onu vermem gerek😂

Çok sevindim adına olumlu geçmesine inşallah Rabbim kolaylaştırır tedavini zaten ayşe hanımı görünce insanın ici ferahliyor
Yani aslinda olumlumu bilmiyorum.. rahim darligi var ve tuplerde sorun var.. tup deneriz 2 denemede olmazsa rahim icin laporoskopi yapariz dedi.. bide benim bobrek problemim var onu cok vurguladi cok dikkat etmemi soyledi.. aileden seker problemi oldugu icin boyuma gore 60 kg de kalmami soyledi 8 kg fazlam var onu vermem gerekiyo. Olasi bi hamileleiktede en fazla 5-6 kg alabilirmisim.. ben saka olarak esim ikiz istiyor dedim oda ikiz ottonun olumu olur dedi bobrekten dolayi.. biraz moraller bozuk

Amin amin insallah Ayşe hoca çok ilgili daha önce yapılmayan testleri istedi.bir de kromozom testi istedi siz yaptırdınız mı acaba bilginiz var mi

ipek buarada hocanin istedigi testleri yaptirabilirsan yaptir sonuc gosteryeme 9 gunluk muayne suresi varya o sure icerisinde gitmeye calis..yoksa sonuc gostermeye bile gittiginde 260 tl muayne ucreti aliyolarmis

sen ayse hanim a gelmedin ozaman oylemi? Bi doktor daha vardi.. banada iste testler verdi.. test sonucuna gore tup bebek olup olmayacagina bakicak bide fazladan 8 kg var onu vermem gerek😂
Ayşe Hanım di.ama daha geçte girmiş olabiliriz ıçeri. Yürüyüş yapıcaz bol bol o zaman gitsin kilolar😀

Yok daha önce hiç tüp bebek denemedik biz dusugumde olmadı hiç gebelik geçirmedim benden istememesinin nedeni bu olabilir

Sen ayşe hoca ne istiyorsa yap mutlaka aslında eğer eski denemelerin varsa bunca zamn yapılması lazımdı genetik kromozom bana dedihatta ilk olduğu için bunları senden istemiyorum değerleriniz normal dedi maliyetli olduğu için de tutmazsa yaparız gerekirse dedi transfer gunu

Back
X